Using Proper English, Lesson #12:
http://www.steffen-noe.de/funnystuff/so ... 20word.swf
Printable View
Using Proper English, Lesson #12:
http://www.steffen-noe.de/funnystuff/so ... 20word.swf
Πωπω Gab, ρεσιτάλ ακυροσύνης έτσι.
1) Το "πάροχος" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Άλλο αν ο επίσημος όρος για το provider είναι παροχέας. ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΑΡΟΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΧΩ, κατ' αναλογία με το κάτοχος. :evil: :evil:
Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.
2) Το να είναι σωστό το πάροχος ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΧΕΑΣ. Μπορεί να είναι και τα δύο σωστά.
Απλή λογική.
Εξήγησέ μου τώρα, γιατί είναι λάθος το πάροχος.
Δυο φιλόλογοι που έιχα μουχανε πει οτι το πάροχος είναι η σωστή απόδοση του provider. Έχω μεγάλο ανδρισμό.
anoikste kana leksiko kai afhste me hsyxo. kai skaste. eipame, to paroxos einai lathos. telos.
"sas paroxynw."
Χαχαχ, πρώτον δεν κατηγόρησα κανέναν, εξέφρασα ειλικρινή απορία, δλδ περίμενα να μου πει κάποιος "όχι δεν είναι εντελώς κουλό για αυτό και αυτό το λόγο".Quote:
Originally Posted by Darkling
Δεύτερον, ο λόγος που μου έκανε εντύπωση και έκανα ποστ είναι ότι μπορώ να πάρω γραμμή και συνδρομή ένα μήνα από vivodi και μετά να διακόψω τη συνδρομή και να χρησιμοποιήσω άλλη, από άλλο παροχέα, απ'ότι διάβασα στο www.adslgr.com. Αυτό είναι που μου φαίνεται εντελώς κουλό. Ενιγουει. Σε vivodi καταλήγω έτσι κι αλλιώς.
:rofl:Quote:
Originally Posted by cancer
Quote:
Originally Posted by Weiss
Το adslgr.com ειναι ενα φορουμ με συντελεστη καθυστερησης 0,96 ER (μοναδα μετρησης καθυστερησης σε φορα). Λεγονται πολυ σωστα πραγματα και απειρες ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ DSL EINAI ΣΑΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΧΡΗΣΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ.
Ό,τι είπε ο Mits. Για τεχνικές πληροφορίες, ιδιαίτερα, το adslgr.com είναι πάρα πολύ καλό, με guides για εγκαταστάσεις, ρυθμίσεις για p2p δίκτυα, κλπ. Από εκεί και πέρα, έχει μαζέψει πολύ κόσμο που αρέσκεται να παραπονείται διαρκώς. Και ναι μεν έχουν δίκιο σε κάποια θέματα (όπως την τιμή των υπηρεσιών), αλλά καταντούν τρομερά υπερβολικοί.
οκ, δεν είπα το αντίθετο, ΑΠΛΩΣ αναρωτήθηκα. ομγκ.
Quote:
Originally Posted by Darkling
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
mou xalase 2 fores to pisi
xtes kopika 2 fores
exw vgalei mia malakia sto stoma(ston ouranisko) pou oti kian trww me enoxlei/tsouzei (de dokimasa peos akoma.)
de exw na kanw tpt ektos apo to na vlepw tv
de exw vrei douleia akoma
xelp xelp
:shock:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Βρίσκεται ένας Wantilles εκεί τσέκαρέ τον (Alter Ego και τέτοια) :)Quote:
Originally Posted by Deggial