διπλομούφες
Printable View
διπλομούφες
Τώρα Άρτα...
...το μεσημέρι Πάτρα...
Spoiler
:pink:
Parousiazomai methayrio skaramagka (xwris meso, apla eixe katsei prin 10 xronia pou xa argisei thn anabolh ).
Kserw, kserw to xeirotero naytiko einai to kalutero peziko klp, alla 1 xronos re gmt xamenos entelws :/
Αμα πας Πορο για προπαιδευση, ειδικα με τετοιο καιρο καλά θα είσαι. =ρ
εγω που μπαινω αυριο πρωι πρωι και ειμαι ακομα στο er δλδ
καλύτερα που είσαι στο er παρά να είσαι εξω.Να σου έρθει πιό γλυκά η αυριανή ήττα.
α,και μην μασας,δεν μπαίνεις "πρωί-πρωί".Και κατα τις 3 το μεσημέρι να πας κανείς δεν θα σου πεί τίποτα.
πωωω, τελευταία μέρα Αθήνα πριν φύγω, πήγαμε κραφτ για μπύρες, μετά nightstalker και ο παναθηναϊκός κάπου στο ενδιάμεσο έχανε στον τελικό κυπέλλου. τι ωραία μέρα που ήταν!
το μετά είναι σκατά αλλά παλεύεται, τις ευχές μου σε όλους τους φρουρούς του έθνους μας! ποθτάνα όλα σταρχίδια σας οι μαλάκες κτλ
αδερφια μη χαιρεστε περιμενω επισκέψεις σε λιγο
ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ
ρε παιδιά εμένα μου χε έρθει το χαρτί ναυτικό αλλά πήρα αναβολή. που θα πάω άμα τηνε κόψω;
@Ingolemo: Εννοείται πως αν έχεις την δυνατότητα πας Πόρο. Τελειότερη κατασκ...ε στρατόπεδο εβερ. Ιντερνετ και δικό σου γήπεδο ποδοσφαίρου για γυμναστική, τι άλλο θες.
Ναυτικό. Πρακτικά αυτό που λένε πως το Ναυτικό σταματάει κτλ. σημαίνει πως από τότε που έγινε αυτό, δεν μπαίνει κανενας νεός σαν Ναυτικό. Όσοι ήταν ήδη επιλεγμένοι για Ναυτικό στο φακελό τους, σαν εσένα (χαρτί πριν από 10 χρονια κτλ. όπως κι εγώ), θα πάνε κανονικά και θα είναι λογικά οι τελευταίοι.
Καλή θητεία σε όσους μπαίνουν αύριο και αυτές τις μέρες γενικά λοιπόν.
πωπω παρουσία του ερ στο φανταρικό δυνατή.
μέταλ και υπομονή.
Λοιπόν, για προπαίδευση αν θες να είσαι σε πιο καλές εγκαταστάσεις με λίγο πιο "σφιγμένους" προπαιδευτές, πήγαινε Πόρο. Αν θες πολύ χειρότερες εγκαταστάσεις(χάλια στρώματα και τουλέτες, βέβαια εξαρτάται από το κτήριο που θα είσαι), αλλά πιο χαλαρούς προπαιδευτές, μείνε Κανελόπουλο.
Αυτό που δεν θα άλλαζα, είναι τσιγάρο απογευματάκι, πίσω από την εκκλησία στον Πόρο, να βλέπεις θάλασσα και να αράζεις. Αν πας Πόρο λοιπόν, μην σε ψαρώσουν με την πρωινή γυμναστική, μπορείς να μην την κάνεις(αλλά πηγαίνεις στο γήπεδο). Φαγητό μια χαρά. Η πιο δύσκολη αγγαρεία είναι τα μαγειρία, οπότε όταν θα σου τυχαίνει, να ξέρεις ότι απλά θα είσαι πτώμα μετά.
