πανκη επρεπε να παμε σπιρτοκουτο χτες,ειχαμε να ανεμισουμε πολυ κοσμο
Printable View
πανκη επρεπε να παμε σπιρτοκουτο χτες,ειχαμε να ανεμισουμε πολυ κοσμο
To Σάββατο ήμασταν, ΒΛΑΚΑ.
α,θα ηθελα πολυ να ακουσω λιγη ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ και να βλεπω ζομπι.
σκοτωσες μια πεθαμενη και ετσι.
εσυ καλυτερα ανεμισε την ΧΑΙΤΗ σου,γιατι το μυαλο σου εχει γινει γιαουρτι απο την ελλειψη χεντμπανγκιν.
τελικα το σαββατο ομως περασα ΚΑΛΥΤΕΡΑ.:)
και ασε τον βικ ησυχο ρε.
τι εγινε μπηκες κι εσυ στο κλαμπ αλεξ?
ε εφετο θα παρομε στανταρ πρωταθλημα
μαρινο και ρεηζορ μην μαλωνετε ρε...ειστε εξισου φλωρια
μπηκα μικ,μπηκα.
ρε φιλε παει να γκρεμιστει το μυαλο μου.3 διαφορετικα απσεντια ηπιαμε χθες,σε εναν συνδυασμο που ειχε και μπυρες,τσιπουρα και διαφορα σφηνακια.συνεχισα σημερα με τσιπουρα σε ενα καφενειο με παπουδια διπλα μου να κραζουν αν ειναι καλυτερος ο βιερινια απο τον λεοναρντο και ολα εχουν γυρισει αναποδα.
ευτυχως ειναι μεσημερι και δεν μπορω να κανω καμια χοντραδα.
λετσο κρατα δυναμεις για φοβερο μεετινγκ που ετοιμαζεται με Η.
παπαμπριζας-2
ολο θυρες αλλαζεις λουγκρα.
Η. ειναι ο μοναδικος ανθρωπος που θα ηθελα να δω παντρεμενο με Χ.μιλαμε για καταρα τωρα αμφιδρομη,οχι μαλακιες...
αμαν καλα που με το θυμισες...εχω να τακτοποιησω σαλονικιο ερωτευμενο ποστπανκη ΠΑΟκτση...θελει 10 λιτρα
πα να κανω τα τηλεφωνα
ρε μας τα χεις πρηξει τοσα χρονια (με το συμπαθειο) στην κυβερία, ξεκινας κ εδω ολακερο θρεντ- ποσο λιγκουμ εισαι, και μιλαμε για γκομενα που δεν εχεις γαμησει ΚΑΝ ρε μλκ. ξεκολλα το μυαλο σου, εξ ορισμου δεν μπορεις να καψουρευεσαι μια κοπελα πριν το κανετε. μπορει να μην ταιριαζει καν το θεμα.
τες πα, ξερεις τι πρεπει να κανεις αλλα εισαι ΚΟΤΑ. εδω κοντα την εχω..
ε αφου ειμαι κοτα αφου
Εσύ που το ξέρεις;
Τρελή αλκοολική κούρσα με το τραίνο της αγάπης λοιπόν :dfinger:
το παιδί εννοάει ότι είναι μαλακία να καψουρεύεσαι πριν δοκιμάσεις, γιατί μπορεί στο σαικς να μην ταιριάζετε καθόλου... όχι ότι δε συμβαίνει