:teddy:
Printable View
Μάλλον εσύ δεν είσαι ούτε δώδεκα για να λες εμένα αναρχοπατέρα.
Δεν μίλησα για ποιός έβγαλε πρώτος κείμενο, ούτε καν άρχισα να λέω για το ποιοί "έτρεξαν" όταν είδαν ότι η φάση με τον Ηλιόπουλο έχει ψωμί (άρα και ψήφους). Καταλάβετε επιτέλους ότι αλληλεγγύη δεν είναι το "ανεβάζουμε ένα κείμενο στο ιντυμιντια και τελειώσαμε". Ούτε η επίσκεψη του Τσίπρα μία μέρα πριν απελευθερωθεί ήταν (αυτό πάει αλλού προφανώς).
Και λέω επιτέλους γιατί αυτά τα λίγα χρόνια που παρακολουθώ η αλληλεγγύη από το μεγαλύτερο μέρος της αριστεράς περιορίζεται σε ανακοινώσεις καρμπον και πορείες-φιέστες στη Βουλή. Ή αλλιώς "κάνουμε το κομμάτι μας για να μας δει ο κόσμος".
έχεις δίκιο, το παίρνω πίσω. η αναρχία με πολύμορφες δράσεις από το Γενάρη ανέδειξε το θέμα και στήριξε ενεργά τον Ηλιόπουλο. θα μαζέψω την αριστερίστικη γκρούπα μου να συζητήσουμε τους λόγους της απραξίας μας. ίσως πρέπει αντί για τη βουλή να πηγαίνουμε σε καμια τράπεζα ίσως, να κάνουμε τις πολιτικές ευθύνες ξεκάθαρες. για δώσε γραμμή.
Ρε λες μαλακίες και ούτε καν διαβάζεις αυτά που γράφω. Ο αναρχικός χώρος έχει τεράστιο πρόβλημα ακόμα και στο θέμα της αλληλεγγύης, που δυστυχώς είναι ένα από τα ελάχιστα ζητήματα που τον συσπειρώνει. Αλλά ακόμα και αυτές οι τετριμμένες δράσεις, που συνοδεύονται από τετριμμένο λόγο, είναι ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ και δεν εξυπηρετούν κανενός είδους πολιτική σκοπιμότητα.
Για γραμμές δεν ξέρω τίποτα, μόνο για κύκλους. Για πες εσύ που γνωρίζεις.
ΑΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΟΥΩΤ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΧΩΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΕΥΑΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ DISS, ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ DISS, ΤΟ DISS ΤΟ ΦΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ.
μην το κάνεις πιο δύσκολο απ' ό,τι είναι, μπορεί να έχω ποστάρει κανά δυο φορές περί κροστάνδης (με πούτσα ως τις Άνδεις), αλλά στο ηαρ προωθώ την ενότητα των αγωνιστικών δυνάμεων. οπότε καλό θα ήταν να μην υπάρχουν αχρείαστες αντιπαραθέσεις, ειδικά αν είσαι electrogrind καταστασιακός <---
καλά ρε μαλάκα και συ, αν δεν μαλώνουμε εμείς οι γκρούπες μεταξύ μας τι να λέει;
ε δε θα τις παίζουμε και με τους νουμπάδες τώρα, από εποχές κατώριμου έχουμε φτάσει σε μπόρισαν σε μίντναϊτ. βγάζει το κκε τώρα καταγγελίες για το εεκ; ε όχι, έχουμε κι ένα επίπεδο.
lol σας είδε που κράζατε εσείς και λέει έχει ψωμί εκεί πέρα. για στείλε λινκQuote:
βγάζει το κκε τώρα καταγγελίες για το εεκ;
γιατί όταν μιλάω μαζί σου βγάζω πάντα μία ηλιθιότητα;
κοίτα, μου αρέσουν τα κοριτσάκια.
χαχαχαχα οκ εγώ πάω στη γωνιά του κομματόσκυλου..
εμένα δεν με νοιάζει αν είναι αναρχικός , δεξιός , παιδεραστής , πρεζέμπορας , μπρεζάκι , χαρντκορας ή χαρντροκας .
Κόψτε λίγο την μαλακία της απαξίωσης και δείτε το ζουμί
εδώ δεν είναι θέμα προσωπικό , είναι κάτι που σίγουρα θα έχει συμβεί στο παρελθόν και ο σκοπός είναι να σταματήσει να γίνετεQuote:
Οι αρχές παραγνωρίζοντας την ύπαρξη 4 αυτόπτων μαρτύρων και δημοσιογραφικών μεταδόσεων που πιστοποιούσαν ότι ο Θοδωρής Ηλιόπουλος δεν είχε καμία εμπλοκή με τα επεισόδια, καθώς και το γεγονός ότι όταν συνελήφθη το πρόσωπο του ήταν ακάλυπτο, τα ρούχα του και τα χέρια του καθαρά , χωρίς ίχνος βενζίνης, του απήγγειλαν ένα βαρύ κατηγορητήριο που περιλάμβανε 3 κακουργήματα (κατοχή εκρηκτικών βομβών, έκρηξη κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα σωματικής βλάβης) και 2 πλημμελήματα (αντίσταση, διατάραξη κοινής ειρήνης). Πρόκειται για ένα κατηγορητήριο καρμπόν που αποδόθηκε σε όλους σχεδόν τους συλληφθέντες του Δεκέμβρη, με μοναδικούς μάρτυρες κατηγορίας 2 αστυνομικούς. Ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία και υπερασπίζεται στην αθωότητα του. Παρ’ όλα αυτά κρίθηκε προφυλακιστέος και παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού μέχρι σήμερα, αφού όλες οι αιτήσεις αναστολής της κράτησης του έχουν απορριφθεί.