aytos aristera einai o ed king e?Quote:
Originally Posted by Morphine Child
kai gamw ta gelia :D
Printable View
aytos aristera einai o ed king e?Quote:
Originally Posted by Morphine Child
kai gamw ta gelia :D
όλο απορίες είμαι τελευταία...
DEATH BY STEREO
ακούω τώρα το "If looks could kill" και γαμάει λιτά και απέριττα... πείτε κάτι παραπάνω (προτεινόμενες κυκλοφορίες, links, you know the drill)
Νοθινμάν πες περισσότερα για τον Πετρίδη.
ή για το Σωτηρακόπουλο
Κόψτε τις μαλακιούλες όμως μπας και απαντήσει κανένας για τους DbS
den xerw an apanthse kaneisQuote:
Originally Posted by Kuolema
to brick to brick einai apo ta metria album tou iggy an kai gia to 1990 pou vghke kalo einai
loipon
tha sou protina na pareis ta duo prwta tou iggy
to iggy pop and the stooges
kai to raw power (to agaphmeno mou)
kai epishs to lust for life pou gamaeit o sympan
auta
ase pou exoun 6.90 sto metropolis :wink:
Freak εκτός ότι έχω απαντήσει εδώ και κάτι αιώνες σ'αυτό, ανάμεσα στο The Stooges και το Raw Power βγήκε το Funhouse (aka το Raw Power είναι το 3ο άλμπουμ) που είναι ότι καλύτερο έχει κάνει ποτέ ο Iggy. Μάλλον εσύ πρέπει να περάσεις από Metropolis. :wink:
Αγνοείτε από Iggy και το εξαιρετικό Kill city με James Williamson.
Akousa ena tragoudaki pou legetai "Cosmonaut" kai mou arese ypervlika, opote thelw na peite gia AT THE DRIVE IN.
εγώ θα πρότεινα το Relationship of command που περιέχει και το Cosmonaut, ενώ έχει μέσα και Arcarsenal και Pattern against user που γαμούν επίσης... εκείνο που μου κάνει εντύπωση σε αυτούς είναι ο τρόπος με τον οποίο δένει η φωνή με τη μουσική...Quote:
Originally Posted by Buddy Lackey
α... και όταν μεγάλωσαν έγιναν οι Mars Volta :p
To "Cosmonaut" maresei perissotero apo otidhpote exw akousei apo The Mars Volta (to "De Loused.." diladi), mallon epeidi "rockare" perissotero. Ontws h fwnh mou ekane th megalyterh entypwsh, kati pou den eixe symvei kai idiaitera me tous Mars Volta.
Τα γνωστά συγκροτήματα που δεν έχω ακούσει ποτέ είναι πολλά, να φανταστείτε δεν έχω ακούσει ούτε νότα των AC/DC και από Slayer μόνο ένα riff τους :oops:
από πού κατέβηκες ρε παληκάρι; Από τον Ψηλορείτη όπου σε ανέθρεψαν σε πλήρη απομόνωση με μαντινάδες και κρητικά λυράτα; :lol:Quote:
Originally Posted by john_vla
Ξεκίνα με το High Voltage των AC/DC που έχει και ριφ με γκάϊντα (να υπάρχει μια ομαλή μετάβαση με τα παραδοσιακά όργανα) :wink: στο κομμάτι Its a long way to the top.
Τέρμα η πλάκα (το μόνο σοβαρό στα προηγούμενα είναι το ριφ με γκάϊντα), από AC/DC ό,τι πάρεις μέχρι και Back in Black είναι αριστουργηματικό, μετά επαναλαμβάνονται.
Slayer: Κορυφαία τους είναι τα Reing in Blood (σχεδόν πανκ ήχος, περίπου 30 λεπτά καταιγιστικού hardcore ήχου), South of Heaven και Seasons in the Abyss (κάπως πιό μελωδικό και ρυθμικό thrash. Αρκετά καλό είναι και το τελευταίο τους (God hates us all) στα ίχνη των προηγοιύμενων. Από τα υπόλοιπα δεν έχω εποπτική εικόνα.
this is an epos song.Quote:
Originally Posted by nothingman
epeidh mou fainetai arketa akraio ena 8a sou pw: mono mh mas douleyeis!!!! :DQuote:
Originally Posted by john_vla