Harbinger, έχουν κανένα στρωτό κομμάτι οι Madder Mortem; Κι αν γίνεται λίγο επικό... Η τραγουδίστρια έχει αναντίρρητα φωνάρα, αλλά με αγχώνουν όλες αυτές οι αλλαγές.. :oops:
Printable View
Harbinger, έχουν κανένα στρωτό κομμάτι οι Madder Mortem; Κι αν γίνεται λίγο επικό... Η τραγουδίστρια έχει αναντίρρητα φωνάρα, αλλά με αγχώνουν όλες αυτές οι αλλαγές.. :oops:
Thanks ρε! Θα τσεκαριστούν.. Προς το παρόν άκουσα αυτό που έβαλε ο Κουρδιστός. Δεν μπορώ να πω ότι με τρέλανε. Είχε κάποια ωραία σημεία πάντως. Κρίμα επειδή είναι μια από τις μπάντες που άμα έλεγε να παιξεί κλασικό ήχο, το πιθανότερο είναι να έπαιρνε κεφάλια. Κι όταν λέω κλασικό ήχο αναφέρομαι σε ώριμες αλμπουμάρες τύπου δεύτερο Sanctuary ή "Blessing in Disguise" Metal Church.
Όλο το album. Γενικά για Misanthropy Recs τα έχουμε ξαναπεί.
Ναι, αλλά ο ήχος του ΦΩΝΑΖΕΙ Misanthropy και αυτό απο μόνο του μας φτάνει. Ίσως να μας έφτανε και solo artwork σε διαστάσεις LP με το σηματάκι απο πίσω.
Αλέξανδρε, εκεί είναι το θέμα, ότι συνθέσεις σαν τις παρακάτω θα παρακάλαγε οποιαδήποτε μπάντα, όχι μόνον οι Madder Mortem, να τις έχει στην δισκογραφία της:
Eden Lies Obscured
Anthem to the Estranged
Ξέχνα λίγο τις ταμπέλες, εδώ μιλάμε για καλή μου-σι-κή. :hippy:
Του ιτς χιζ όουν. :) Μάλλον παραείμαι κολλημένος με τις ταμπέλες και οι αναστολές μου δε με αφήνουν να ακούσω καλή μουσική :P
Good music is always good music...
Και για του λόγου το αληθές....
http://i145.photobucket.com/albums/r...r/IMG_1838.jpg
Ψάχνω και δεν βρίσκω το Metal Church. Αγάπη ΜΕΓΑΛΗ.
ra εγω που δεν ξερω καλα απο αυτα εβαλα το πρωτο λινκ,το ακουσα λιγο,ειπα "α το ξερω,παμε στο αλλο"
και καπου στο 3ο λεπτο σκεφτηκα "τι εγινε ακομα sanctuary ακουω?"
και αληθεια δεν νομιζω η φωνη της να χωρουσε στα (σρυ κιολασ) στενα κατατοπια του κλασικου χεβυ μεταλ ηχου
χρειαζεται να πω να τσεκαρεις και universe 217?
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δε χρειάζεται.
Τώρα είδα, Πάρι, ότι είχες απαντήσει.. :P Τα δυο κομμάτια σαν μελωδίες δεν μοιάζουν καθόλου το ένα με το άλλο. Το μόνο κοινό σημείο είναι ότι και τα δυο παίζουν με το μοτίβο "ηρεμία-έκρηξη". Αν δεν αναγνωρίζεις σε αυτά τα δυο κομμάτια μαεστρία από τις δυο μπάντες, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.
Σχόλια για "στενά κατατόπια" στον κλασικομεταλλικό ήχο να ξέρεις ότι δεν δείχνουν από μόνα τους οξυδέρκεια και ριζοσπαστικότητα. :wink: Εγώ είμαι όλος αυτιά για νέες προτάσεις, αλλά εάν δεν υπάρχουν σοβαρές συνθέσεις, δεν μπορώ να ασχοληθώ.
Τέλος, στους Universe 217 προσκυνώ ταπεινά τη φωνή, αλλά ξανά οι συνθέσεις δεν μου κάνουν πάντοτε κλικ. Πάντως σπίτι μου βάζω πιο συχνά Universe παρά Madder Mortem.
Καλά πόσοι Πάρηδες είμαστε στο φόρουμ?