Συν ότι στον Πόρο, την μέρα που θα έχει επισκεπτηριο, θα είσαι από το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα εκτός στρατοπέδου, ενώ στον Κανελόπουλο, μέσα στο στρατόπεδο και λιγότερες ώρες αν δεν κάνω λάθος.
Γενικά καλα θα περάσεις, θα περάσουν οι μέρες και δεν θα το καταλάβεις. Και μετά ετοιμάσου για κανα 10ημεράκι τιμητική(αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο περσι). Α ναι, πάρε μπόλικες κάλτσες να αλλάζεις κάθε μέρα. Και καλού κακού βάλε φορτιστή, είτε πάνω σου σε τσεπες να μην φαίνεται, είτε μέσα σε κάλτσες. Ότι ψάξουν από μόνοι τους, μην τους ανοίγεις εσύ. Τα ρούχα που θα πάρεις να είναι περίπου για 10 μέρες και όχι περισσότερο (αν μπορεί να σου φέρει κάποιος τα υπόλοιπα στο επισκεπτήριο που θα είναι λογικά την άλλη κυριακή) γιατί την πρώτη και δεύτερη μέρα (αν πας Πόρο) θα κουβαλάς τον σάκο σου και το λουκανικο πέρα δώθε. Πάρε και κανά φουτερ μαζί. Κωλόχαρτα. Πετσέτες.
Μπορείς να αφήσεις και μούσι ως γνωστόν ε, αρκεί να το έχεις περιποιημένο.
Ίσως πρέπει να πάω σε άλλο τόπικ, αν είναι διώχτε με:
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_...01/2011_375631
Και απορία:
Τι σημαίνει αυτό; Όλοι 9 δεν κάνουν; Αλλού λέει ότι οι 15 είναι αντί της απλή θητείας.Quote:
Σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, οι αντιρρησίες συνείδησης που εκπληρώνουν εναλλακτική υπηρεσία απολύονται οριστικά μετά τη συμπλήρωση:
-Δεκαπέντε μηνών αν εκπλήρωναν ενόπλως τη στρατιωτική τους υποχρέωση, μετά τη συμπλήρωση χρόνου πραγματικής υπηρεσίας 12 μηνών,
Ε μωρέ σιγά τους αυστηρούς, πιο πολυ το παίζουν (κυρίως στους Κανελλόπουλους) ενώ είναι @@. Πχ. εμάς η διμοιρία δεν πατούσε το πρωί στο γήπεδο που λες, μιας και αγνοούσαμε την έγερση και πηγαίναμε μετά για πρωινό όταν γυρνούσαν. Δεν μας είπαν και τίποτα. Μόνο ο 2ος λόχος την είχε γαμήσει και έκανε όλες τις αγγαρείες γιατί κάποιος μαλακας, μέσα στο σκοτάδι που επικρατούσε στις 6 το πρωι την ώρα της γυμναστικής, έπιασε κουβέντα με τον Πλοίαρχο (που φοράει φόρμες και δεν χαμπαριαζεις ότι είναι αυτός) και κατέληξε να του πει "αντε και γαμήσου", και μετά δεν έβγαινε να πει ότι το έκανε.
Πάντως για εμένα το θέμα εγκαταστάσεις είναι μεγάλο συν.
Επίσης στο Πόρο να πηγαίνεις στο περίπτερο την ώρα του προαριστου ή όσο πιο νωρίς μπορείς για να προλαβαίνεις την εφημερίδα που θες πριν τελειώσει, μιας και στο τέλος θα μπορείς να πάρεις μόνο Score.
