Xαχαχαχαχαχαχαχ
Ο Γκοντζος εγραφε οτι τον θελουμε και εμεις απο Γεναρη.
Printable View
ΑΑΑΑΑαχαχαχαχαχ
Ομαδα μοντέλο την εκανες μπουρδελο
ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ολα πανε καλα
η ομαδα παλεψε και πηρε παλικαρισιο Χ απεναντι στο μεγαθηριο
μπορουσαμε και τη νικη φυσικα αλλα για αυτο φταινε οι δημοσιαγραφοι
μεγαλες στιγμες
αντε παιδια εφερε χ ο θρυλος
βγειτε στους δρομους
arxizw egw: o real mitsikwstas tha to epairne to mats!
sas vlepw gia 3i thesi fetos
poso poly xairomai gia tin omada mou pou den tha parei protathlima o gayros
Εδώ χαιρόμαστε εμείς (εγώ τουλάχιστον).
Άθλια εμφάνιση, με Αλκμάαρ έτσι πάει για μεγάλη ξεφτίλα. Και η πλάκα είναι ότι με τέτοιο πρόγραμμα που έρχεται λογικά θα μείνει ΠΟΛΥ πίσω. Κατά τα άλλα διοίκηση προφανώς δεν φταίει ποτέ, αύριο βλέπω πρωταθλητή να αναφέρει σφαγές
το μονο καλο που ειναι πολυ καλο, πιο καλο απ το να το βαζε καποιος και να ταν 1-0, ειναι οτι δεν αργει η ωρα που
ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
(ναι, ξερω, βριζω αλλου ενω επρεπε να βριζω αλλον, αλλα ο Αλλος πουλαει και το παραταει το μαγαζι. Οποιος δεν το βλεπει ειναι τυφλος.)
αστεία πράγματα όμως.
το πρόβλημα του ολυμπιακού δεν είναι προπονητικό, τουλάχιστον δεν είναι το κυριότερο, αλλά γενικότερης νοοτροπίας στη διαχείριση του κλαμπ. και να φύγει ο κετσμπαιαιαιαιαια θα έρθει ένας ολοκαίνουριος κετσμπαιαιαιαιαια, έκδοση 1.1, χωρίς αεκτζίδικο παρελθόν, δε θα έχει κυπριακή προφορά, ίσως να έχει και μαλλιά. αλλά κετσμπαιαιαιαιαια, πάλι οι νέιζουμς αυτού του κόσμου θα σου κάνουν πλακίτσα.
το ότι ο άλλος ψάχνεται να φύγει εμένανε προσωπικά δε μου λέει μία. αν κάνει μαλακίες θα πρέπει να τ'ακούσει. ο κακόμοιρος ο κετσμπαιαιαιαιαια (τι άλλο θα πω θεούλη μου) κάνει ό,τι μπορεί, δεν περιμέναμε τίποτε άλλο. ανίκανος αλλά το σπίτι του δε θα πρέπει να γαμιέται, τουλάχιστον όχι πριν την έπαυλη του καριόλη που τον προσέλαβε.
τα είπα χύμα, είμαι σε τραπέζι και τώρα πάω για φαγητό.
\μ/
αυριο που θα ξυπνησεις και ρουφωντας την πρωτη γουλια (εστω τη 2η) καφε, θα διαβασεις το :
"δε καταλαβα που διαφωνουμε"
δεν το ειδα δυστυχως αλλα μαλλον θα πρεπει να παιχτηκε φανταστικη μπαλα !!
βλεπω να τρωτε καλο πετσωμα και σε μπασκετ και μπαλα φετος
θα το πω και ας γινει κουοτ στις μετεπειτα αγωνιστικες... φετος πρεπει να ασελγησουμε στο σκηνωμα του.αλλιως και μεις και οι δικεφαλοι να πα να παμε σε κανα αλλο πρωταθλημα μπας και δουμε χαιρι. Χωρις ηγετη ( τζολε) χωρις γκολτζη και με γκαγκατση στον παοκ (ουτε αυτον δεν καταφερε να παρει ο χοχοχο)τουτεστιν 50/50 θα πεσει μεγαλο ξεβρακωμα φετος.εμας δεν μας πιστευω να πω την αληθεια γιατι βλεπω βαρβατες αδυναμιες στην αναπτυξη και το κλασσικο προβλημα με κλειστες αμυνες και με την δικια μας την ανοιχτη .. οποτε φετος βλεπω ενα πρωταθλημα των ντερμπι των εκπληξεων και των ανατροπων και γουσταρωωωωωωωωωω :P
προς τζι τζι αλλιν..
καλυτερο το 2-3 με ατλετικο η 0-0 με καβαλα?
Αν δεν πάρουν καθόλου παίκτες;
Έντιτ: Ρε παιδιά διάβασα πρωτοσέλιδα. Σοβαρά τώρα παίζει να φύγει ο τιμουρ από τώρα; Πέρα από το ότι δεν το πιστεύω (γιατί θα λειτουργήσει για λίγο ακόμα ως αλεξικέραυνο για τον θειο), μήπως αν φύγει πρέπει να πέσει μεγαλύτερη γιούχα ακόμα;