:pink:
:pink:
πιο γαμάτα από τα τα tags είναι τα related
απλά να ποστάρω και εγώ εδώ
http://www.clubsask.com/images/flatinsasktshirt.jpg
Δεν καταλαβαίνω γιατί προσβλήθηκες τόσο. Κι αν ήθελες να τα συζητήσεις με τους φίλους σου δε θα άνοιγες θρεντ σε φόρουμ. Ξαναδές το αρχικό σου ποστ και δες τι δεν πάει καλά: είδες μια φορά μια τύπισσα που σου έκανε κλικ και κατέληξες στο διαχωρισμό των κορασίδων μεταξύ ξέκωλων ελληνίδων και ξένων κουλ γκομενακίων. Δηλαδή...
Προβλήθηκα καταρχήν γιατί περίμενα λίγη παραπάνω ευγένεια. Ούτε το "πάτος" μου αρέσει ούτε η γενίκευση "κάτι τέτοιους". Τέτοιους τι;
Και μην πετάξεις το κλασικό "είσαι στο er", "σ' ένα φόρουμ του ίντερνετ" για να κρυφτείς πίσω από αυτό. Ο GG* είναι στο er, ο Phthoggon είναι στο er και ο ikonoklast είναι στο er. Και ο Ruthless στο er είναι αλλά κανένας από τους παραπάνω δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον άλλον σε συμπεριφορά. Βέβαια μπορεί να έκανα λάθος και να μην είσαι τόσο ευγενική όσο νόμιζα, λολ!
Έπειτα, το θρεντ είναι μήνες πίσω και έγινε αμέσως μόλις επέστρεψα πάνω στον ενθουσιασμό μου με το κοριτσάκι. Ίσως να ήμουν υπερβολικός που υπερασπιζόμουν όλες τις γκόμενες του εξωτερικού (χαχ) ε και;
Βρήκατε ευκαιρία να ξεδώσετε;
Τέλος πάντων, σταθερά επιμένω στην διαφορά κουλτούρας και συμπεριφοράς και στον διαχωρισμό γενικότερα, βαση των προηγουμένων, ανθρώπων εγχώριων/εξωτερικού. Για τ' αυτονόητα θα λέμε;
Βασικά ρε δρ. ευγένιε (αρανίτση, καλοε) εσύ διαχωρίζεις (σικ) έναν πληθυσμό περί των 5,467 εγχώριων και 9,679 αλλοδαπών εκατομμυρίων κορασίδων (σικ) και βγάζεις και συμπεράσματα απο το ένα (1) ραντομ τσουλάκι που πέτυχες κάπου έξω και απο καμια σε στραβοπίπωσε κάπου κάποτε. Και σε ένοχλεί η γενίκευση "κάτι τέτοιος". Ε αφου κατι τέτοιος είσαι ρε λοσκυ.
Ο nothingface ποιανού τρολλ είναι; Μ'αρέσει το στυλ του.
Να ρωτήσω εγώ τώρα ο λοσκυ ο περίεργος αν διαφωνείς ότι υπάρχουν χαοτικές διαφορές συμπεριφοράς σκανδιναβών π.χ. με έλληνες;
Δεν αναφέρομαι μοναχά σε γυναίκες.
Όφου. Πολύ κακό για το τίποτα. Πάτο δεν είπα εσένα. Είπα το θεματάκι σου. Δεν ξέρω πότε ανοίχτηκε και δεν έχει σημασία, ούτε το πήρα προσωπικά γιατί το πιθανότερο είναι ότι σου ρίχνω καμια δεκαριά χρόνια και είμαι σε φάση γάμος ενώ είσαι σε φάση ψάχνω γκόμενα. Δε σου είπα το κλασικό είσαι στο ερ, σου είπα ότι αν ήθελες να το συζητήσεις με τους φίλους σου δεν θα άνοιγες θρεντ... Κάτι τέτοιους = κάτι τύπους που τα ισοπεδώνουν όλα και μάλιστα επειδή μια φορά ΕΙΔΑΝ μία κοπέλα που τους έβγαλε κάτι θετικό ενώ ΟΛΕΣ οι άλλες που τυχαίνει να είναι Ελληνίδες είναι για το μπούτσο.
Τέτοια κοριτσάκια που θα σου στείλουν τέτοια βάιμπς νομίζω ότι θα βρεις αρκετά και εδώ. Το συγκεκριμένο κοριτσάκι μπορεί να ήταν και ξεκωλάκι, πού ξέρεις; Ναι ήσουν υπερβολικός, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί προσβλήθηκες έτσι από κάτι που έγραψε κάποια άγνωστη στο ίντερνετ. Δεν είχα ανάγκη να μπω στο ερ να ξεδώσω. Ο διαχωρισμός σου ωστόσο δεν ήταν Έλληνες βσ ξένοι, ήταν Ελληνίδες γκόμενες βσ ξένες γκόμενες. Κι αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, όχι, δε θα γούσταρα με τίποτα να είμαι άντρας και να ψάχνω για γκόμενα/γυναίκα της ζωής μου γιατί πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολο να βρεις μια σωστή γυναίκα απ' το να βρεις ένα σωστό άντρα, αλλά αυτό νομίζω επίσης διαπερνά εθνικότητες.
Τέλος πάντων, σόρι που δε βγάζω νόημα. Μόλις ξύπνησα (ή κάτι τέτοιο αν σκεφτούμε ότι "κοιμήθηκα" μισή ώρα). Χαλάρωσε πάντως. Ελπίζω η αναζήτησή σου να έχει αποτέλεσμα χωρίς να χρειαστεί να τραβολογιέσαι στη Νορβηγία. Και δεν είναι ειρωνικό. Έτσι μιλάω.
ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΓΗ ΡΕ ΛΟΣΚΥ ΔΕ ΨΑΡΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ
Όχι μεγάλε, αναφερόσουν ΜΟΝΑΧΑ σε γυναίκες. Που υπό άλλες συνθήκες δε θα με ενδιέφερε τι πιστεύει ένας ράντομ χρήστης σε ένα ράντομ φόρουμ, αλλά έχω πολύ χρόνο στα χέρια μου αυτές τις μέρες... Η λογική όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες/όλοι οι άνδρες είναι μαλάκες δεν δικαιολογείται ούτε αν είσαι 18 ούτε αν στη ζωή σου τρως μόνο χυλόπιτες.
Και καληνύχτα σας.
δεν ψαχνω γκόμενα, ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΕΣ!
πιπετο θα τα πουμε σημερα.
edit: χαχαχ, τώρα το είδα το αποπάνω ποστ, κόλλησε τέλεια.
κοίταξε, φυσικά κι έλεγα μαλακίες και της στήριζα με πάθος, και προφανώς δεν ζω σε πλάνη για να πιστεύω όντως οτι υπαρχουν κι έξω ξεκωλα ασουμε και μαλακισμενες γκομενες.
αλλά όπως ειπα: α) ήμουν υπερενθουσιασμένος με το κοριτσάκι τότες
εσύ δηλαδή αν σουτάρεις πρέζα θα νιώθεις απόλυτα τι λες;
β) σε συνδυασμό με την επιμονή μου ότι "εκει εξω" βρίσκεις καλύτερους ανθρώπους, ε καταλαβαίνεις γιατί έγραφα τις μαλακίες που έγραφα!
παιξτε λιγο μαλεβολεντ κρηεησιον και θα ρθω.
Ναι χεαχαχ πουτάνες όλες.
οχι, δικιο εχει