Α ναι, πάρε πολύμπριζο. Είναι το currency εκεί κάτω, ειδικά στο Πόρο που έχει όλες κι όλες 4-5 πρίζες, το πολύπριζο σου δίνει άμεσο spot και γλυτώνεις την ουρά. Επίσης ελπίζω να ξέρεις από καλό Jenga γιατί το να χτίζεις 8 πολύμπριζα από μια μπρίζα χωρίς να πέσουν ενώ συγχρόνως να έχεις τον μάξιμουμ αριθμό διαθεσιμων μπριζών θέλει μια μαστοριά. Αν και θα έχεις αρκετό χρόνο για να λύσεις το πρόβλημα :!:
τι εφημεριδες ρε? χαχαχαχα
Εδώ έχουν ιντερνετ μωρε μεσα στο στρατοπεδο (ένα τέταρτο την μερα ανα φανταρο) οι εφημερίδες σε πείραξαν; Α πουλάει και penthouse/playboy αν είσαι από αυτούς που τα αμολάει στις τουαλέτες.
Φοβερή κατασκήνωση.
εμας δεν επιτρεπονταν ουτε απο εξω αν ηταν αθλητικες η πολιτικοποιημενες. Δεν σου καναν τπτ απλα στην ψιλολεγαν στο κεντρο , στην μοναδα αμα σε επιανε κανας αξιωματικος ειχες τρεχαματα.
To ξέρω, αλλά αυτά είναι μαλακίες και το ξέρεις κι εσυ. Αν και έχω την εντύπωση πως έχει χαλαρώσει γενικά το πράγμα και στον ξηράς πια.
Γενικά ο ξηράς είναι γεμάτος "παλιούς" και κολλημένους και εκει οφείλεται η πραγματική διαφορά με ΠΝ/ΠΑ. Πχ. στον Πόρο όλοι οι εκπαιδευτές ήταν 22-28 μιας και βγαίνουν μόνο από σχολή οπότε και παρέα καναμε αν θέλαμε και όλα οκ.
καλα οτι εχει να κανει με τον στρατο ειναι μαλακια . Αλλα αυτο το θεατρο του παραλογου αμα το παρεις σαν παρασταση εχει χαβαλε (οταν θα εχεις απολυθει) επισης δεν κανατε παρεα γιατι ηταν απο σχολη και ηταν 22-28 κανατε παρεα γιατι ησασταν ναυτικο και ξεραν οτι ειχατε βυσμα και ψιλοκολωναν να σας τρεξουν. :p
Στον ελεύθερο χρόνο λέω μωρέ, τις ώρες εκπαίδευσης κτλ γινόταν κανονικα εκπαίδευση και είχε τρέξιμο και αγγαρείες και από όλα. Σε φάση, κάποιοι κράτησαν και επαφες. Δεν λέμε ότι έγιναν και B.F.F.E (sic), αλλά οκ, πολύ πιο κουλ από αυτά που ακούμε όλη την ώρα για Ξηράς.
πάς φαντάρος;;
αυτό είναι το φανταριλίκι:
(επίσημη παραγωγή του ΓΕΣ του 1997)
παίζει και η ΜΑΝΙΑ ΝΤΕΛΛΟΥ πεθαίνω σβήνω χάνομαι.
το τελείωμα σκίζει σύμπαντα.
πολύ βαρεμάρα στο κεντρο. οι διοικητές όλοι νορμαλ με εξαιρεση εναν σαρδέλα που ερχόταν τα σβκ να το παίξει ράμπο. ήταν και ο γκομενος της χρουσαλάς μεσα και είχαμε την υποστήριξη των ΜΜΕ. δεν τον μίλησα αλλά κέρασε σολους τους νεοσυλλεκτους από ένα κωλόχαρτο!
τελευταία μέρα εκεί που καθόμασταν ήρεμα είδαμε έναν ντελιβερά να τρέχει με το παπί μεστο στρατόπεδο και απο πίσω να τον κυνηγά μια καναδέζα. είχαν πάρει κάτι τύποι απ΄την κάτω ίλη σουβλάκια και δεν πλήρωσαν και ο τύπος τους πήρε στο κυνήγι
για το σουβλάκι ρε γμτ
ένα μαστ για κάθε άνθρωπο!!!!
