δεν εχω παιξει καθολου 2. Θα.
Printable View
ρε σεις παίζω το πρώτο για να μπω στο κλίμα δεν το είχα παίξει τότες και μου φαίνεται δυσκολάκι. π.χ. στο age of empires έκανες ντου με 16 ιππότες και τέλος στο starcraft δεν περνάει τίποτα αν έχει ο άλλος π.χ. 4 μπάνκερ μιλάω για το καμπέην. θέλει πολύ τακτική στο μείγμα του στρατού που θα στείλεις για ντου. επίσης τα wraith του computer αν εξαφανιστούν εξαφανίστηκαν ενώ τα δικά μου αν τα βάλω να ρίξουν (και είναι cloaked) κατευθείαν τα βλέπουν οι άλλοι. βασικά η μαλακία είναι ότι οι φαντάροι και τα bunker ρίχνουν και στον αέρα.
wtflol.
Λογικά έχει Detector και άρα βλέπει cloaked units.
Μπορείς να κάνεις κι εσύ.
Μόνο οι Marines βαράνε στον αέρα από "φαντάρους".
Δεν είναι ΑοΕ, είναι Starcraft. 3 races αλλά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους και είναι το Πιο Ισορροπημένο Strategy Όλων Των Εποχών [/fanboy].
Επανερχόμαστε στο 2 και οκ οι Terrans αρχίζουν και δείχνουν τις αδυναμίες τους στον εναέριο τομέα.
Τσεκάρετε mails κτλ οι ενδιαφερόμενοι μιας και βλέπω πολύ νέο κόσμο οπότε στάλθηκαν και άλλα invites.
Επίσης κοίτα harbinger, τώρα έχω 2 beta keys!
http://img687.imageshack.us/img687/5813/inviteq.jpg
wx
sth mavrh agora to invite
spirit μην ξεχνάς τον καλό άνθρωπο που σου έκανε δώρο το ss :D
Κάλιο αργά παρά ποτέ...μου έκατσε key από κλήρωση στο thelab.gr, άντε να δούμε πόσες καρπαζιές θα αρπάξουμε στο bnet :D
Ρε σεις, κάτι λέγεται σε διάφορα φόρουμ και φάνσαϊτ ότι με το τελευταίο patch ανέβασαν την ταχύτητα του παιχνιδιού, (το νέο medium είναι σαν το παλιό fast, το νέο fast σαν το παλιό faster, κλπ) ισχύει;
Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ιδεά μου γιατί έπαιζα χαλαρά με τη σπασμένη και λέω οκ, απλά δεν το έχω συνηθίσει ακόμα σε ρυθμίσεις battlenet ladder, αλλά είδα να παραπονιέται κόσμος για το θέμα από gold/platinum leagues που είναι αρκετό καιρό πριν από μένα στο beta (εγώ μπήκα πριν 2-3 μέρες όταν ήδη είχε μπει το τελευταίο patch).
Στα patch notes δε λέγεται τίποτα, αλλά ένας από τους lead developers παραδέχτηκε σε παλιότερες συνεντεύξεις ότι αλλάζουν και πράγματα χωρίς να τα αναφέρουν, μόνο και μόνο για να δουν τις αντιδράσεις του κόσμου. "Χμμ, αν το κάνουμε πιο γρήγορο θα τους γαμήσω τα timings, θα μπορούν να κάνουν micro, θα το καταλάβει κανείς, ή θα το περάσουν στο ντούκου;"
Εγώ πάντως όταν βλέπω zealots με charge ή speed zerglings μου φαίνεται ότι θα βγουν από την οθόνη, θα πετάξουν και θα μπουν σε δίνη 9 μαζί με το εντερπράιζ. Για πείτε και σεις.