Μου έχει μείνει ένα invite για greek-tracker... όποιος θέλει μου στέλνει pm με το mail του...
(blue-white 100φορές καλύτερο imho...)
Printable View
Μου έχει μείνει ένα invite για greek-tracker... όποιος θέλει μου στέλνει pm με το mail του...
(blue-white 100φορές καλύτερο imho...)
Θα σας έστελνα εγώ, αλλά το αλλάξαν κάπου 2 βδομάδες οι μαλάκες.
Error
Access denied. Only VIP Users and above can invite other people
...κοινώς τον πούλο, σιγά μην του πληρώσω κι όλας.
ΥΓ: GT >>> blue white, σε ποσότητα. Σε ποιότητα χάνει, αλλά σιγά και την τρελή ποιότητα του blue white πλέον.
ΟΡΙΣΤΕ; Καλά, μερικοί άνθρωποι νομίζουν ότι ακόμα είμαστε στην προιστορική εποχή του ίντερνετ, που κλέβαμε dial-up πρόσβαση από το ΑΠΘ για να παίξουμε κανένα starcraft και δεν ασχολιόταν κανείς.
Κρίμα για το γαμάτο πάντως, είχε πολλά και ωραία πράγματα και είχα 3.1 ratio με πάνω από από 1TB uploaded. Κάτι άκουσα ότι τον server τον είχαν στη Ρόδο και έγινε πέσιμο, δηλαδή έλεος, γιατί υπάρχουν τα νησιά Cayman; Ελπίζω να είναι φήμες και να ξανανοίξει.
Demonoid έχω εδώ και μερικά χρόνια, αλλά δεν πιάνω τόσο καλές ταχύτητες και αυτό σε εμποδίζει να ανεβάσεις και ratio. Έχω φιλαράκι με account στο torrentleech που είναι από τα κορυφαία πριβέ τράκερ, αλλά ο κάφρος έχει τόσο σκατά ratio που δε μπορεί να με κάνει invite ούτε αν seedάρει για τα επόμενα 2 χρόνια ασταματητα :lol:
Εσύ στείλε μου PM το email σου.
Αν έχει κανείς κανα invite σε καλό ελληνικό torrentάδικο (για ταινίες με υπότιτλους κατά βάση) ας ρίξει ένα πμ, είχα βασιστεί στο gamato και τώρα ξέμεινα.
Επίσης ότι είπε ο Dragonlord..
To blue-whitegt. Δεν παίζει με invites όμως.
Αναφέραμε πουθενά ότι το γαμάτο ξανανοίγει αρχές Φλεβάρη;
το www.thegt.net (πρώην greektracker) έχει 2 μέρες που λέει server busy...
κάτι βρωμάει και δεν είναι τα πόδια των αντιμινιstraightορς
εγώ με μια δυο προσπάθειες μπαίνω.