εγω εχω ανετα κανα 2-3 χιλιαδες ποστ με χριστοπαναγιες... και πουθενα..
παντως η παναγια συμφωνα με πληροφοριες εχει γαμηθει απο το 1453 ... γιατι μας αγαπαει σαν εθνος και ειμαστε αναδοχοι... και το μετανιωσε... :-| τωρα μονο κρινος!!
Printable View
εγω εχω ανετα κανα 2-3 χιλιαδες ποστ με χριστοπαναγιες... και πουθενα..
παντως η παναγια συμφωνα με πληροφοριες εχει γαμηθει απο το 1453 ... γιατι μας αγαπαει σαν εθνος και ειμαστε αναδοχοι... και το μετανιωσε... :-| τωρα μονο κρινος!!
κι εμένα ignore με είχε ο παλιαρχίδας γαμώ τις Σέρρες του
ζήτημα να έχω ρίξει 1-2 μπινελίκια όλο αυτόν τον καιρό
Στείλτε κάνα sms ρε παπάρες, δεν πρέπει να χάνονται αυτά. Έστω και στο msn ένα πριβέ. Εμένα γιατί με είχε ιγκνόρ δεν κατάλαβα πάντως.
Για πείτε λοιπόν μιας και είναι επίκαιρο.
Εγω εχω μονο τον μινμιν αλλα θα τον βγαλω ΤΩΡΑ γιατι οτι τυχαινει και ανοιγω απο τα ποστς του πλεον ειναι απο νορμαλ εως γαματο, οποτε δεν εχει νοημα. Οσοι πιστοι, τιμηστε με.
Εγώ όσους έχω, πάντα από περιέργεια πατάω view post, οπότε τζάμπα πάει.
χρειάζεστε ηλεκτρονικό φίλτρο για να αγνοήστε κάποιον; δεν μπορείτε να το κάνετε manually? είναι πολύ πιο αποτελεσματικό.
το μοναδικο ατομο που θα παραμεινει για παντα στην ignore list μου μεχρι να φαει το τιμημενο της ban εννοειται πως ειναι η γιουλαι. αν και μαλλον θα προστεθει η γιουλαι2 τωρα, γνωστη και ως ντραμσικ!
Symfwnw me to prwto. Genika den kanw ignore alla apo thn mera pou ekana ignore thn gioulai ola htan pxio omorfa sto ER.
Gia to deutero diafwnw, edw den thn kaname ignore stis arxes pou den polypaleuotane..