Εγώ είχα προτείνει να επιτρέπεται η έκτρωση (και το μπαν κατ επέκταση, same thing) μέχρι να μπορεί το παιδί (βλ πόστερ) να υπολογίσει επικαμπύλια. Με είπανε ακραίο. :?Quote:
Originally Posted by carheart
Printable View
Εγώ είχα προτείνει να επιτρέπεται η έκτρωση (και το μπαν κατ επέκταση, same thing) μέχρι να μπορεί το παιδί (βλ πόστερ) να υπολογίσει επικαμπύλια. Με είπανε ακραίο. :?Quote:
Originally Posted by carheart
StarixidiamoupragmatikakiemenaQuote:
Originally Posted by MoRmEnGiL
Kathomai giati uparxoun k normal atoma edw mesa k epeidh ena forum einai kalo time killer. Kathomai epishs epeidh enhmerwnomai amesa gia sunavlies k mporw na diavasw/suzhthsw/mathw gia nees mousikes,tainies h' otidhpote.
Xesmenh thn exw thn enasxolhsh sas mazi mou k tha sas parakalousa na thn valete ekei pou de vlepei o hlios.
Μην αφήνεις μωρέ Εκς τους μαλάκες να σε νευριάζουν(ε). Αργόσχολοι και πίθηκοι είναι. Ναπαναγαμηθούνε πρωινιάτικα.
ενα ερ φεσι να γνωριστουμε η να ξανασυναντηθουμε μετα απο καιρο....υπαρχει διαθεση?
οι νεοι , οι νεοτεροι και οι πολυ πιο νεοι να γινουν πιο ανθεκτικοι στον σχολιασμο και να μαθουν να αδιαφορουν για οσα δεν τους ενδιαφερει.κραταμε το ζουμι κυριοι και κυριες απο το ποσταρισμα.οχι οτιδηποτε λεγετε.
επισης θα ηθελα να μου διευκρινησετε το γεγονος οτι καποιοι εχουν πηδηξει μεσω ερ.δηλαδη σεξ?
πανο ψιλοσυμφωνουμε νομιζω, αλλα πιστευω οτι το συμπερασμα που βγαινει ειναι πως ισως τα βλεπουμε λιγο αποστασιοποιημενα τα πραγματα, το ποστ του συμπο με κανει να σκεφτω προς αυτη την κατευθυνση.ή απο την πλευρ του ο καθενας μιας και εχουμε λιγο διαφορετικη σχεση με το ερ.αν και εγω ομολογω οτι παραμενω το ιδιο αποστασιοποιημενος οσο ημουν και στην αρχη αλλα ταυτοχρονα σταθερα συμμετεχων εστω και αν παρακολουθω κυριως τα τεκταινομενα μιας και το επιπεδο του σχολιασμου με κουραζει ή δεν γνωριζω ατομα και καταστασεις. συμμετοχικη παρατηρηση δηλαδη.ασε που αφου κουρευτηκα κανεις δεν μου μιλαει σε συναυλιες κλπ και τα αλλα παιδακια δεν με παιζουν.μου ναι και λιγο δυσκολο να κανω παρεα με 18-20 ετων παιδια.υπαρχει χασμα γενεων.εκτος αν ειναι κοριτσιακια οποτε οοοοοοοοκ, αλλα το συζηταμε.δηλαδη εχετε κανει και σεξ μεσω ερ?συσφιξη σχεσεων, μαλιστα.ευγε. τελικα 30αριζω??χμ.
εκτος των αλλων παραμενω και λιγο καμενος ποζεροτρουμεταλος μεταξυ αλλων οποτε με αφηνουν αδιαφορο καποια πιο ποστ πραγματα.
Quote:
Originally Posted by atom_smasher
Oχι ειχαμε μαζευτει στον Πανελληνιο και καναμε αλματα.
Πρωτος βγηκε ο . με αλμα 8,03 ΜΟΥΝΑΚΙΑ μηκος.
Ti ka8omai k asxoloume den 3erw,tespa.
O logos gia ton opoio ka8ese sto forum pragmatika den nomizw na endiaferei kai pollous. Opote mhn ka8ese na mas ton analyeis. Kane oti 8es. Opws einai dikaiwma sou na ka8ese sto forum gia ton alfa h bhta logo einai kai dikaiwma twn allwn na se 8ewroune ka8ysterhmenh, idiofyia, kalomniprepeinanaiparotidethnexwdei, ekneuristikh, poiaeinaipaliauth, otidhpote.
Telika to post tou panou afora to moderation tou forum h genika h poreia tou forum en genh?
