4 στα 12 δεν είναι κ χρύσωμα εε:razz:
ωραία πράματα έχει πάντως ο τύπος
μπράβο του
Printable View
4 στα 12 δεν είναι κ χρύσωμα εε:razz:
ωραία πράματα έχει πάντως ο τύπος
μπράβο του
ναι, ακούστε τους κιόλας όμως :P
gamoun
Θα μου πει και μένα κανένα καλό παιδί από πού δεν πρέπει να τα κατεβάσουμε αυτά γιατί είναι κακό και μην το πατήσω καταλάθος;
Engine kid - bear catching fish
http://g-ecx.images-amazon.com/image...500_AA240_.jpg
Οι engine kid είναι ένα σχήμα που έδρασε και αυτό στις αρχές της δεκαετίας του '90. Τα παράξενα είναι δύο όμως. Το πρώτο είναι πως τα τραγούδια τους είναι πρωτότυπα για τα δεδομένα της εποχής και περιέργως ηχούν επιδραστικά. Βέβαια ο ποστ/μαθ ροκερ που σέβεται τον εαυτό του, έχει ακούσει ήδη Polvo, slint & rodan, γιατι να μπλέξει και με αυτούς εδώ που στην τελική ακούγονται δύο σκαλιά πιο θορυβώδεις; Well η φασαρία συνυπάρχει με το πιο ποπ άκρο των πρώιμων Silkworm, και φτάνουμε τώρα και στο δεύτερο. Γράφω για μπάντα του Greg Anderson jesus christ. Ναι του γνωστού και δεν έχω τπτ με τον άνθρωπο αν αναρωτιέστε. Απλά άντε να του βγάλουμε και αυτουνού του βαρύ-μυστηριακού τύπου τα άπλυτα σιγά σιγά.
Τέσπα επιστροφή στα πιο ουσιώδη. Ο δίσκος βγήκε στην c/z (treepeople, gits, skin yard, 7 year bitch και όλα τα καλά) και ένα επταράκι τους (ονόματι Astronaut) μπορεί να βρεθεί με 3-4 δολλάρια στο ανενεργό κατα τ'αλλα σαιτ της εταιρείας. Για τους τολμηρούς πάντα.
Treasure chest (live)
http://www.youtube.com/watch?v=jzGRcPA4A1Q
Greg Anderson on Silkworm (!)
http://www.youtube.com/watch?v=2gTwrMqhQLo
:shock: ΕΠΟC
λογκιν γιατι με τρωει το σαρακι αν και ορκιστηκα να μπαινω μονο για γαμωσταυριδια...
το Math ειναι μια internetικη παπαρια...μια μπαρουφα καποιου καννιβαλου που το epitonic εκανε το νεο καυτο ζεματιστο trend
στην ουσια ομιλαμε για μεταλλαγμενο core-βαλτε οποιαδηποτε δουλεια των Minutemen διπλα σε ενα ''κλασικο'' Math album και ωωωωω εκπλαγειτε και πεστε απο τα συννεφα-στην συγκεκριμενη περιπτωσις ισχυει οτι και για τα πρωτα αμερικανικα post rock σχηματα
στην ουσια ομιλαμε για ΕΚΕΙΝΗ την μουσικη στο 2009
και μια παρατηρησις για τον Kveld...αν και δεν εκατσα να διαβασω ολο το τοπικ διατι ειμαι σαπιος ντεμπελς σουρας...
αλλο R.I.O. και αλλο Zeuhl
εκτος κι αν βρισκεις ομοιοτητες στην μουσικη των Eskaton και των Shub Niggurath με τους Ruins η τους Bondage Fruit...δεν νομιζω να ακολουθουν οι R.I.O. μπαντες το κλασσικο Magma style eh?
αυτα και λογκαουτ να ακουσω ραπτοπουλαcore
αγαπη ειρηνη πνευμονοκονιασις και ΠΑΟΚ
ε καλά όχι και οποιαδήποτε.
καλά οι minutemen ήταν σπασμωδικοί αλλά η μουσική τους δεν ήταν απαραίτητα τεχνική. απλά φαίνεται έτσι γιατί έχωσαν πράγματα από funk/jazz/folk στο ροκενρολλ τους. άσε που είχαν και συνθέσεις καθοδηγούμενες απ'το μπάσσο. τι να πουν και οι νομηνςνο όμως ρε.
έγιναν όμως κάπως πιο συγκεκριμένα τα πράγματα στην συνέχεια. δεν είδαμε το μαθ ροκ να ξεπηδά μέσα απ΄το hardcore, αλλά μέσα απ'το indie rock. το οποίο βέβαια ξεπετάχτηκε απ'το hardcore αλλα νομίζω με καταλαβαίνεις.
για ριο, ζεουλ κτλ μαλώστε τα έχω παρατήσει πονοκεφάλιασα :razz:
Τελευταία βρήκα πολλά μαθ ροκ που μου χαν δώσει κατα καιρούς και δεν είχα ακούσει ποτε. Αρκετά τα αναφέρατε. Τα αφήνα να παίζουν στο μπακγράουντ συνεπώς δεν τα μελέτησα και πολύ, όμως μπορώ να πω οτι με άρεσαν. ΑΡκετά βέβαια κουράζουν όπως αυτοί οι hella που με ενθουσίασαν αλλά μετα τη μέση του δίσκου "ουφ".
Τα προηγούμενα είναι μικρής σημασίας και μικρής συνεισφοράς στην συζήτηση. Αυτό που θελα να ρωτήσω ωστε να μην σπαταλήσω χρόνο ακούγοντας προσεκτικά δίσκους, είναι εαν γνωρίζετε τις φόρμες των κομματιών σε αυτό το είδος.
λογκιν...
τι ακριβως εννοας σπασμωδικοι?...οι NoMeansNo ειναι μεταγενεστεροι νομιζω? οι Black Flag εχωσαν free jazz εναν καιρο?οπως και οι Stooges ahm...
o μοναδικος συνδετικος κρικος του prog των Magma με την μαυρη μουσικη ηταν η jazz προσεγγισις της ευρωπαικιας μουσικης...βρες τις ομοιοτητες/αντιστοιχιες αυτου του παραδοξου με την σΚεση core με οσα εβριζαν οι καγκουροπανκς και κερδισε πλουσια δωρα
περι indie εισαι λαθος...ειναι καθαρα αγγλικια υποθεσις και δεν εχει να κανει με την αμερικη [αν και δεχομε την ''οριοθετηση'' του απο τους Pixies]
[νομιζω]
χεχ όχι ρε πιοι πίξις οι μπάντες που θεωρώ εγώ πρωτοιντυ ροκ κτλ ξεκινάνε από το 79.
οι αγγλικές μπάντες έπαιξαν με το ποστ-πανκ, την ψυχεδέλεια κτλ κτλ κτλ αλλά δεν έβγαλαν αντάξια σκηνή κολλεγιακού ροκ (εδώ μιλάν για housemartins και κανείς δεν λέει τπτ gia dumbtruck ή big dipper), δεν έβγαλαν τις νοιζ ροκ μπάντες της αμερικής, δεν έβγαλαν τις πανκ, για να μην πω και τις ροκενρολλ γενικότερα :grin:
και σε επίπεδο labels να το δεις μονάχα τους πατάνε χαλαρά οι αμερικάνοι.
α και το σημαντικότερο ρε, ούτε ένα σχετικό υποκίνημα.