Deggial παπάρα τσάμπα downloading :P κατεβάζει 1.9GB ούτως ή άλλως.
οπότε I guess μεθαύριο θα μπω (σέρνεται γαμώ με 20κβ κατεβάζει)
Printable View
Deggial παπάρα τσάμπα downloading :P κατεβάζει 1.9GB ούτως ή άλλως.
οπότε I guess μεθαύριο θα μπω (σέρνεται γαμώ με 20κβ κατεβάζει)
εδώ κατέβαζα με 120 σταθερά με 1m γραμμή. Σε ποιό σέρβερ είστε ? Εγώ έφτιαξα ένα μάστερμάιντ (με ροβοτς + edit : traps :P :P ) στον χμμμ πρώτο σέρβερ που έχει στη λίστα :P ένιγουει πείτε πού είστε άμα έχετε φτάξει γιατί οκ έχω παίξει ελάχιστα. χο
είμαι στο 1G ακόμα. με 20 κατεβάζει η μαλακία.
μην το προχωρήσεις αύριο να παίξουμε.
e kala. mh nomizeis oti tha paizw twra poly :P kana prwino meshmeri kati tetoio. apo maio pali. epishs eimai ston Pinnacle server. xo
κατέβασα 800ΜΒ, μετά ήθελε να κατεβάσω άλλα 1.9GB, τα κατέβασα. και τώρα θέλει άλλο 1.3GB? E γαμήστε με.
LOL, αυτό δε μου φαίνεται και πολύ φυσιολογική συμπεριφορά του client. Εγώ απλώς είχα κατεβάσει την έκδοση που σου έδειξα και την ανανέωσα με τον ευρωπαϊκό launcher and that's all. :|
40άρησα την Morsmordre. Μιλάμε έχω φάει τρελό ξύλο στο Cazic-Thule...
Η Feerrott δε μου άρεσε ως περιοχή (δεν μπορεί να συναγωνιστεί Lavastorm και Everfrost), αλλά ο ναός του Cazic-Thule είναι όμορφος, με τους τυφλούς Tae Ew. Και οι Frightfiends θα έπρεπε να πετούν την πανοπλία που φορούν γαμώτο. :PQuote:
Originally Posted by Phoebus
Το Heart of Fear access quest αξίζει πάρα πολύ (το Sanctum of Fear είναι πολύ καλοφτιαγμένο instance) και δίνει πολύ καλά όπλα ως reward. Και το Screaming Mace heritage, εννοείται, ακόμη και για fighters λόγω του power regen proc. Παλιά ήταν τρομερά σπαστικό (μας πήρε σύνολο 12 ώρες να το τελειώσουμε και οι τελευταίες 6 ήταν για ένα uncommon mob που δεν έλεγε να spawn-άρει ποτέ), νομίζω πρόσφατα είχαν διορθώσει τα respawn timers.
Αλλά το καλύτερο dungeon παραμένει το Permafrost. Θα ήθελα πάρα πολύ να δω αυτές της περιοχές στο EQLive και την μυθολογία τους 400 χρόνια στο παρελθόν, αλλά μου είναι πλέον αδύνατο να ανεχθώ κάποιες παλιές, εκνευριστικές συνήθειες της παλιάς γενιάς των MMORPG.
Νταξ, τι να λέμε, το Lavastorm απλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Δεν υπάρχει zone στο EQ2 που να το συναγωνίζεται... απλά. Permafrost δεν έχω πάει. Rivervale το'χω λιώσει, Runnyeye επίσης. Το Zek δεν μ'άρεσε και τόσο αλλά πήρα τρελό XP από κει.
Serenity Now bombs a virtual funeral or how to be the greatest virtual asshole.
Σε κάθε περίπτωση, ένα απ'τα βασικά προβλήματα της υλοποίησης ενός Player vs Player περιβάλλοντος είναι η έλλειψη συνειδητοποίησης των επιπτώσεων μίας πράξης, παρότι αυτή επιρρεάζει το σύνολο της εικονικής κοινωνίας του παιχνιδιού, ακόμη και στα πλαίσια της απλής επικοινωνίας με τους άλλους παίκτες, όπως η χαρακτηριστική αγένεια πολλών παικτών. Βεβαίως, τέτοιες ακραίες συμπεριφορές σε ένα μέσο που χρησιμοποιείται για μια προσωρινή φυγή απ'την πραγματικότητα (χωρίς να το εννοώ αρνητικά αυτό, καθώς κάθε μέσο ψυχαγωγίας εν μέρει εκπληρώνει αυτόν τον σκοπό) είναι αναμενόμενες.
