katse. thn allh vdomada moupane oi ithageneis perimenoume -10
Printable View
katse. thn allh vdomada moupane oi ithageneis perimenoume -10
νε
κι αν παει όπως πέρυσι, ασάλιωτο μέχρι Μάρτιο
Εχοντας βαση τη Γλασκωβη εχουμε κανονισει να κανουμε 1χρονια Εδιμβουργο.
Χοστελ δε βρισκουμε για ενα βραδυ και οι παλαβοι οι φιλοι μ λενε να μεινουμε σε καμπινγκ.
Ειναι τοσο ηλιθια ιδεα που μπορει να πω και ναι.
Και ενα μηνα μετα εχω να παω Ελσινκι.
Μη μου λετε για χειμωνα.
Δεν ξέρω τι κάνει ο καιρός εκεί που είστε, εδώ πάντως ο χειμώνας δεν ξεκίνησε ακόμα.
Εγω απολαμβανω χωρις μπουφαν ΟΛΟ το Νοεμβρη (ψεμματα, επρεπε να φορεσω 2-3 μερες) γιατι ξερω πολυ καλα τι με περιμενει τον γαμημενο Δεκεμβρη και το χαιρομαι οσο μπορω.
Ban Winter ειμαστε εννοειται, για το μπουτσο οτιδηποτε χειμωνιατικο εκτος απο αραγμα σπιτι με τζακι μπιριμπα και ταινιες, το οποιο δεν μπορω να εχω εδω, οποτε να παει να γαμηθει ολοκληρωτικα.
Ασε που γελαει ο κοσμος με "χειμωνα Ελλαδας" πλεον.
Μπαν χειμωνα....2η μερα σερι χιονιζει και φυσικα θερμοκρασια φλερταρει με 0. ποτε -3 ποτε +1...
Είστε όλοι άρρωστοι. Αγαπάμε χειμώνα.
το λήγουμε εδώ. Στα αστικά κέντρα της Ελλάδας έχει αστείο χειμώνα, το χιόνι που και που έχει πλάκα, μας λείπει, το αγαπάμε, φτιάχνουμε χιονάνθρωπους και δεν πάμε σχολείο, ως εκεί. Το συνεχές -15 με γαμωαέρα, διπλά γάντια, κάλτσες κτλ κουράζουν. Και κυρίως η συνεχής συννεφιά σε κάνει να βλέπεις τα ναρκωτικά με άλλο μάτι. Έχουμε καταντήσει με ήλιο μια φορά το δεκαήμερο, να αναφέρεται η ηλιοφάνια ως εξαιρετικό γεγονός στα δελτία ειδήσεων και να αλλάζεις το πρόγραμμα σου εκείνη τη μέρα για να πας καμια βόλτα. ΦΤΑΝΕΙ
Δεν ξέρω ποια θα ήταν η άποψη μου αν το ζούσα από μέσα αυτό, αλλά το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι ψιλοαπαίσιο.
εγω θα χορευα τσαρλεστον στο χιονισμενο τοπιο πηγαινοντας καθε μερα για τη δουλεια, με το πιστο μου σκιουρι που θα μιλαει, αγκαλια.
Χρόνια πολλά Kuolema!
χρονια πολλα κουολεμα...Συμφωνω με ενι μονο που εμεις εδω δεν βλεπουμε ηλιο απο οκτωβρη ως μαρτη. Και εχουν και πιο ζορικο χειμωνα Βερολινο απ οτι ξερω. Εμεις περσι φτασαμε ενα ποταπο -9. Και φυσικα ειμαι στο πανεπιστημιο κανονικα.