Έλα ρε τριψήφιε. 8)
Πρέπει να γίνω 85 και είμαι 79-80 εδώ και 4-5 μήνες, δεν πάει πιο πάνω με τπτ. :?
Printable View
Έλα ρε τριψήφιε. 8)
Πρέπει να γίνω 85 και είμαι 79-80 εδώ και 4-5 μήνες, δεν πάει πιο πάνω με τπτ. :?
Ela sthn aggalia mou agori mou na se 8repsw egw. Na deis thn xara ths mazas. Adraneia filaraki. H megalyterh dunamh sto sumpan.Quote:
Originally Posted by zihuatanejo
Kai mhn ksexnate koritsia. Sex me xontrous an8rwpous:
H xara ths kataplakwshs kai h hdonh ths anarixishs.
Στειλε μηνυμα στον epote στο offtopic.grQuote:
Originally Posted by zihuatanejo
Θα λιωσεις.
loipon, simvainei to eksis re kwlopaida:
eimai se fasi pou to xw kopsei ipoti8etai edw kai konta treis mines alla kapnizw pou kai pou. to pou kai pou einai auto: mou ti baraei, paw pairnw paketo, kapnizw 6 tsigara se misi ora, meta me rimazoun oi tipseis (megales poutanes) kai skizw me mania tsigara kai paketo, afou to gemisw nero, kai to petaw *idoni*. tis perissoteres fores to petaw, spania omws de me prolabainoun oi tipseis, to teleiwnw kai paw kai pairnw ki allo. ta dekaria mexoun bolepsei giati to xw ma8ei to parami8i me tis tipseis kai glitwnw 1.5 eu :!:. mporei na perasei kai vdomada kai parapanw isws xwris na kapnisw, (tis teleutaies meres -> :\ <-) . me aformi to xtesino pou ekana enamisi paketo mesa se liges ores alla tora de 8elw na kapnisw, erwtw: einai ka8ara psixologiko auto pou me w8ei pleon sto periptero h paizei kapoio rolo kai h nikotini? an gia 2-3 meres (oso lene oti xreiazetai o organismos gia na tin apovallei) px den kapniseis apeksartasai kai an ksanakapniseis ena paketo px epaneksartasai?
tyxon xristes pou 8a skeftoun na mou poun na min katapiezomai kai na to ksanarxisw tous euxaristw alla to skeftika prwtos kai to aperripsa.
H nikotinh prokalei e8ismo. Pare tsixles Nicorette kai otan 8es na kapnhseis masa mia tsixla.
http://i13.photobucket.com/albums/a2...rey_4/ORLY.jpgQuote:
Originally Posted by Blindgeo
Blindgay όταν σκάσει ο σακάκκιας με το βαλιτσάκι απο την pfizer πόσα σου σκάει για να λες τέτοια;
Re ikonoplast kane mia xarh ston eauto sou: mh blepeis pantou fantasmata...
Ε δε νομίζω να βλέπει φαντάσματα στο συγκεκριμένο θέμα. Ξέρω κάτι ψιλά (Edit: από) νοσοκομεία και το πως λειτουργούν οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, τι λάδι πέφτει πρώτα και πάνω από όλα στους γιατρούς (ταξίδια με πρόφαση εκπαιδευτικά σεμινάρια σε τριτοκοσμικούς προορισμούς τύπου Μαλδίβες και Ντουμπάι για έναν συγκεκριμένο αριθμό συνταγών που γράφουνε τα φάρμακά τους και πάνω) και βέβαια και σε φαρμακοποιούς. Δηλαδή, γαμώτο, ακόμα και η μάνα μου που είναι απλά νοσοκόμα έχει κεραστεί ταξίδια στην Ελλάδα ενώ δεν έχει άμεση πρόσβαση σε φάρμακα. Γνωστή η σαπίλα του κλάδου ότι και να πεις Blindgeo.-
Entaksh gia tous giatrous kai tous farmakopoious twn nosokomeiwn, alla se mas den paizoun tetoia taksidakia kai ta loipa apo etairies. To oti pame genika kata diaolou einai sigouro. Oi koustoumatoi apo tis etairies erxontai gia na paroun kammia paraggelia h gia na rwthsoun an tous grafoun oi giatroi ta farmaka tous. Pantws gia na katalabeis to mege8os ths parakmhs mia ellhnikh farmakeutikh etaireia plhrwnei gia ena antigrafo (fason) omeprazolhs (einai farmako gia to stomaxi) stous giatrous 7 eurw gia ka8e kommati pou suntagografoun.
Είστε όφτόπικ.
Λοιπόν:
Εγώ το έχω κόψει εδώ και 5 μήνες, όταν έμαθα ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος δηλαδή που το είχα πει ότι τότε θα το κόψω. Π
ρώτο ψυχολογικό - δέσμευση από πριν για κάποτε στο μέλλον όχι αόριστα. Πες και εσύ όταν ξεκωλιάσει ο γάβρος την Ρεάλ θα το κόψω. Κάτι τέτοιο.