Αναρωτιέμαι αν είναι απλώς αυτή η έλλειψη συνείδησης της πράξης (και κατά συνέπεια του συνόλου των λειτουργιών ενός εικονικού περιβάλλοντος) ή, παραδείγματος χάριν, η αγένεια προκαλείται ακριβώς λόγω της καταπίεσης που νιώθει κανείς απ'την "υποχρέωση" της πραγματικής ζωής για τυπικές ευγένειες (παρά αντιπαθειών);
τι ηλίθιοι. έπρεπε να αφήσουν τον χαρακτήρα της απεβιούσης ζωντανό και να σκοτώσουν μόνο τους υπόλοιπους. ΤΟΤΕ θα είχε πλάκα.
Ώπα ρε μλκ, κάτσε, ποια αγένεια; ΦΦΣ, οι καμένοι πήγανε και κάνανε in-game funeral. Πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι για να συνδέσεις ένα in-game event με ένα real life event; Δηλαδή, μπορεί να λέμε για τους κάφρους που πήγανε και σφάξανε τους πάντες σε μια "συμβολική" κηδεία για έναν πραγματικό άνθρωπο, από την άλλη όμως το θεωρώ εντελώς ηλίθιο και out of this world να αποδώσεις τιμές στον χαρακτήρα που έπαιζε ο άνθρωπος αυτό, μην πω ότι είναι προσβολή... Φαντάζομαι και τους επικήδειους:Quote:
Originally Posted by Deggial
"Ο Χ ήταν απίστευτος warrior, πήγαμε πόσες φορές MC, κάναμε το raid, μου έδινε τα epic items, ΤΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ"
Δε διαφωνώ καθόλου πως η εικονική κηδεία ήταν μία ατυχής, αφελής επιλογή, η οποία ήταν αναμενόμενη να προκαλέσει αρνητικό σχολιασμό.
Ωστόσο, αυτό δε δικαιολογεί την πράξη των Serenity Now, η οποία παραμένει ανήθικη και κραυγαλέα. Στην ουσία, η πράξη αυτή δεν διαφέρει κατ'αποτέλεσμα από την υλοποίηση μίας φάρσας σε μία πραγματική κηδεία. Προκαλεί τον ίδιο εξοργισμό και κατακραυγή απ'τους συμμετέχοντες. Επιδρά στους παρόντες κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο, είτε η κηδεία είναι εικονική είτε η γνωστή μας παραδοσιακή κηδεία. Κοινώς, συμπεριφέρθηκαν σαν μαλάκες.
Εν πάση περιπτώσει, το σημαντικό σημείο, απ'την πλευρά μου, είναι η αμφιβολία πως τα ίδια άτομα θα έκαναν κάποια φάρσα ή άλλου είδους διακοπή σε μία πραγματική κηδεία, παρότι το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο, λόγω της διαφορετικής αντίληψης που διαμορφώνεται για έναν εικονικό κόσμο, παρότι ο εικονικός αυτός κόσμος αντανακλά και λειτουργεί με ένα (περιορισμένο ίσως) σύνολο κανόνων που προέρχονται και διέπουν τον πραγματικό κόσμο.
Quote:
Originally Posted by Deggial
Νομίζω πως χάνεις το νόημα κάπου.
Εγώ το βλέπω κάπως υπερβολικό το όλο ζήτημα και μου φαίνεται όπως όταν στο ER βρίζουμε κάποιον user και/ή κάνει thread αποχώρησης κτλ. Ίσως να μην πρέπει να παίρνουμε κάποια πράγματα τόσο σοβαρά.
Όμως ας το πάρουμε σαν facts γιατί κάτι δεν κολλάει εδώ.
Το όλο σκηνικό έγινε στο WoW. Εφόσον ήρθαν άλλοι και έσφαξαν αυτούς που κάνανε το memorial άρα πάιζανε σε PVP server (αν ήταν σε RP/PVE θα έπρεπε να κάνουνε toggle:on το PVP status) και προφανώς πήγαν σε contested/enemy area για το memorial.
E πήγαιναν γυρεύωντας. Αν δεν τους σκότωνε το rival guild θα τους χτυπούσαν άλλοι. Κοινώς κάνανε οι ίδιοι μαλακία και δεν κάθησαν στα δικά τους areas.
Σωστά αυτά + υπόψιν ότι τα ατομάκια που κάνανε την κηδεία δεν έχουν ιδέα τι πάει να πει θάνατος, πραγματικός θάνατος στη πραγματική ζωή, και δεν αντιλαμβάνονται ότι με την ιδέα να σεβαστούν τη νεκρή κοπέλα με το να της κάνουν μια virtual κηδεία, τελικά αποδεικνύουν ότι είναι κοινωνικά αποκλεισμένοι άνθρωποι που εντελώς ανήθικα συνδιάζουν κατ'επιλογή τους ένα πραγματικό γεγονός (το θάνατο της γυναίκας) με ένα in-game event. Γουάου, φοβερό homage!Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Στη τελική άμα την αγαπούσαν τόσο να πηγαίνανε στην πραγματική της κηδεία, όλα τ'άλλα είναι απίστευτες μπούρδες...