Re: Champions League 2008-2009
ΧΑΧΑΧΑ αποκλείστηκε η Ρέιντζερς
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Quote:
Originally Posted by Maxhtec
Quote:
Originally Posted by Anesthesia
Kalispera. Eimai o gomenos tis aderfis tou attila, eimai apo Kypro kai eimai kala.
ADELFE PITCHFORK:
sou plirwnw aeroporiko na kateveis gia to paixnidi kai eisitirio stoys MAXHTEC. gia na fwnaksoume mazi: GAVROI MOUNIA MOUNIAA GAMW TON PEIRAIA
p.s bonus gia ena vrady i aderfi_attila
MPARAVO ADELFE 3ERI POS FEUGOUME APO EDW IMASTE ANORTHOSIATES IMASTE NOUSIMI DEN VALOUME TO MIALO MAS ME MWRA POU DEN 3ERWN TI LENE . KE POUTANA GOIOI KOUMONIA ARISTEROI
Τι ειναι ενα κουμονι?
και τι ενα νουσιμι?
KOUMOUNISTIS ARISETROI MPASTRDI
burnin ksaderfos sou to palikari?
Quote:
Quote:
Quote:
MPARAVO ADELFE 3ERI POS FEUGOUME APO EDW IMASTE ANORTHOSIATES IMASTE NOUSIMI DEN VALOUME TO MIALO MAS ME MWRA POU DEN 3ERWN TI LENE . KE POUTANA GOIOI KOUMONIA ARISTEROI
Τι ειναι ενα κουμονι?
και τι ενα νουσιμι?
Αρισετρο μπαστρδι να πεις το χασμτερακη σου. Ρκετίνε.
Quote:
το μπουλο φασιστακο
Quote:
Originally Posted by Moonspellheim
burnin ksaderfos sou to palikari?
αχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα
Σκατά παίξαμε. Το είδε και σα φίλικό (λογικά) ο Τεν Κάτε και έκανε δοκιμές ακόμα και στο σύστημα. Αλλά ήμουν μαζί με 3 Μπόσμους και Αλάγια οπότε γάμησε. :D
Quote:
Originally Posted by carheart
Quote:
Quote:
Originally Posted by carheart
γαύροι τσακώνονται με κύπριους για μπάλα.
μετά πάει το "κομμώτρια γκόμενα ματατζή"
μετά πεθαίνεις.
Γιατι, τι εχουμε εμεις σε τσακωμο για μπαλα?
για ανελυσε μια πιθανη ανωτεροτητα πληθυσμων στο ποσο ξερουν μπαλα, να γελασουμε ελαφρως.
μιλάμε για
σκαρμπαφ, αττίλα και τζιτζι, να τσακώνονται με ΑΝΟ και μαχητές, μπορώ να αναλύσω πολλές πιθανές πληθυσμιακές ανωτερότητες στο πόσο ξέρουν μπάλα, αλλά δεν θα λυσσάξω και στο γέλιο.
συμφωνώ με νάθιμα πάντως, αυτό είναι το αθλέτιξ που αποζητάω.
τι λες ρε καθυστερημένε???
Quote:
Originally Posted by Odonian
Σκατά παίξαμε. Το είδε και σα φίλικό (λογικά) ο Τεν Κάτε και έκανε δοκιμές ακόμα και στο σύστημα. Αλλά ήμουν μαζί με 3 Μπόσμους και Αλάγια οπότε γάμησε. :D
Μπαινεις ιντερνετ απο νησι του Αιγαιου.
Quote:
Originally Posted by ANORTHOSIS
.....Ευτυχώς ή δυστυχώς κληρωθήκαμε με τον Ολυμπιακό. Δεν αντιλέγω, η ομάδα που έχει γράψει ιστορία στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν ήταν οτι καλύτερο.
Τι ιστορία έχει γράψει ο οσφπ στο ελληνικό πρωτάθλημα ρε νούμερο?
Και ποια θα ήταν πιο εύκολη κλήρωση για σένα από την συγκεκριμένη? Σοβαρά μίλα.
Quote:
Originally Posted by Anesthesia
...
ADELFE PITCHFORK:
sou plirwnw aeroporiko na kateveis gia to paixnidi kai eisitirio stoys MAXHTEC. gia na fwnaksoume mazi: GAVROI MOUNIA MOUNIAA GAMW TON PEIRAIA
Φίλε ευχαριστώ αλλά είναι λίγο τρελλό να τρέχω τόσα χιλιόμετρα για να πω αυτά που λέω κι εδώ δίπλα που μένω. Ελπίζω πάντως για σένα ειλικρινά να σταματήσεις να υποστηρίζεις την όποια άλλη ομάδα και να γραφτείς σε ένα από τα κλαμπ που έχουμε στην Κύπρο, κατά προτίμηση των Mad.
Μία είναι η αληθινή θρησκεία και μην αποπροσανατολίζεσαι. Καλή επιτυχία με την ομάδα σου στον συγκεκριμένο αγώνα.
Maxhtec μιας και είμαι αρισετρός και κουμονι όπως λες, αν τυχόν σε φέρουν οι γονείς σου Ελλάδα στο δεύτερο αγώνα, στείλε μου ένα πιεμ να βρεθούμε να μου τα πεις κι από κοντά αυτά που λες και μετά να σε πάρω παρτούζα μαζί με τους βλάχους γονείς σου βλακάκο. Μέχρι τότε βούλωνε.
Τρόμπα.
Quote:
Originally Posted by FIXXXER
Quote:
Originally Posted by Odonian
Μπαινεις ιντερνετ απο νησι του Αιγαιου.
Είμαι μοντ φίλος. Έχω ευθύνες. :P