Ο καραφλος νομιζω ηταν και στη γαλαζια στρατια.
Printable View
Ο καραφλος νομιζω ηταν και στη γαλαζια στρατια.
πρόεδρος
ρε μλκ δε γίνεται να ξέρουμε τόσα πολλά γι' αυτούς και να 'ναι στ' αρχίδια τους.
εδώ του μουσάτου δώσαν στο ίντυ το hi5 του =\
To hi5?!??!? Έχει ο μάπας hi5??? χααχΑχΑΧαχαχΑΧαχαΧα ψαρεύει gkOm3n@k1a?
όταν του αλλουνού όλη του η ζωή είναι πως, που και με ποιον θα παίξει ξύλο γιατί να τον νοιάξει; θα φάει, θα δώσει, θα ξαναφάει κτλ. αν βάλεις ότι σε όλη την ιστορία έχει και το "σπρώξιμο" του κράτους μια χαρά την βολεύει. μπορεί βέβαια να σταματήσει αν του γίνει χοντρή ζημιά αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα..
Quote:
"Ένα λαµπρό υπόδειγµα ρητορικής και πολιτικής από πρόσφατη συνεδρίαση των Ηνωµένων Εθνών, που έκανε τη διεθνή κοινότητα να χαµογελάσει: Ο λόγος του Έλληνα εκπροσώπου στα ΗΕ.
«Πριν ξεκινήσω, θέλω να σας πω κάτι για τον Μέγα Αλέξανδρο. Όταν δάµασε τον Βουκεφάλα , κατά τον γυρισµό του και περνώντας τον Αξιό και ßλέποντας το νερό, σκέφτηκε ότι ήταν µια καλή ευκαιρία για µπάνιο.
Έßγαλε λοιπόν τα ρούχα του, τα...
ακούµπησε στον ßράχο και µπήκε στο νερό.
Όταν ßγήκε και θέλησε να ντυθεί, τα ρούχα του είχαν εξαφανιστεί.
Τα είχε κλέψει ένας Σλάßος της Μακεδονίας.»
Τότε πετάχτηκε οργισµένος ο Σλαßοµακεδόνας εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ κι άρχισε να φωνάζει «Τι είναι αυτά που λες; Οι Σλάßοι δεν ήταν εκεί, τότε.»
Οπότε ο Έλληνας εκπρόσωπος χαµογέλασε και είπε: «Τώρα που το ξεκαθαρίσαµε αυτό, µπορώ να ξεκινήσω την οµιλία µου...»!
ναι, επίσης όλες οι προγραμματιστικές γλώσσες βασίζονται στα ελληνικά, γαμώ το τρωκτικό σας γαμώ...
τζήζους κραιστ ρεε
http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f...t=OHE#p1462689
καλά χθες στην έκθεση βιβλίου με περιέλεβαν δυο κλώσσες και μου τα κάναν τσουρεκια με ψωμιαδολιακοπουλικές μαλακίες ενάντια στους ΟΠ. Από τη μια να λένε ότι είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι η Θεσσαλονίκη ήταν πάντα ελληνικη και έγινε πολυπολιτισμική με διωγμούς των Ελλήνων λόγω του ότι οι Εβραίοι ήθελαν να έχουν το μονοπώλιο της τσόχας με τους Τούρκους στην Θεσσαλονίκη!!!!!!! Και όταν τις λέω πού το διάβασατε αυτό, ποια ιστορική πηγή το αναφέρει, μου λένε εσύ δεν διαβάζεις Αληθινή Ιστορία και κάθεσαι και διαβάζεις κάτι Μαζάουερ, Τρεμόπουλους, Ιούς, Νακρατζάδες, κλπ
Από την άλλη οι γνωστές πίπες, ότι εσείς οι οικολόγο πετάτε τα σκουπίδια σας όπου νάναι, δεν κάνετε τίποτε για την προστασία του δάσους, για την ανακύκλωση κλπ.
Σουρεαλιστικές καταστάσεις μιλάμε! Και οι διπλανοί να μου λένε να ηρεμήσω γιατί ο καθένας έχει τις απόψεις του!!!!!! Κέρδισαν δηλαδή στα σημεία. Μάλλον θα έβγαινε και δεύτερος ευροβουλευτής αν δεν υπήρχε τέτοια καφρίλα.
Για το επισόδειο με τη Χρυση Αυγή έμαθα ότι οι μπάτσοι από έξω έκαναν τα στραβά μάτια αφού οι χρυσαυγίτες τους διαβεβαίωσαν ότι δεν θα χτυπησουν κανέναν. μετά ήρθαν τα ΜΑΤ για τα μάτια του κόσμου, όταν τα χρυσαύγουλα έιχαν φύγει. Αλλά και αν δεν είχαν φύγει πάλι το ίδιο θα ήταν. Πάντως η εκδήλωση συνεχίστηκε και καταγγέλθηκε και το γεγονός, δεν διακόπηκε τελείως όπως ισχυρίστηκαν τα χρυσά αυγά.
Σλαβομακεδονια, ή Βορεια Μακεδονια.
Ειχε προταθει στα 90ς, αλλα στραβωσε, δεν ειμαι σιγουρος για το ποια μερια δεν το δεχτηκε.
:moutza: κι επώνυμα κι ανώνυμα.
Ξεχασες να κανεις "ουγκ". Δηλαδη τι σε χαλαει στον ορο "Σλαβομακεδονια" ?
Φαε τωρα το Μακεδονια στην μαπα και βουλωνε.
Προς το παρόν δεν τρώω στη μάπα τίποτα. Το τι με χαλάει θα το καταλάβεις μόνο αν κοτσάρεις ένα πρόθεμα Σλαβο- μπροστά από τον τόπο που κατάγεσαι.