Εχω δει κατι γιαγιαδες που για να διωξουν τετοιου ειδους guests να κρεμανε σακουλακια με νερο.
Για τον ιδιο λογο που ειπε και η λεηντι.
Printable View
Εχω δει κατι γιαγιαδες που για να διωξουν τετοιου ειδους guests να κρεμανε σακουλακια με νερο.
Για τον ιδιο λογο που ειπε και η λεηντι.
Και μεγάλη μούφα επίσης. Έχουν γεμίσει τον τόπο και στη δουλειά και το τι ΣΚΑΤΟ έχουν οι βεράντες δεν περιγράφεται.
Δεν κοντράρουμε τις δεκαοχτούρες. Είναι σατανικά, μεταλαγμένα πλάσματα. Κάποια μέρα θα κατακτήσουν τον κόσμο.
vasika oi gates 8a kataktisoun ton kosmo.
iparxei k analogo komixaki 4selido -den 8imame twra pianou.
Νομίζω του Κρανιδιώτη είναι. Γαμάτο!
και του neil gaiman.
o pinky kai o brain kataktoun ton kosmo
mits aurio jasmin se thelw
loipon, h lysh einai mia alla de th dokimazw giati 8a ftiarizw dekaoxtoura ws to 2020. Pairnoume ena tetarto tou kilou "random karpoi gia poulia" kai ta paspalizoume me pontikofarmako.
kai etoimos o Nwntas
δεν τοχω πιάσει ακόμα.
ti einai oi dekaoxtoures?
kai giati de ta lete peristeria?
Άλλο περιστέρι, άλλο δεκαωχτούρα. Οι δεκαωχτούρες βγαίνουν μόνο σε γκρί (sic) και είναι μικρότερες.
Δεκαοχτούρα (Streptopelia decaocto)
Μέγεθος: λίγο μικρότερη αλλά παρόμοια με περιστέρι.
Χρώματα: γκριζοκάστανο χρώμα στο επάνω μέρος. Μαύρο λεπτό κολάρο στον αυχένα.
Aλλα χαρακτηριστικά: χαρακτηριστική φωνή που μοιάζει να λέει: δεκαοχτώ!
Πότε θα τον δούμε: όλο το χρόνο.
Συχνά ψάχνει για ψίχουλα και σπόρους μαζί με τα περιστέρια οπότε μπορούμε να παρατηρήσουμε την ελαφρά διαφορά μεγέθους που υπάρχει μεταξύ τους. Η Δεκαοχτούρα αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση στον κόσμο των πουλιών αφού, ανεξήγητα, μέσα σελίγες δεκαετίες κατάφερε, χωρίς τη βοήθεια του ανθρώπου, να αποικίσει σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη (μέχρι το 1930 περιοριζόταν στα Βαλκάνια).
thanatos se ola ta pontikia me ftera.
kai h ekklisia mas ipostirizei thn thanatwsh tous!
μπερνι,γαμω το λαστ.φμ σου.
αφου αυριο ρε μαλακα θα φας 2 ωρες στην μαπα τους ακαντεκε,πως σκατα εχεις ορεξη να ακους τα ιδια σιχαμενα βαρετα κομματια που ακους τα τελευταια 20 χρονια στο καθε τελειωμενο ροκαδικο που πηγαινεις?
τα νευρα μου.αρχιζω να γινομαι Χ σιγα-σιγα.τι σου κανει η δουλεια τελικα...
psy trance μεσημεριάτικα από δίπλα εδώ και μισή ώρα. και του χείριστου είδους μάλιστα. ωραία θα ξεκινήσουμε την εξεταστική
:fear:
polu apla re su thraser den akouga pote polu akenteke. pote
xtes akousa to setlist mia fora kathws epaiza gears of war 2/
shmera kapoia stigmh an prolavw alliws aurio, tha akousw alli mmia to setlist alla me amfasi sto na mathw stixous sta porwtika an prolavw
en tw metaxy lew na paw shmera aggelaka alla einai ena ekatomurio group kai kaneis de leei pote xekina i malkai opote mallon me vlepw na variemai
μαριλλιον,χιλιες φορες απο 14 ωρες εησιντησι.
γαμω τους αγιους παντες μου γαμω,οσο περναει η ωρα τοσο πιο πολυ εκνευριζομαι...
ελα μαλακιες λεει ο πανκης,στο σουτ του θριλ τον εχω δει να κουναει την κεφαλα του πανω κατω
χαχα,ναι στανταρ.
σκατα γαμω τον θεουλη.θα κανω καμια πειρατεια μου φαινεται και θα παιζει 14 ωρες doom και heresy.
azor η μαλακια που εχεις για σιγκνατιουρ καταφερε και με κουρασε στα πρωτα 20 δευτερολεπτα.
Madrugada ηταν.
(και ενα ΔΒΔ Μοτορχεντ και ενα Αννα_Χ_Λατορ)
Δε το θυμόμουν ότι ήσουν ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΗΑΡ ΜΑΓΚ :!:
Στα υπόλοιπα νέα, θα κάτσουμε μια μέρα περισσότερο απότι υπολόγιζα στη Μεταλάρισα και πριν από λίγο μου έπεσε σάλτσα από κοτόπουλο σπέσιαλ στην τελευταία καθαρή μπλούζα μου :dfinger: Και είμαι και στη δουλειά ακόμα.
έντιτ : και στο παντελόνι γαμώ το σπίτι της. Της Λάρισας ε, δε φταίει η κακομοίρα η σάλτσα.
Δε με πάει η γαμημένη η Λάρσα και το δείχνει συνεχώς η γαμημένη (η Λάρσα).
υπερκατανάλωση κωλόχαρτου
κάτι πρέπει να γίνει με τις μύξες
δεν κατάλαβα λέξη:-o
πάρτο αλλιώς
χα
κ πάλι υπερκατανάλωση θα είναι:-P
άσε που το κωλόχαρτο είναι κ φτιαγμένο απαλό για το ποπουλίνι οπότε δεν ερεθίζει κ τη μυτούλα
χαρτί κουζίνας μετά από 2-3 φυσήματα είσαι ερεθισμένος
να μάθετε να πηγαίνετε ΠΔΦ
μπα το χθεσινό λάηβ με κατάντησε έτσι
Cinema/DVD/TV/Θέατρο
opoios ekane tin pros8iki me to theatro einai gia poly roz grammataki. foveri aposafinisi.