μέχρι το 2010 πλήρωνα μια χαρά σχετικά δίκαιο φόρο οπότε μη λες ό,τι θες επειδή εσύ είσαι πιτσιρικάς και δεν πρόλαβες τις φάσεις 80-90-αρχές 2000.
πες ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αλέξη τώρα για τις δωρεάν παροχές που ακόμα έχεις και μοκο.
Printable View
μέχρι το 2010 πλήρωνα μια χαρά σχετικά δίκαιο φόρο οπότε μη λες ό,τι θες επειδή εσύ είσαι πιτσιρικάς και δεν πρόλαβες τις φάσεις 80-90-αρχές 2000.
πες ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αλέξη τώρα για τις δωρεάν παροχές που ακόμα έχεις και μοκο.
Μέχρι το 2008 πριν γίνω φοιτητής, είχαμε μετατρέψει το σπίτι μου σε φάμπρικα καρφώνοντας μηχανές στα τραπέζια και μαζί με τον γέρο και την γριά μου δουλεύαμε 24/24 για να πληρώνουν κάποιοι το σχετικά δίκαιο φόρο τους.
Μια χαρά σε γαμάει η Δραπετσώνα Κόναν
Βλακα μινώταυρε μαύρα δουλέυαν οι δικοί μου σε εργοστάσιο συσκευασίας στην βιομ. Ζώνη Θήβας και ο βιομήχανος είχε δώσει μηχανές τυποποίησης σε εργαζόμενους να τις πάρουν στο σπίτι τους και να κάνουν το τελικό στάδιο που ήταν να ανοιχθούν οι τρύπες σε σακούλες και να μπουν τα μεταλλικα δακτυλίδια σε αυτές ώστε να περαστεί το κορδόνι για να τις κρατάς. Άλλα που να τα ξέρεις αυτά κάποιοι μαλάκες την έκαναν για το εξωτερικό και μας έγραψαν στα αρχίδια τους.
Γιατί ρωτάς, έγινες και Ράμπο του ΣΔΟΕ τώρα ρε?
όχι, δε θα με χάλαγε κ εμένα, αν ξέρεις κανα κόλπο. βέβαια όλο αυτό είναι αντίθετο με την όλη νεοφιλελέ λογική του αρκά, αλλά έτσι είναι η δεξιά μωρέ. ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας.
Και δεν βρίσκεις κάποιο πρόβλημα σε όλο αυτό; Σου φταίνε οι φόροι που πληρώνεις τώρα, αλλά όταν τα έπαιρνες μαύρα οικογενειακώς για να μην πληρώνει τους φόρους του ο βιομήχανος ήταν οκ; Για εξηγησέ μου το σκεπτικό σου γιατί είμαι και βλάκας.
Αν θες μιάς και εμείς οι ριψάσπιδες δεν καταλαβαίνουμε τι περνάτε εσείς εκεί κάτω...Ρίξαμε μαύρη πέτρα και κάνουμε ζωάρα με τα ευρά που τρέχουν από τα μπατζάκια μας ενώ εσείς έχετε γίνει σκλαβάκια.
Βασικά αν είχαμε το κράτος που οραματίζομαι εγώ εσένα θα σε είχαμε σε κάνα χώρο καταναγκαστικής εργασίας στο Περτούλι για να κόβεις κανά κορμό δέντρου.
Για να μην έχεις παράπονα θα σου επιτρέπαμε να ακούς και τρανς στα ακουστικά για να ταιριάζει και με τη περίσταση.
δυστυχώς, το κλίμα του περτουλίου τα τελευταία χρόνια απέχει αρκετά από αυτό της σιβηρίας με το global warming κτλ
Τι φανταστικη συζητηση.
10+7 ευκολα ξεχασμενο fake καποιου που τσακωνεται με τον εαυτο του.