πόσο βαριέμαι να διαβάσω.
Printable View
πόσο βαριέμαι να διαβάσω.
Tell me about it...Quote:
Originally Posted by Weiss
Τουλάχιστον όσο διαβάζω είναι ευκαιρία να κατεβάζω ταινίες. Μου μένουν άλλες 21 teen movies των 80s να κατεβούν. :loco:
Εγώ δίνω αύριο και συν τοις άλλοις έχω 56άρα συνδεσούλα οπότε το μόνο που κάνω την ώρα που διαβάζω είναι να βαριέμαι.
Τι διαβάζετε ρε παιδιά και σας έχει πάρει απο κάτω?
Εμένα μούχει μείνει ενα υποχρεωτικό (κ αλλες 2-3 παπαριές) και το παίρνω το γαμώχαρτο.Αλλα ΒΑΡΙΕΜΑΙ να διαβάσω.ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ.
Όταν είναι μαθήματα που με ενδιαφέρουν δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αλλά μαθηματικοφυσικές και τηλεπικοινωνίες που δε με ενδιαφέρουν στο ελάχιστο, ιδιαίτερα μετά από περίοδο διακοπών, δε μπορώ με τίποτε να κάτσω να διαβάσω.
say that again.
Φαντάσου τι μάθημα είναι για να βαριέμαι να ασχοληθώ,ενω είναι το τελευταίο μου.
Θερμοδυναμική και Στατιστική φυσική (by Ε.Ν.Οικονόμου)
:mov:
τι σχολη είσαι ουαν κόλορ μπλακ?
φυσικό (=> :bananafuck: )
οκ :)
καλή επιτυχία στις εξετάσεις.
συμφωνώ γενικά, αλλά σ'αυτή τη φάση δεν εφαρμόζεται αυτό. το μάθημα με ενδιαφέρει πολύ (αν και το έχω ξαναδιαβάσει σε διάφορες μορφές οπότε το έχω ψιλοβαρεθεί κιόλας πλέον) αλλά δε μπορώ με τίποτα να μαζέψω το μυαλό μου.Quote:
Originally Posted by Deggial
kokoko
το μάθημα που δίνω την Τρίτη, θα είναι η 5η φορά που επιχειρώ να το περάσω (τις 3 από τις 4 φορές κόπηκα με 4).
άρμπιτραζ στην αγορά συναλλάγματος my ass
:thumbsup:
egw gia allh mia bdomada 8a synexisw na sfyrizw adiafora
eksetastikh kai malakies...
:P
Quote:
Originally Posted by One Colour Black
gia shmera exoume stenwsh/aneparkeia mitroeidous kai stenwsh/aneparkeia aorths.
orismos,aitia,klinikh eikona,epiplokes,ergasthriaka,diaforikh diagnwsh kai 8erapeia ofkors 8a mou faei kana 4wro stadar
Dr Death boreis na gineis diadoxos tou Mitsou.
Ego toulaxiston gia simera eimai o pio eleeinos giati aurio grafo Analusi I (nai, protou examinou) kai perimeno aurio to proi na diavaso giati grafo stis 18:00. Gia 2 logous loipon. :D