τωρα το'θεσες οκ :thumbsup:
Printable View
τωρα το'θεσες οκ :thumbsup:
Ευχαριστώ! :-)
Ναι, ρε πούστη ο Nimoy είναι....και έλεγα που την ξέρω την σκατόφατσα....:-D
Πραγματικά δε βλέπω το λόγο.Quote:
Fringe costar Kirk Acevedo has announced via his Facebook status update that he's apparently been let go from the Fox drama. "WELL BOYS AND GIRLS THEY DONE DID YER BOY WRONG! THEY FIRED ME OFF OF FRINGE, AND IVE NEVER BEEN FIRED IN MY LIFE!!!!" he wrote.Acevedo played Agent Charlie Francis on the show, which just aired its season finale.
βτς βρηκα αυτο τωρα
Fringe cast member Kirk Acevedo, who plays Agent Charlie Francis on the Fox series, posted a status message on Facebook yesterday claiming he was let go from the show, but exec producer Jeff Pinkner has since confirmed to TV Guide that Acevedo "was not fired," and adds, “Like all things on Fringe, there is more to this story than meets the eye." Pinkner also offered this season two tease: "We have already seen two of him on the show...We have already met the second Charlie. He had a scar on his face.”
sklhro to tease !
Λοιπόν έκατσα και τα είδα όλα μαζεμένα. Τα περισσότερα τα χετε αναφέρει ήδη, η σειρά ξεκίνησε με υπερβολικά επαναλαμβανόμενα επεισόδια , μετά συνέχισε πολύ καλά και τα τελευταία επς ήταν εξαιρέτικα. Δυο-τρια πράγματα
Spoiler
Η σειρά πάει πολύ καλά, αν παρατήσει επιτέλους και τον procedural χαρακτήρα της και αποκτήσει μόνο ενιαία πλοκή και όχι διαφορετική main plot σε κάθε επ θα γίνει ακόμα καλύτερη νομίζω, αν και αυτό σηκώνει πολύ συζήτηση.
Spoiler
Έχω δει τα μέχρι πριν την διακοπή. Συνεχίζω;
ανετα
λοιπόν διάβασα το παραπάνω σπόιλερ και ψήθηκα λίγο. δεδομένου οτι δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα τα επεισόδια 1-7 να μπω στον κόπο ή μπα; ή θα δω 15 επεισόδια και απλά στο τέλος της σεζόν θα έχω ένα wtf σκηνικό για να με μαγκώσει για την επόμενη;
Δες τη. Γύρω στο 8-9 είναι 2-3 συνεχόμενα εξαιρετικά επεισόδια, μετά ξαναπέφτει λίγο και στο τέλος πάλι ανεβαίνει. wtf σκηνικό ναι υπάρχει στο τέλος
Αξίζει όμως μια σειρά που έχει 5-6 καλά επεισόδια σε μια ολόκληρη season; Κι εγώ 7 έχω δει σχεδόν με το ζόρι, μόνο και μόνο επειδή ο πιλότος σου κινεί λίγο το ενδιαφέρον, αλλά από κει και πέρα το κάθε επεισόδιο είναι χειρότερο του προηγούμενου.
Τουλάχιστον αν είχε λίγο καλύτερους χαρακτήρες κάτι θα γινόταν.. Αλλά τυπάς dawson's creek...:puke: