ntaksei den einai k toso skata omilos gia pao..mono barca einai psuxologiko :P
Printable View
ntaksei den einai k toso skata omilos gia pao..mono barca einai psuxologiko :P
ε ναι μωρε συμπαθης ομιλος
μονο 4 εντος εδρα ματσακια εχει....
Ναι λες και όποιος και να ήταν τρίτος - τέταρτος θα χτυπούσε πρόκριση.
Φέτος η ομάδα δεν είναι στα καλά της, δεν πειράζει και πολύ όμως. Ας μην τα παίρνουμε και όλα κάθε φορά.
Ρε συ όλο το ζήτημα είναι μεταξύ μας και της Μπάρτσα. Νομίζεις ότι το Μαρούσι είναι πιο εύκολο για μας απότι για εκείνους; Μάλλον το ανάποδο συμβαίνει, το Μαρούσι μας ξέρει καλύτερα. Το μόνο που γλυτώνουμε είναι τα πολλά πηγαινέλα.
ευνοημενο το μαρουσι λοιπον
Είστε χαζοί ε. Το θέμα είναι απλό:
Δυο ομάδες περνάνε ΜΟΝΟ και όλα τα λεφτά είναι ποιος θα βγει πρώτος για να έχει την έδρα. Όσο εύκολο είναι το Μαρούσι για εμάς, είναι και για τη Μπάρτσα. Το ίδιο και η Παρτιζάν. Τι δεν καταλαβαίνετε;
Εκτός αν νομίζατε ότι μπορούσε κάποια τρίτη να μας αφήσει έξω. Αν ναι, πείτε το για να κάνουμε λίγο χαβαλέ.
μιτσμαννε την ειρωνεία στον πάτο σου ε, φιλικά πάντα
Λοιπον ας το παμε βημα-βημα. Πες μου σε ποιο bullet διαφωνεις
1.Προφανως θα περασετε ειτε σαν πρωτοι ειτε σαν δευτεροι
2.Προφανως θα περναγατε ακομα κι αν πεφτατε με μακαμπι-εφες
3.Οτι τυχατε με το μαρουσι σας ευνοει γιατι οχι μονο δεν θα κανετε ταξιδι,αλλα θα παιξετε στην εδρα σας με τους φιλαθλους σας
4.Αρα εκτος εδρας ματς με μαρουσι=εντος εδρας ματς με μαρουσι
5.Επομενως εκτος εδρας ματς με μαρουσι πιο_ευκολο απο εκτος εδρας ματς με μακαμπι ή εφες
6.Εχοντας δωσει λιγοτερα δυσκολα παιχνιδια ειναι πιο πιθανο να διεκδικησετε την πρωτη θεση απο την μπαρτσελονα
Κοίτα, υπάρχει αυτή η επιχειρηματολογία για να δείξει ότι το Μαρούσι είναι λίγο πιο εύκολος αντίπαλος. Έστω ότι το δέχομαι*. Δε βλέπεις πόσο αστείο είναι να λες ότι έχουμε πιο έυκολο δρόμο γιατί η Μπάρτσα θα δυσκολευτεί πιο πολύ απο μας με το Μαρούσι; Δηλαδή τι, εμείς θα του ρίξουμε 20 και η Μπάρτσα 18; Δεν αξίζει καν να το συζητάμε, πόσο μάλλον το αρχικό ποστ σου που ξεκινάει την κουβέντα, "έλεος ρε" (ή κάτι τέτοιο). Πιο σημαντικό για τη συνέχεια είναι ότι λείπει ο Τσαρτσαρής ΠΑΛΙ, παρά το πόσο ευκολότερο είναι το Μαρούσι για τον ΠΑΟ.
*έστω ε, για χάρη της συζήτησης - εγώ πάντα προτιμώ αντίπαλο από έξω, ακόμα και αν είναι λίγο πιο δυνατός
Καλα ουτως η αλλιως τα 4αρια σας φετος ηταν σε μετρια κατασταση. Μην μου πεις οτι ο Τσαρτσαρης ειχε αρχισει να ανεβαινει επειδη επαιξε καλα με την ΑΕΚ. Στην τελικη αθλητισμος ειναι, λογικο σε μια χρονια να τυχει να εχεις περισσοτερους τραυματισμους απ οτι συνηθως.
Το "ελεος ρε" ποστ μου πηγαινε και για την Παρτιζαν που παρεπιπτοντως παιζετε στο Βελιγραδι την 5η αγωνιστικη.....
Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι λογικό, απλά είναι θέμα τύχης (όπως και η κλήρωση) και σαφώς σημαντικότερο από τη διαφορά που επισημαίνεις με το Μαρούσι. Ο Τσαρτσαρής είχε μια ελπίδα να φορμαριστεί μέχρι να παίξουμε τα δύσκολα και δε θα γίνει, επίσης δε θα βοηθάει ούτε στις προπονήσεις, κάτι πολύ σημαντικό.
Για την Παρτιζάν για πες, θα μας το δώσει γιατί μας αγαπάει ε;
Εσυ πιστευεις πως οχι?
Αντε καληνυχτα,αυριο παλι.
(πολυ διαβασα και σημερα....!)
Ναι, πιστεύω πως όχι.
ενταξει ας αφησουμε την ειρωνια, αλλα μη γραφετε και μαλακιες.