:pingpong:
Printable View
:pingpong:
Klassika xeirotero programma den ginotane.
Xilies fores na eixame galata,metlist mesa kai tous allous 2 exw.
Συμπαθητικός όμιλος, ψιλοχάλια η σειρά και η κατανομή των εντός-εκτός παιχνιδιών.
Το να μην προκριθούμε δεν το συζητάω καν, με μόνη προυπόθεση το να λιγοστέψουν οι τραυματίες και οι τραυματισμοί.
Το ζήτημα είναι αν θα το κάνουμε εύκολο ή δύσκολο.
Ο σοβαρός περσινός Ολυμπιακός, πρέπει να βάλει στόχο τα 10 πονταλάκια και το αήττητο.
Τι λέτε μωρέ παιδιά, τι σας δίνει τόση αισιοδοξία ειδικά για τα εκτός; Βλέπω παστέλι στο ξύλο από τη Γαλατά και φοβάμαι πολύ αυτούς τους Ουκρανούς μη μας βγουν τίποτα Ζενίτ και μαζεύουμε τα κομμάτια μας. Πρέπει να πάρουμε τα 2 εντός γιατί δυστυχώς και παραδόξως, αυτά μοιάζουν να είναι οι πιο εφικτοί στόχοι.
Είναι πιο εύκολη η γαλατά από τη χέρτα; =\Quote:
Originally Posted by up_the_hammers_Festival
Πάντως αν πάρει τα δύο εντός και ένα Χ στην Ουκρανία, λογικά περνάει ο Ολυμπιακός. Μπορεί να του φτάσουν και οι 6 πόντοι για την 3η θέση. Δεν είναι και τόσο δύσκολο.
πολλοι ξεχνανε οτι σε τετοιο ομιλο, ειναι σχεδον απιθανο να βρεθουν τρεις ακομα (εκτος Ολυμπιακου δηλαδη) που να βγαλουν 6 βαθμους. Στα μεταξυ τους θα γινει της πουτανας.
[quote=Phantom Duck]Είναι πιο εύκολη η γαλατά από τη χέρτα; =\[/quote:1t0gc2qi]Quote:
Originally Posted by "up_the_hammers_Festival":1t0gc2qi
Exei pio diskolh edra h galata apo tous kriokolous germanous. sth germania pisteyw oti estw x tha pername.
καλη ειναι η κληρωση με εξαιρεση το ματς στην ιστανμπουλ
εγω ηθελα παρτιζαν και εκδρομουλα σερβια :cry:
Ποιος περσινός Ολυμπιακός; Χωρίς Σέζαρ, Λούα και Λεδέσμα (καταλυτικοί και οι 3 στα παιχνίδια ομίλου) και με άλλο προπονητή, άλλη επίθεση, άλλο στήσιμο, άλλη άμυνα και λιγότερη προετοιμασία.Quote:
Originally Posted by casshern
Χωρίς να το λέω για να ετοιμάζομαι για ήττες, ίσα-ίσα είμαι αισιόδοξος σαν τον Μιτς και εγώ (δεν ξέρω για Γαλατά εκτός βέβαια, το δυσκολότερο ματς), απλά ο περσινός Ολυμπιακός πάει εδώ και πολύ καιρό. Δεν λέμε πάλι καλά που ο Βαλβέρδε μας βγήκε σοβαρός και βγήκανε του Ντιόγκο και του Ντουντού, μην έχουμε δεδομένο τίποτα σε σχέση με πέρυσι.
Το μόνο κακό του προγράμματος δεν είναι ότι παίζει εκτός με τη Γαλατά, αλλά ότι παίζει εκεί 1η αγωνιστική. Και αν χάσει μπορεί να τον επηρεάσει ψυχολογικά.
Οπως και το ότι αυτή η Θρας Μέταλιστ μπορεί να αποδειχθεί απρόσμενα δυνατή (έριξε τέσσερα και στην Μπεσίκτας από ό,τι είδα στον προκριματικό). Το ότι το ματς διεξάγεται Δεκέμβριο είναι ίσως πρόβλημα από την άποψη του καιρού, αλλά μην ξεχνάμε ότι τότε το ουκρανικο πρωτάθλημα θα έχει λήξει ένα μήνα πριν.
τι τριτη θεση και πουτσιλικια ο ολυμπιακος πρεπει να βαλει στοχο την πρωτη.και καμια απο τις ομαδες που του ετυχαν δεν ειναι μεγαθηριο.
αν εξαιρεσεις τη γαλατα εκτος που λογο εδρας ειναι δυσκολο,δε νομιζω να μπορει να χασει αλλου βαθμους...αντε κανα χ στην ουκρανια;κατι τετοιο.
Πουτσα λεμε. Συντριβη απο Γαλατα, νικες με Μπενφικα και μια εκ των αλλων δυο και μια ισοπαλια. Αλλα μπορει και να κανουμε 4 ηττες, δεν ξερω.
poula to spiti sou kai paixta ola sto olympiakos-benfica g/g.Quote:
Originally Posted by irreligious
kalh mprosta asteia pisw.