να πα να φας στο Mr.Chicken κοτόπιτα - δουλεύει εκεί μια βουλγάρα milf με μεγάλα βυζά κ άμα φας πολύ θα σου κάτσει κιόλας,αμε!
εννοείται προσέχεις τι γράφει πάνω το διαβατήριό σου,ε
+τα μπουρδέλα είναι στον Άβαντα
Printable View
να πα να φας στο Mr.Chicken κοτόπιτα - δουλεύει εκεί μια βουλγάρα milf με μεγάλα βυζά κ άμα φας πολύ θα σου κάτσει κιόλας,αμε!
εννοείται προσέχεις τι γράφει πάνω το διαβατήριό σου,ε
+τα μπουρδέλα είναι στον Άβαντα
gia pswnia pou les , exei twra pou plhsiazoun ta xristougena ola ta teleutaia rolex kai poly kalo times se vanseron constantin!!!Quote:
Originally Posted by FaithFails
pswnia leei xaxaxaxaxa
για πείτε, επειδή με άγχωσε ο σάντος που έκλεισε από τώρα για το μάρτιο, έχει πετάξει κανένας αποδωμέσα από αθήνα ή μαδρίτη ή λονδίνο ή παρίσι ή κάπου-στην-ευρώπη-που-πάμε-φτηνά για quito, guayaquil, bogota, lima, santiago ή οποιαδήποτε πόλη στο περού, την κολομβία ή το εκουαδόρ; κάτι φτηνό ψάχνω, σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε.
για την ώρα το φτηνότερο που έχω βρει είναι με comet μαδρίτη-lima/guay/bogota και με LAN μαδρίτη-γκουαγιακίλ.
για σάο(υ) παόλο(υ) και μπουένος άιρες είναι πιο φτηνά, αλλά δε θέλω να δω ούτε αυτά ούτες τις χώρες τους και θα ξοδέψω τη διαφορά και κάνα 15ήμερο στα λεωφ μέχρι να φτάσω κει που θέλω, οπότε ΟΧΙ.
thn teleutaia fora pou phga volivia htan se kapoia prohgoumenh zwh mazi me kati ispanous konkistadorous kai den thymamai.
το ψαξα για πλοίο απο πορτογαλία, αλλά είναι πολλά λεφτά.
(πάντως αν ξέρει κανείς πώς μπορώ να βρω δουλειά σε πλοίο, ας πει!)
Quote:
Originally Posted by freak brother
Πού είναι το αστείο??
Shadowking geia sou ap to londino!! :P
ρε ταμαγκοθι τι ρωτας, λες κι εχει ταξιδεψει κανεις εδω μεσα περισσοτερο απο σενα
καποιος απο ερ παντως (δε θυμαμαι αν γραφει ακομα, ο wino ήταν; ) είχε πάει νοτιοαμερικη, οποτε περιμενε μπας και απαντησει
εε μπορεί να χει πάει κανείς λατινική αμερική και να ξέρει. κρίμα είναι να παραβλέψω κάτι.=\
στο μεταξύ το μεσημέρι κοίταζα για τίκετς 20 φλεβάρη-19 μάη από μαδρίτη και πριν κάνα τρίωρο ΤΙ ΒΛΕΠΩ;;;;;;;;;;
Ο ΑΛΕΧΑΝΤΡΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΗ ΣΚΛΔΡΗΓΣΙΕΡΘΓΗΣΔΚΛΗΣΔΚΛΗΣΔΚΛΦΗΚΛΣΔΗΓ ΛΙΩΝΩ ΣΒΗΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ
:arrow: :mouse: :!:
:thumbsup:
peite gia stokxolmi re mounares
(vasika sto gkefle tha pao,1 ora makria apo tin stokxolmi alla siga min exei paei kanenas ekei so peite gia stokxolmi)
θα εχει παει ο κατωριμος!!!
mou thymizei kati mikroastes pou phgainan gia pswnia sto londino palia (pleon einai tsampa na pas) kai to kanan voukino solh thn geitonia :DQuote:
Originally Posted by FaithFails
kai sthn telikh ti exei h elvetia pou den exei h ellada ? ektos apo rologia kai sokolates (kai xioni alla auto den mporeis na to pareis)? ( kai dw ta xei auta ama thes alla leme)
den pas kana kefalari? pio fthna tha sou rthei , pou na trexeis :p
1) δεν πάω εκεί ειδικά για ψώνια, ούτως ή άλλως θα πηγαίναμε
2) μου αρέσει να αγοράζω ωραία πράγματα, ειδικά δώρα για τους δικούς μου
3) κανείς δεν το έκανε βούκινο, μόλις ακούσατε κάτι για ψώνια πέσατε να με φάτε. Όλα σας φταίνε πια?
contempt breeds contaminatiooooooon
sto e.r eisai u know