se auton po ueipe an exw realtime filous na asxolithw me ola auta, polu apla autoi me enhmerwsan mias kai egw den exw facebook pia kai evala dikous mou na einai kataskopoi, tespa nomizw de xreiazetai na asxolithw allo me auto
gia olous tous timious porwtikous apo edw sunexizoume
agapaw pitchfork
giati epitelous me niwthei kai einai sto mualo mou giati akrivws skeftomoun na kanw mplouzaki thn ataka we were on a break!!!!!
triton h mhden(o) opws thn onomase o pitch 99% de xestomise tipota. lew 99% giati den eida i 1 na mou ta xwnei ektos kai an h 0 eipe sthn 1 na prosexei genika to opoio den einai apithano mias kai h 1 einai tis teleutaies 2 meres isws pio psiliasmenh kai agxwmenh me to pou eimaiti kanw
to thread opws o pitch polu swsta eipe, dhmiourghthike gia na pw thn xara mou edw thn stigmh pou nomiza oti sothika
pou omws h mhden me epiase alla mallon den eipe tipota sthn 1
edw tha hthela vevaia na anaferw oti tis teleutaies 2 meres exw ligo xenerwsei me thn 1 ews polu
de xerw giati apla thn exwsa pali re paidi mou alla de xerw me rixnei ligo. isws giati otan emeis eimastan pragmatika ona break kai thn kunhgousa(kai profanws hxera oti einai thema xronou na thn xwsw pali(mou phre 2 mhnes) telika paraprospathisa kai me kourase. kai oso periergo kai an fainetai pleon de mporw na xwsw porwtika an de niwthw estw kati. pou auto me thn 1 oso kaula kai na einai psiloespase i apla egw pernaw tis meres mou me ola auta ta ntentektivika
tespa shmera exw3sa thn 1 alla mages thn ekana me elafra, den koimithika ekei kai gurisa pali spitaki kai grafw apo to pc porwtika .
on topic omws giati ousiastika auto pou me noiazei einai na mh me katalavoun, h mhden einai gatoni. xtes vghkame megali parea kai htan kai h vuzou h mhden.kai ekana ton trufero sthn 1 gia na dei h mhden oti den exei logo na riskarei th sxesh mas. opote mallon kana 2-3 meres kano ton kalo sthn 1 an kai exw xenerwsei, kai ths lew oti den paei allo meta apo kana trihmero wste na mh fanei oti xwrisa epeidh h mhden eide tis fwtos...(giatiegw sth mhden to epaixa oti de xerw ti fotos einai kai oti isws na einai palies...)
opote thadeixeian tha ginw tsimpouki, i oxi
na sas porwsw i mhden exeiaderfo metala
lete na diavazei er?
en tw metaxu h mhden exei trelo kablaki xaderf pou epaiza mpala sto facebook alla to diegrapsa apotoma prin xontrunei toskhniko kai h opoia rwtage gia mena kai elege na vgoume ktl
lete na steilw thn 1 kai na pw sth mhden na vgoume me thn allh mhden thn xa kaina xwsw kai th mhden?
poso pio timio na kanw to thread?