Ntot: to location tou amnesiac :D
εγώ που είμαι νέος χαζός και ανώριμος μπορώ να πω ότι το ηαρ μου αρέσει
ξέρω ότι από τη στιγμή που θα ανοίξω το πισι να μπώ στο νετ το ηαρ θα είναι ο πρώτος μου προορισμός
γιατί θα πάω στο μιούζικ ντισκάσσιον και κάποιος θα έχει προτήνει κάποιο πολυ γαμάτο δισκάκι
στο τζένεραλ για να δώ κάνα φλέιμ η κάνα ποστ οφ δε ντέι
γενικά θεωρώ πως προσφέρει μια "ζεστή" ατμόσφαιρα
ντάξ σαφώς και υπάρχει αυτή η επίθεση σε νέους γιούζερς που κι εμένα αρχικά με είχε πειράξει
αλλά δεν αντέδρασα σαν τη Χ με χριστοπαναγίες και εκθετική αύξηση του ρυθμού ποσταρίσματος μου
προσπάθησα να καταλάβω τι λέει αυτός τώρα και γιατί αντιδρά σαν να του βρισα την μάνα
αλλά μόλις κατάλαβα ότι όλα αυτά είναι στα πλαίσια του χαβαλέ χάρηκα
αυτά από ένα χρήστη τέταρτης (ή και πέμπτης) γενιάς
Η τελειότητα σε χρήστες λοιπόν.
φάε σκατά τότε μουνόσκυλο.
εδιτ: έλεγα ν'αγνοήσω το από κάτω ποστ και να το παίξω βαρύς (αυτό είναι φύση αδύνατο για μένα ειδικά) και μάγκας κι ότι δε το είδα αλλά δε μου πάει :oops: :oops:
ΣΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΟ ΡΕΜΠΕΛΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ!
Βικότνικ, κάνε έντιτ ότι δεν το έλεγες σε μένα γιατί θα στενοχωρηθώ και μπορεί και να αποχωρήσω.
Είχε ευνοικό άνεμο όμως.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Ήταν ντοπαρισμένος.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Εεε, παιδιά, εγώ ακόμα και σαν νέος γιούζερ δεν αντιμετώπισα προβλήματα, βρισίδια, σταυροπαναγίες, μάνες, σόγια, τεριγιάκι, και ο σύμπος :pink: παραμένει ο αγαπημένος μου χρήστης.
Ραντεβού στο κάραβελ.
Και το πιο σημαντικό.
Εγώ πάντως σε θυμάμαι στο revenge of rock να συστήνεσαι και να κερνάς σφηνάκια και το πρώτο πράγμα που είχα σκεφτεί τότε ήταν "να δεις που το ηαρ απέκτησε τον πρώτο του ΠΟΥΣΤΗ". Και είχα δίκιο φυσικά. :!:
:pink:Quote:
Originally Posted by Vicotnik
Δεν είναι τόσο ότι ανησυχώ, περισσότερο όπως το είπες, προβληματίζομαι. Και επειδή νομίζω ότι έχω παρεξηγηθεί λίγο, κι εγώ ουσιαστικά με φρήζιν μουν είμαι σε γενικές γραμμές, απλώς έχω ακούσει από πέντε άτομα και την άλλη άποψη η οποία, ε, δεν είναι και εντελώς αβάσιμη. Και αν τα έγραψα σαν να υποστηρίζω αυτή την άποψη, το έκανα περισσότερο επειδή αυτή είναι η πλευρά που θέλω να ακούσω, η πλευρά των παραπόνων, γιατί την άλλη την ξέρω ήδη. Μην παίρνετε το παρόν τόπικ σαν προάγγελο της ινσομνιοποίησης του er, αυτό μας έλειπε. Τέσπα, έλειπα κάποιους μήνες λόγω γάμου, με είχε και ο οτέ ένα τρίμηνο χωρίς τηλέφωνο, και να σας πω την αλήθεια προσωπικά νομίζω ότι είναι *καλύτερο* το φόρουμ από ό,τι ένα χρόνο πριν. Γενικά θεωρώ ότι εν τέλει λίγο περισσότερο moderating δεν θα έβλαπτε, αν μη τι άλλο για να μη δίνεται η εντύπωση στους πιο νέους γιούζερζ ότι εδώ είναι μπουρδέλο και προσφέρεται για ξέφρενο τρόλλινγκ, αλλά σε καμία περίπτωση δε μιλάμε για "ένα σοβαρό και καθωσπρέπει φόρουμ", χαλαρώστε. Δεν μου ήρθε μετά από μισή δεκαετία ξαφνικά η ιδέα ότι θα ήταν καλύτερα να μιλάμε με το σεις και με το σας, το er δημιουργήθηκε για να μιλάμε χαλαρά, όμορφα κι ελεύθερα και έτσι θα παραμείνει.Quote:
Originally Posted by MoRmEnGiL