Re: THE OMG-ENTELWS-OFFICIAL OFF TOPIC THREAD.
Χθες μετά απο καιρό έπεσε στα χέρια μου μια αθενς βόις
Quote:
ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Παραμονή Χριστουγέννων, τελευταία στιγμή ανέβηκες και στάθηκες μπροστά μου, δεν έπρεπε, τώρα σε ψάχνω, εσύ με το δερμάτινο, χακί all star και τον Ριζοσπάστη στην πίσω τσέπη.
θα το πω κι εγώ επιτέλους: ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!
Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
"Σε περίπτωση που δεν συμμορφώνονται ή δεν είναι όσο παραγωγικά πρέπει τα παιδιά αυτά κακοποιούνται, καίγονται με τσιγάρα, κρεμιούνται ανάποδα από δέντρα. Επιπλέον πληροφορίες αντλήθηκαν από το διαδίκτυο."
Προφανώς αυτός που έγραψε το κείμενο είναι από την Αριζόνα, γιατί δε λέει κουβέντα για τα κρεματόρια του ΙΚΕΑ εκεί πέρα. Γαμημένοι τοπικιστές.
Τα κρεματορια ειναι στο Κολοραντο ανιδεε.
Νομιζω περασαμε στην πεμπτη εποχη του ΕΡ πλεον και επισημα... αρκετοι νεοι γιουζερς, αρκετοι νεοι φεικ γιουζερς, γκομενακια, χαμος γινεται.
να χαμε και περισοτερους θρασαδες αντι για ΚΑΡΑΦΛΕΣ τι καλα θα ταν :lsd:
Γιατι ρε Ρειζορ, αυτα τα δυο μπορουν να πανε και μαζι. Κι εγω γουσταρω λιγα απο θρας μη με ταπεινωνεις τοσο.
Ο άλλος ο μάγκας στον τριπ ρέδιο (τον οποίο αγαπάμε γενικώς) μόλις είπε πως οι Όπεθ είναι γνωστοί μόνο σε αντεργκράου κύκλους :shock:
αυτό που μ'αρέσει εδώ μέσα είναι ότι είμαστε το άντεργκραουντ του άντεργκραουντ όμως.
χεχ, εμένα να δεις!
(γουά;)
καιρό είχε να γίνει τόσο δισκεδαστικό το er :P
έχει δει κανεις το what the bleep do we know ή το what the bleep:down the rabbit hole να γράψει καμια κριτική στο cinema φορουμ;
Περίεργος, ψηλός, πολύ ψηλός τύπος, λεπτός, πολύ λεπτός, με μαλλιά σαν παρκετέζα που έμεινε στον ήλιο, τεράστια κοκκάλινα γυαλιά, ένα στριφτό στο στόμα του από την Αρχή του Χρόνου, λεπτή φωνή, πλησιάζει, ρωτάει : "μήπως ξέρετε αν περνάει λεωφορείο τέτοια ώρα;". Κεφάλι δεξιά-αριστερά, με σαφή ένδειξη πως η απάντηση αγνοείται στα βάθη του αγνώστου. Κάθεται δίπλα. Ανάβει το πρώην στριφτό, ακουμπάει τον ώμο σε μια διαφημιστική πινακίδα, αφουγκράζεται το περιβάλλον, ψόφιες τζούρες, κουνά κεφάλι με αποδοκιμασία, ξεφυσά και σηκώνεται-κάθεται. Τρία λεπτά η ίδια ιστορία. Τον κοιτάζω. Κάτι ψάχνει. Τι όμως;;;; Τελικά απευθύνει τον λόγο, όπως στην αρχή, χωρίς δισταγμό, βέβαιος για το νόημα. "Είναι ίσως.....αναμφίβολο.". Σηκώνεται, πετάει πρώην τσιγάρο, φεύγει, ωραίος νεαρός, με αφήνει με την πίτσα στο χέρι.
den yparxei swthria :gun:
τι γαματο που ειναι το worms armageddon.οτι πρεπει μαζι με beneath the massacre..killingg sprreeee