ωραίο κι αυτό. η καλύτερη στιγμή ήταν στο γραφείο του ντέξτερ με τον αραπά. κρίμα πάντως, έπρεπε να πέσει κάνα μπουκετίδι. κι επιτέλους να παρατήσει τη ρήτα.
Printable View
ωραίο κι αυτό. η καλύτερη στιγμή ήταν στο γραφείο του ντέξτερ με τον αραπά. κρίμα πάντως, έπρεπε να πέσει κάνα μπουκετίδι. κι επιτέλους να παρατήσει τη ρήτα.
Όντως καιγω ψηνόμουν για μπουνίδια. :|
Καλή φάση θάτανε.
Όσο πας και το λατρεύεις τον Ντεξ ρε. :)
Ωραίο ήταν.
Άντε να φάει πούλο η Ρίτα, γιατί θέλουμε το μελαχρινό!
ελα μωρε τη λυπαμαι
Όχι, να την παρατήσει. Εκνευριστικότερος τρόπος ομιλίας έβερ, καλά έπαθε, όπως καλά έπαθε και η πορνησάρα για τον αυτό λόγο.
Η σάρα του πρίζον;
Δε μίλαει εκνευριστικά αυτή ρε.
Τέσπα, μου τη δίνει, που κατά βάθος ξέρω, ότι θα την αφήσει τη lila και θα καταλήξει πάλι με τη Ρίτα. :|
(Ξέρω, εννοώ, ότι αυτό πιστεύω ότι μάλλον θα γίνει - καθαρά προσωπική κρίση).
o patosik re :rofl:
2.07,γάμησε
λοιπόν πάνω που σκεφτόμουνα ποσο έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η σπόνσορας με επιβεβαίωσε πανηγυρικά στο τέλος και ότι και να λέτε η rita είναι πολύ ψιλά
οι εξελίξεις με τον dokes πήραν υπερβολικά ενδιαφέρουσα τροπή,πραγματικά όμως
έχει αρχίσει να με ανησυχεί το πολύ ερωτας και sex στη σειρά αλλα είμαι σίγουρος ότι ξέρουν καλά που το πάνε οι παραγωγοί
αυτά τα λίγα,δείτε το
πολύ διαστημική η γκόμενα ρε φίλε :-o
βέβαια, καλύτερη στιγμή ήταν πάλι στο γραφείο του ντέχτερ με τον αραπά.
upotitloi gia to 7 paizoun?
akuro, vrhka agglikous
to eida to teleutaio
:spoiler:
provlepetai panikos me doakes. Ton vlepw se sakoules.
mallon den tou vghke se kalo apo oti fainetai to skhniko me to manifesto sthn efhmerida...
gata o cia tupos. Tou gamaei kai thn aderfh.
Agglida kariola apo tis liges, alla kai rita den paleuetai. To love story exei kourasei pantws. An einai pantws na vgoune 12 episodeia opws kai thn prwth season exoume polu dromo akoma gia to ti 8a ginei. Kai einai klassiko me anatropes to senario tou, xeirotero kai apo prison break 3erw gw.
:spoiler:
γαμάτο.
doakes got owned...
παόζω το κεφάλι μου στοίχημα οτι στο τέλος θα καταλήξει στη Ρίτα.
και καλα θα κανει
pantws telika h sponsoras apodeix8eike an8rakas.
Oson afora ton doakes pleon pisteuw oti 8a dhmiourghsei akoma megalutera provlhmata sto dexter afou pleon kai autos den exei na xasei tipota pleon. Mazeouontai ta metwpa gia ton palhkari mas kai eimai polu periergos na dw pws 8a ta antimetwpisei