Ε, προφανώς είναι 20 χρόνια απο την πτώση και γι' αυτό οι σημαίες.
Κατατάλλα δεν είπε κανείς ποτέ απο το ΚΚΕ ότι δεν είναι με την DDR, γιατί είναι γραφικό αυτό;
Printable View
Ε, προφανώς είναι 20 χρόνια απο την πτώση και γι' αυτό οι σημαίες.
Κατατάλλα δεν είπε κανείς ποτέ απο το ΚΚΕ ότι δεν είναι με την DDR, γιατί είναι γραφικό αυτό;
Ναι, άλλωστε δεν είχαν καμμία σημαία που να γράφει "Κως".
ποσο ποζερια ειναι κατι κνιτες που σκανε στην πορεια με τις στολες του στρατου.ειδικα τα ναυτακια που η μαμα τους πηρε τον υπουργο να πανε ναυτικο!! :moutza:
δεν ξέρω αν το κάνουν και οι κνίτες, για τους δικούς μας ξέρω πάντως που μπαίνουν επικεφαλής του μπλοκ του πολυτεχνείου και το κάνουν για συμβολικούς λόγους (σχέση στρατού και πολυτεχνείου, δικαιώματα φαντάρων κ.λπ.). επίσης τα συγκεκριμένα "ναυτάκια" απ' όσο γνωρίζω δεν έχουν βάλει μέσο.
αν είναι μόστρα να ρισκάρεις να σε πιάσουν (παράνομο διότι απαγορεύεται ο συνδικαλισμός στους φαντάρουν και γι' αυτό υπάρχει ειδική προστασία από την υπόλοιπη πορεία) τότε μάλλον είναι ποζέρια, ναι.
Ε ναι, κατά παράδοση.
Spoiler
παλια οι φανταροι σκαγαν στην πορεια με τις στολες τους γιατι ηταν υποχρεωτικο να φοραν στολες στις εξοδου. Και γω στην μυτιληνη πηγαινα μαζι με 5-6 φανταρια στις πορειες και στην αναφορα ερχοταν ο λοχαγος να δει τα ματια μας αν ειναι κοκκινα απο τα δακρυγονα.. και του λεγαμε οτι πηγαμε και λεει να προσεχετε :p δεν υπαρχει πλεον καποια στρατιωτικη νομοθεσια που να απαγορευει να πας σε πορεια αρκει να μην συμμετασχεις σε επεισοδια επισημα ο συνδικαλισμος απαγορευεται στους φανταρους αλλα δεν θα σου πει και κανεις τπτ αμα σε δει με τον ριζοσπαστη , το θεμα με τον συνδικαλισμο ειναι οτι απαγορευεται για τα στελεχη του στρατου και ειναι επιλογη τους . και στην τελικη ο ναυτης τι δουλεια εχει να μιλαει για φανταρους και στρατο? λολ
δεν πουλάνε ριζοσπάστες, κάνουν συνελεύσεις θαλάμων και κάτι τέτοια. κατά τ' άλλα, για φανταρικά αστειάκια και αργκό υπάρχει άλλο θρεντ, 21 ΚΣ λελέ ψάρακες.
μα ειναι δικαιωμα καθε φανταρου στον στρατο να βγει παραπονουμενος στην αναφορα δεν καναν κατι ηρωικο ακομα και να αναφερει τον διοικητη του στον ανωτερο. :P και στην τελικη μπορουσαν να πανε χωρις την στολη που δεν επιτρεπεται ουτως η αλλως να την βγαλεις εξω απο το στρατοπεδο δλδ το αναποδο απο παλια που δεν επιτρεποταν να κυκλοφορεις με πολιτικα . επισης το να φορας στολη στην πορεια σημαινει οτι δεν μπορει να σε συλλαβει η αστυνομια γιατι μονο η στρατονομια συλαμβανει φανταρια :P
βασικα σε σχεση μαυτα που γινονται στις μοναδες στα νησια και παραμεθωριο ... αυτα που γραφει το κειμενο ειναι ενα τπτ.
πω ρε φίλε, καλά, το κάνουν για μόστρα, είναι συχνό φαινόμενο οι 4 παραπονούμενες διμοιρίες, αυτά τα κάνουν μόνο τα βύσματα, τέλος.
για εφε!! και οχι για εδε μουχαχαχαχα :evil:εγω παντως την βαζω στις αποκριες :oops:
κατα την δικη μου αποψη οι πανεπιστημιακες οργανωσεις των κομματων, δηλαδη ακομα και οι πουκουσιτες η η εαακ (εσχατως και δυστυχως) δεν κανουν τιποτα αλλο περα απο την υπερασπιση μιας γραμμης που τιθεται απο αλλους, κανονιζεται απο αλλους και "αναγγελεται". μου εχουν δωσει δε την εντυπωση οτι το μονο που πραγματικα τους ενδιαφερει ειναι να ενστερνιστουν την μαζικοτητα για λογαριασμο του κομματος, που θα πει οτι "δεν παν' να λενε ο,τι θελουν οι αλλοι, το δικο μας πλαισιο θα περασει ακομα και αν η διαφορα με αυτο του εαακιτη ειναι η αρχη και το τελος της πορεις και στην περιπτωση (πραγμα συνηθισμενο) που δεν περασει, δεν στηριζω". ειναι σαν να λεμε οτι θελω να τονισω την δυναμη του κουκουε και μονο και οχι την μαζικοτητα των φοιτητων στους δρομους (και λεω φοιτητες γιατι το χω καλυτερα το πεδιο). καθετι απο τα παραπανω ισχυει και για την εαακ.
επισημαινω τελος κατι που μου προκαλλεσε αηδια: στους εαακιτες ηρθε φυλλαδιακι ενοψει βουλευτικων εκλογων με τη θεση του κομματος πλεον ανταρσυα (πως ειναι να μην εισαι πια "σχημα"?) στο οποιο υπηρχαν και παρενθεσεις με επεξηγησεις. δηλαδη, σαν να ελεγε "ξερεις, μεσα σε αυτη την παρενθεση βρισκεται η απαντηση μιας ενδεχομενης ερωτησης απο το εκαστοτε θυμα του πριξαρχιδισμου σου (υφισταται η λεξη?)".
σημειωση: υπηρξα φιλικα προσκειμμενη στην εαακ ωσπου μερικα περιστατικα μου ανακατεψαν τα αντερα. και στο πλαισιο του πολιτικα ενεργου και πληρους ανθρωπου (αστειακι???), το ιδιο επαναληφθηκε με σεκ, δεα και κκε.
εχεις μαυρα μεσανυχτα,εισαι ασχετη και επικινδυνη.
για οσα αναφερεις για την εαακ
κάνε μια τσάρκα και από κοε, ακόα, ξεκίνημα, κκε-μλ, ΜΛ-ΚΚΕ, ΟΑΚΚΕ, οκδε και ότι άλλο να χεις εμπεριστατωμένη άποψη.