Αυτό που έκανα είναι σε ένα μήνα να το πάω απότομα στα 6 τσιγάρα περίπου την ημέρα +/- 1 (συνήθως +) και να το κρατάω αυτό σταθερά. Το χειρότερό μου ήταν στο PC, κάπνιζα πολλά εκεί. Το δύσκολο είναι οι τρεις πρώτες μέρες. Πάει αυτόματα το χέρι στο πακέτο. Εκεί θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, να πεις όχι τώρα, μόλις τελειώσω αυτό, ή σε δέκα λεπτά. Σε είκοσι. Όσο αντέχεις.
Αν δεν αντέχεις, γάμα την προσπάθεια και βάλε νέο λίμιτ για το πότε ξεκινάς. Δεν το θέλεις και μόνο τα νεύρα σου θα σπάσεις και θα απογοητευτείς όταν μετά από βδομάδα πεις δεν γαμιέται.
Αισίως βγάζεις μια βδομάδα με 6 τσιγάρα. Εγώ εκεί το κράτησα αυτό κάνα δίμηνο. Δεν αγχωνόμαστε. Καλύτερα από πριν είναι και έχεις τον καιρό να απλώσεις τα 6 τσιγάρα μέσα στην μέρα. Για μένα ήταν:
1 μετά από κάθε γεύμα (2), 2 με τον καφέ (αλλά ένας καφές) και 2 σε στιγμές που σηκώνουν τσιγάρο. Εδώ παίζει το +/- 1, καλό είναι σιγά σιγά να πηγαίνει στο - παρά στο +. Αν μια μέρα κάνεις 8 στ'αρχίδια σου, δεν δίνεις εξετάσεις. Απλά έτυχε και πάμε για τα 6.
Μετά από κάνα δίμηνο στα 6, το να το πας στα 4 είναι πολύ πιο εύκολο. Απλά είναι, χωρίς εξήγηση. Γεύμα-τσιγάρο και καφές 1, ποτάκι 1.
Από εδώ και πέρα εγώ έκανα το εξής: Πάμε σε ένα τσιγάρο ανά γεύμα και 1 με τον καφέ. Αν γίνεται να αποφύγουμε τον καφέ ακόμα καλύτερα. Κάποια στιγμή συνηδητοποιείς ότι ο καφές πρέπει να πάει πακέτο με το τσιγάρο και κόβονται και τα δύο.
Μετά από δύο εβδομάδες το έκοψα πλήρως. Δεν μου έλειψε και κάπνιζα 11 χρόνια πακέτο Μαρλμπορο και μετά Γουίνστον (ψιλοβαριά δηλαδή).
Τώρα πια καπνίζω μόνο όταν είναι η παρέα χαρούμενη και πίνουμε ένα Κρητικό, όπου μετά πάει και το μαρλμπορο για σπάικινγκ.
Το σώμα σε καμιά βδομάδα δεν έχει πρόβλημα, ψυχολογικό είναι ΟΛΟ το πρόβλημα. Εγώ το άπλωσα χρονικά και μου βγήκε, δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα για τον καθένα αυτό.
Πάντως στον δεύτερο μήνα πήρε μπρος η όσφρησηκαι κατά συνέπεια και η γεύση. Δεν ανακάλυψα τίποτα καινούργιο, μόνο στην ένταση. Απλά ξύπνησα και μύριζα καλύτερα και το φαΐ ήταν πιο νόστιμο. Αυτό μπουστάρει ψυχολογίες. Και τα λεφτά που γλιτώνεις καραμπουστάρουν ακόμα πιο πολύ.
Α, και μάλλον γλιτώνεις έναν σίγουρο καρκίνο (τουλάχιστον δεν είναι σίγουρος!) που είναι σίγουρα μπόνους.
Quote:
Originally Posted by Vic
:touched:
γιατί όχι μαστίχα χίου ρε φαρμακοπλασιέ που είναι δοκιμασμενη εδώ και 100ετίες και προτείνεις μια παπαριά των εταιρειών που μπορεί και να αποσυρθεί πάραυτα γιατί ίσως αποδειχτεί τοξική;;Quote:
Originally Posted by Blindgeo
Έχει νικοτίνη η μαστίχα Χίου;
εφόσον είναι κυρίως ψυχολογικό το κάπνισμα, ο εθισμός στην χημική ουσία παίζει μικρό ρόλο, και αν ήταν ΜΟΝΟ αυτός θα ήταν πολύ πιο εύκολα αντιμετωπίσιμος, άλλωστε η περιεκτικόττα σε νικοτίνη του τσιγάρου είναι όλο και μικρότερη, παρ' όλα αυτά όλοι/ες εξακολουθούν να γίνονται φουγάρα