Υπονοείς ότι δεν ξέρω από εργασία; Ότι είμαι μικρός; Ότι έχω καεί;
Και τελοσπάντων πως γίνεται να σαι διαλλακτικός στις λογοτεχνικές ασυναρτησίες της ladykiller και στο δικό μου σοβαρό οικονομικό μοντέλο να σαι αδιάλλακτος :(
Printable View
Υπονοείς ότι δεν ξέρω από εργασία; Ότι είμαι μικρός; Ότι έχω καεί;
Και τελοσπάντων πως γίνεται να σαι διαλλακτικός στις λογοτεχνικές ασυναρτησίες της ladykiller και στο δικό μου σοβαρό οικονομικό μοντέλο να σαι αδιάλλακτος :(
Quote:
Originally Posted by stam and the witches
Ε πώς.
(Απαντήσεις με παραδείγματα από το βιβλίο θα θεωρούνται λανθασμένες.)
All of the above!Quote:
Originally Posted by stam and the witches
Το δικό σου το ξέρω και δεμαρέσει, της ladykiller προσπαθώ να καταλάβω. Αν και αλλιώς ξεκίνησα το τόπικ, ήθελα να μείνει σε πιο φιλοσοφικές Αναζητήσεις, δεν πειράζει, ενδιαφέρον έχει και όπως εξελίσσεται.
[quote=Amnesiac.]Quote:
Originally Posted by "stam and the witches":3n5ooepk
Ε πώς.
(Απαντήσεις με παραδείγματα από το βιβλίο θα θεωρούνται λανθασμένες.)[/quote:3n5ooepk]
Το "πώς" είναι ένα ζήτημα. Η στρατηγική εξαρτάται από τις συνθήκες κλπ.
Εκεί που θέλω να μείνω είναι η αντίληψή σου για "τα αφεντικά". Όχι, δε γίνεται όλη αυτή η φασαρία γιατί μας εκνευρίζει το αφεντικό (αφενός γιατί φαίνεται να το έχεις μπερδέψει εν μέρει με τον προϊστάμενο/διευθυντή κλπ, αφετέρου γιατί τέτοιου είδους τεχνοκράτες θα υπάρχουν και στο σοσιαλισμό), γίνεται γιατί η κεφαλαιοκρατική παραγωγή (δηλαδή παραγωγή με βάση το κέρδος) γεννά την αδικία.
Χμ δηλαδή για να καταλάβω καλύτερα, ο προϊστάμενος/διευθυντής δε θεωρούνται αφεντικά;
Μια χαρά αποφάσεις παίρνουν για τη δουλειά σου, μια χαρά καθορίζουν πόσα θα παίρνεις και μια χαρά μπορούν να σε απολύσουν. Όλα μια χαρά δηλαδή!
Επειδή μεγάλωσα με θρας και δε ξέρω απαυτά, αν δε βαριέσαι μπορείς να μου εξηγήσεις πώς θα είναι η δουλειά μου μετά την επανάσταση; Θα αμοίβομαι με βάση αυτά που έχω ανάγκη; Πόσα και τι είναι αυτά; Ποιος θα το καθορίζει; (καλά, ξέρω ποιος)
Δε σου ζητάω να μου πεις ποσά ε, το γενικό κόνσεπτ.
Επίσης, πώς θα διασφαλίζεται η δικαιοσύνη τόσο στην αμοιβή όσο και στις συνθήκες/ώρες/φόρτο εργασίας μεταξύ εμού και του διευθυντή μου;
Το βασικό μου ερώτημα θα το θέσω μετά.
Quote:
Originally Posted by enitharmon
holc μην πεφτεις στο επιπεδο του ρειζορ αν μπορεις
δεν εχω ανακατευτει καθολου στη συζητηση, ασε με στην ησυχια μου
δε μεγαλωσα με θρας γμτ!
κι επειδη κοπτεσαι για τη γνωμη μου, ας υπηρχε αξιοκρατια, δικαιοσυνη και σωστή παιδεία (με τη γενικη εννοια) κι ας αμοιβώμουνα και με αυγα προς ανταλλαγη.
αλλα γενικα, μη γινεσαι ρεηζορ, δεν ινορεο
Άντε να μπαίνουν κι άλλα άτομα στη συζήτηση :!:Quote:
Originally Posted by Boris-san
χαχαχαχαχ, σόρρυ.
Ίδιες ερωτήσεις και με τον ίδιο τρόπο θα έκανες κι εσύ. Ο Boris San δε θα έκανε αυτό το κουώτ όμως, Ένι.
;)
- Τι ώρα είναι Πάρη;
- Βάσια, είναι ώρα για τις ααααααααααπαντήσεις :!: :!: :!:
Δεν τα διάβασα όλα τα ποστς αλλά οπωσδήποτε αυτό
Quote:
Originally Posted by Mostos
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΣ :!:
Είναι αντίθετο με τον ορισμό του αναρχισμού, φιλοσοφία και βιοθεωρία που έχει παρεξηγηθεί στην Ελλάδα σίγουρα.
Ο αναρχισμός υποστηρίζει ότι καμία εξουσία δε μας έχει πείσει για την αποτελεσματικότητα ή ανωτερότητά της, ώστε να μπορεί να μας κυβερνά τη ζωή. Το αντίθετο μάλιστα. Το μέσο για την επίτευξη της αναρχιστικής ουτοπίας ενόψει απειλής από εξουσιαστικές φιλοσοφίες είναι η μη-υπακοή. Η παθητική αντίσταση. βλ. Γκάντι. Τίποτα άλλο.
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ BRAINFAILS ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΘΕΩΡΙΑ(!) ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ!
ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
υγ: αν διαφωνείς, δώσε βιβλιογραφία.
α μωρη ρεφόρμα FaithFails.
Χαχαχαχαχα μ' αρέσει που είναι κι απόλυτη.Quote:
Originally Posted by FaithFails
Πάντως να σου πω, εγώ μια φορά διάβασα ένα βιβλίο του μπακούνιν αλλά δεν απαντούσε όταν έκανα ερωτήσεις. Έκτοτε μάλλον προτιμώ να κάνω διάλογο με αυτούς που έχουν κατανοήσει και υποστηρίζουν κάποιες θεωρίες παρά με τα ευαγγέλιά τους γιατί μπορώ να τους υποβάλλω τις ερωτήσεις μου.Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~