On topic, το ΑΙ τα σπάει στο θέμα ανάπτυξης. Την πιο ωραία ανάπτυξη που έχω δει ως τώρα σε ποδοσφαιράκι κάνει ο υπολογιστής. Και δώσ'του 1-2, και δώσε και τακουνάκια, και υπέροχο passing game να ανοίξουν χώροι, και αλλαγές πλευράς και τα πάντα όλα. Δηλαδή θα δοκιμάσω να βάλω και αγώνα cpu vs cpu να δω πως τα πάει, πρέπει να αξίζει για να χαζέψεις λίγο. Δεν ξέρω τι παίζει με fifa σε κονσόλες σε αυτό τον τομέα πάντως το pro έχει πολύ υψηλά στάνταρ.
ΥΓ: Με τις νορμάλ ομάδες το ευχαριστιέσαι πιο πολύ πιστεύω από ότι με τις υπερομάδες, γιατί δεν είναι όλα τα σουτ βολίδες, δεν είναι όλοι τρεχαλατζήδες, κάνουν και ρεαλιστικές μαλακίες οι αμυντικοί και οι τερματοφύλακες.
Μπορεί κάποιος σε πμ να δώσει τίποτα "links" που να δουλεύουν; Θενξ
24-10-2009, 10:05
Ruthless
Αν μιλάμε για PC, υπάρχει freeleech σε blue white. Και σε gt υπάρχει, αλλά όχι golden. Και με πραγματικά πολλούς seeders και στα 2, θα πιάνεις άνετα πάνω από 1.5 MB/sec λογικά στο download.
24-10-2009, 15:58
asimoulis
έπαιξα φίφα και προ στο πισί
τελικό πόρισμα από ότι κατάλαβα:
στο πισί προ > φίφα αν και με αυτή τη βελτίωση χρόνο με το χρόνο το φίφα του χρόνου θα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ αν ρίξουν και λίγο βάρος στα γραφικά γιατί στα γραφικά το προ του γαμάει τη μάνα.
αντίθετα στις κονσόλες από ότι μου είπαν το φίφα είναι απίστευτο και καλύτερο από το προ.
25-10-2009, 02:36
Ruthless
Post vids of your goals!!~`111oneone
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[/ποζεριά μόουντ]
25-10-2009, 02:46
Dythor
1) Σε ποιά δυσκολία;
2) Δείξε μας κανένα γκολ που να φανερώνει ότι ξέρεις προ κι άσε τις ποζεριές και τις σαπουνόφουσκες :!:
25-10-2009, 02:53
Ruthless
Top player σε ιταλική λίγκα είναι.
Και οι ποζεριές είναι πολύ πιο εντυπωσιακές από το στρωτό gameplay. Προσωπικά είχα να βάλω ψαλιδάκι από το προπέρσινο PES(κανονικό, όχι τα γυριστά βολέ και μαλακίες), γι'αυτό κι η ποζεριά.
Επίσης σιγά μην κάθομαι να κάνω record με τις ώρες με το fraps, γαμιέται στις απαιτήσεις χώρου στο δίσκο. Λίγα και διαλεχτά vids.
26-10-2009, 02:30
Ragnarock
Στο champions league mode πανε ολα ΠΟΛΥ γρηγορα ή ειναι ιδεα μου?
26-10-2009, 10:25
fandango
κάθε πέρσι και καλύτερα, λέω γω.
30-12-2009, 16:55
jack the ripper
simera kanonizoume tournoua...epeidi den to exw akoumpisei gia peite posoi paiktes mporoun na paiksoun tautoxrona? 4 mono i ginetai kai perissoteroi?
04-05-2010, 00:10
Mitsmann
Προ 2010, σε PS2.
τι λεει καποιος? το εχει δοκιμασει? αξιζει?
04-05-2010, 07:25
Ruthless
Σαν τα προηγούμενα, δεν αλλάζει, απλά με νέους παίχτες στις ομάδες. Ούτε από γραφικά, ούτε από gameplay, χαίρεσαι ΒΡΩΜΟΣΟΥΤΑ από τα 40+ μέτρα.