ΠΟΛΟ.
Επίσης αυτό που λέω είναι ότι δε μιλάει κανείς σε αυτά τα σπορ όταν πέφτει πράσινη πούτσα. Δες τα παλιά του βόλλευ.
Printable View
Φιλτατε χρηστη Οδονιαν το αθλημα βολλευ στην ελλαδα δεν ηρθε μαζι με το ΕΡ, και προεδροι της ομοσπονδιας δεν ειναι ο Dragonlord κι ο Deggial.
θελω δηλαδη με αυτο το ευστοχο, καυστικο και μαχαιρι στο κοκκαλακι σχολιο μου να τονισω οτι μια μερα θα πρεπει να μας ορισετε ποτε οριζουμε τα "παλια" του βολλευ και τι χρωμα ειχε η πουτσα γιατι αμα το παμε ας πουμε 15 χρονια πισω, θα υπαρχει ενα (1) θεμα.
Το ι αρ υπάρχει αρκετό καιρό για να έχουμε δείγμα. Ακόμα και σε αυτό το τόπικ, πριν τα μεταξύ μας, εσύ πόσο πόσταρες;
δε ξερω. ψαξε με το σερτς.
Μπα. :razz:
ti egine simera den kanate ntou oloi oi gauroi se auto to thread? perimenete tin pempti ama to parete e?
ακριβώς.
σκαμε μυτη μονο οταν κερδιζουμε η παιρνουμε τιτλους.
Η ομάδα έχει προβλήματα γι αυτό και βρεθήκαμε να χάνουμε το πλεονέκτημα από τον ανύπαρκτο πελάτη.
Προσωπικά δεν έχω πολλές ελπίδες έτσι όπως είμαστε τώρα.
Αν πάντως νικήσουμε στο εξοχικό μας το πρωτάθλημα (και το ξύλο) είναι βέβαιο.
Odonian ποιος είναι αυτός ο λάιβ μπάυ όνορ? Για τελείως πουθενάς μου φαίνεται, τι παριστάνει εδώ μέσα?
Δεν έχω ιδέα και μέχρι να μάθω ποιανού το φέικ/δεύτερο ακάουντ είναι, όπως βλέπεις, δεν ασχολούμαι. :razz:
πείτε τίποτα κ για τα κορίτσια ντε!
http://www.sport24.gr/ast/cov/vo/vol...20_15_47_b.jpg
παρθενάκια το πήραν... ούτε σετ!
:rofl::rofl:
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΠΟΛΟ.....
Τα έχεις δει τα κορίτσια;
:pink:
Μολις σε αγαπησα.Εγινε της μουτανας με το τσουλου και ποσταρεις στο βολλευ.ΣΔε αγαπω βαζελι