παίζει κάπου ολόκληρο για κατέβασμα?
καλά η ταινία είναι έπος. και το σημαντικότερο βγαλμένη απ' τη ζωή. εμένα με συγκίνησε το σημείο που πάνε στον πατέρα του ευθυμιάδη στο πρώτο part.
εν τω μεταξύ -άσχετο- αλλά αυτό:
μου θύμισε τα "υπερπολύτιμα για κάθε άνθρωπο" βιβλία που πουλάει ο "κύριος Φλώρος" στα κέντρα με βασικό το "βιβλίο - επος" του Τζον Γουάηζμαν της SAS για το πως θα επιβιώσουμε στη ζούγκλα, σε ναυάγιο κλπ
θυμάμαι είχε και δώρο ένα βιβλίο που θα "ξετρελάνει τις κοπέλες μας" για το "ιδανικό μακιγιάζ" και όταν τελείωνε την ομιλία-αγοραπωλησία του, έκλεινε σαν τον Ντε Μάιο λέγοντας οτι "όποιος δεν πιστεύει οτι η ελληνική νεολαία είναι η καλύτερη του κόσμου να πάει να γαμηθεί!"
Πείτε οι νέοι έρχεται ακόμη αυτό το σούργελο στα κέντρα;
μας ηρθαν τρεις. ο πρώτος ήταν αυτός που λες ο SURVIVOR. πως θα φτιαξετε σχοινι με αμμο και πως θα κανετε το σκατό σας παξυμάδι.
μετά έσκασε ένας πρωην ειδικοδυναμίτης αποστρατος που μας ελεγε πως εχει ενα βιβλιο με ολα τα νομοθετικά, όλες τις τρύπες κτλ, πως να παιρνετε τιμητικές και αλλα.
και τέλος εσκασε ενας που εκανε πολεμικες τεχνες και αρχισε να δερνει νεοσυλλεκτους για να δειξει το νεο του βιβλιο ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ. εσκασε ενα νταμάρι δυο μέτρα χοντρός και πήγε να τον ριξει αλλά δεν σπρωχνόταν αυτό το πράγμα.
μερικοί ψάρωσαν και πήρανε.
Σε εμάς μόνο αυτός είχε έρθει. Επίσης όταν ήμουν στη Χίο έπαιρνε τηλέφωνο τουλ. μια φορά τον μήνα ένας άλλος κακομοίρης απόστρατος και ζητούσε διοικητές/ταξίαρχους/κλπ. για να έρθει να πουλήσει το βιβλίο του.
Στο κέντρο είχε έρθει και μια ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης που έχει συσταθεί και επισκέπτεται τα κέντρα εκπαίδευσης για να μιλήσει για στρες/κατάθλιψη/ναρκωτικά/αλκοόλ, ο διοικητής της οποίας ξέφευγε και άρχιζε με πάθος να αναφέρει όλους τους κλασσικούς εθνικιστικούς μύθους (Κίσσινγκερ, αρχαία ελληνικά και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κλπ.) και έλεγε πως για την κατάθλιψη φταίει η Δύση και ο καπιταλισμός και πως αυτά δεν υπήρχαν στην Ελλάδα πριν μας βάλουν χέρι οι δυτικοί.
Φαντάσου τώρα να τρακάρεις στον Ταύγετο και να σκάσεις στο νοσοκομείο με τηλεκάρτες στις πληγές.
I5 wanabee εδώ, μπαίνω εξ' αναβολής τη δευτέρα αυλώνα (είχα κάτσει ένα μήνα μέσα πριν εννιάμηνο). Παίζει να τη σκαπουλάρω την ίδια μέρα άμα πάω νωρίς λέτε? Άμα τύχει και το δεις μαρούλιε θύμησέ μου τι ώρα φεύγουν τα λεωφορεία για 401.
την ιδια μερα δυσκολο.