Originally Posted by Fixxxer
Σολο μλκ, εγω δεν την παλευω, η εσυ που εισαι χαζος? Στην αρχη νομιζα οτι το παιζεις χαζος, αλλα μαλλον δεν παει ετσι...
Πες οτι εισαι casting member και ερχονται 100 γκομενες για εναν ρολο, απο τις οποιες στατιστικα και μονο να το παρεις οι 50 ειναι απο μετριες εως ασχημες συμφωνα με τα προτυπα της κοινωνιας, αλλες 40 ειναι απο μετριες εως εμφανισιμες, κι αλλες 10 ειναι θεογκομενες. Οπως και να το κανεις, εστω 1(!!!) γαμημενη απο αυτες τις 10 θα εχει και καποιο υποκριτικο ταλεντο, οπως αλλωστε και θα εχει και ενα ποσοστο απο τις υπολοιπες 90. Αλλα ας πουμε οτι κυμαινεται στα ιδια επιπεδα το ταλεντο της μιας με τις αλλες. Για πες μου ποια θα παρεις!!! Εκτος κι αν θελεις να φτιαξεις μια ταινια με "ασχημους" ανθρωπους, η με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα που να ταιριαζουν σε καποια καλουπια, ε τοτε προφανως θα ψαξεις για συγκεκριμενα ατομα.
Εβλεπα απο τα εξτρας της σειρας ΛΟΣΤ ας πουμε μια συνεντευξη που εκαναν για το καστινγκ. Και πηγε ο 200 κιλα ο θεος ο τυπος να κανει καστινγκ για το ρολο του τζοβενου κακου παιδιου με το ανεμελο ξανθο μαλλι και τη φατσα μοντελου. Ε του εδωσαν προφανως αλλο ρολο, γιατι δεν ταιριαζε. Οπως και δε θα ταιριαζε να δωσουν στον ξανθο το ρολο του υπερβαρου με τα προβληματα περι φαγητου.
Εκτος κι αν διαφωνεις οτι γενικα ο κοσμος αρεσκεται στο να βλεπει "ομορφους" η εστω "χαρακτηριστικους" ανθρωπους. Γιατι αν ειναι ετσι, μη σε ξαναδω να ποσταρεις σε κανα θρεντ για θεομουνα, γκομενες, ομορφες ηθοποιους κτλ!!! Η μαλλον να ποσταρεις, αλλα με σχολιο απο κατω για το ποσο σκατα ηθοποιοι ειναι.
ΠΣ. Σορρυ κιολας αν δεν το καταλαβες μεχρι τωρα, αλλα το ρεζουμε ειναι οτι τελικα αυτες και αυτοι που θα προτιμηθουν οταν υπαρχει ενας παγκοσμιος πληθυσμος 6 δισεκατομμυριων ειναι αυτοι και αυτες που συνδυαζουν υποκριτικο ταλεντο με εμφανιση, χροια φωνης και οτι αλλο χρειαζεται. Ψαξτο αυτο, ειδικα στην Αμερικη και στο Χολυγουντ που τοσο κραζεις, να δεις για τι κατεστραμμενους ρολους κανουν καστινγκ... ακομα και για τον μαλακα που παιζει 2 λεπτα εχουν 1000 ατομα στη σειρα για να διαλεξουν τον καλυτερο. Και δε μιλαω για ταινιες επιπεδου Scary Movie η King Kong... μιλαω για τις κανονικες ταινιες, αυτες που εχουν αναφερει ολοι σε αυτο το θρεντ.
ΠΣ2. Ολα αυτα που γραφεις για εμπειριες, βιωματα κτλ ειναι οτι πιο ροκαβλιστικο εχω δει απο σενα μεχρι τωρα. Οχι μονο δε σεβεσαι το γεγονος οτι ο Βαιρους ( εν προκειμενω) γουσταρει αυτα που γουσταρει, αλλα πας να του πεις οτι ειναι θεμα παιδειας (γνωση, εμπειριες, κτλ) η διαμορφωση της αποψης του! Ευτυχως ομως που εχουμε 2-3 σωτηρες σε αυτο το φορουμ να μας μαθαινουν και περι κινηματογραφου!
ΠΣ3. Οτι προλαβεις σημερα, απο αυριο δουλευω και δε θα εχω χρονο να αποβλακωνομαι και να διαβαζω πιπες.