Γιατί ως γνωστόν για το κράτος είναι το ίδιο να μαχαιρώνεις κόσμο και να σπας τράπεζες.
Printable View
Τι λέει με τους Επιστήμονες στα Εξάρχεια; Κι άλλα θύματα πολέμου; Αυτοί έπρεπε να χαν απεργήσει ή κάτι;
Γενικά, μήπως έχει ανοίξει ζήτημα φρικιών και δεν το πολυσυζητάμε;
Καταφανής προβοκάτσια.
Καταφανέστατη προβοκάτσια και το ανησυχητικό είναι οτι υπάρχουν τύποι που είναι πρόθυμοι να την υπερασπιστούν και τη δικαιολογήσουν αν αποδειχθεί οτι προήλθε από το α/α χώρο. Τι να μας πει μωρέ κι ένας 47χρονος καμμένος μπροστά στις ανάγκες της ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ. Στο indymedia π.χ. ακόμα το συζητούν τι στάση θα κρατήσουν (lol). Όπως και με τη Σέχτα ή τη Marfin, είτε είναι εντεταλμένοι προβοκάτορες είτε χρήσιμοι ηλίθιοι λίγη σημασία έχει, είναι εχθροί του κινήματος.
το θέμα είναι ότι αυτό δεν το καταλαβαίνουν όλοι οι αναρχικοί
άτομα που δεν μπορούν να υπολογίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους και που δεν καταλαβαίνουν ότι με τη λαϊκή αγορά παίζουν στην ίδια ομάδα δεν είναι για το δρόμο, ας κάνουν μια πανκ μπάντα ή ας πάνε σε κάνα κικ-μποξ να ξεγκαβλώσουν.
καμία ανοχή στη βλακεία
Παρ' όλα αυτά κι εγώ θεωρώ την προβοκάτσια πολύ πιθανό σενάριο, αλλά ας μη βαφτίζουμε προβοκάτσια ό,τι δε μας βολεύει
περισσότερο μαλακισμένη ενέργεια παρά προβοκάτσια.
δεν υπολόγισαν τι θα μπορούσε να πάει στραβά, και γύρισε μπουμερανγκ.
υπάρχουν επίσης κάποιες υπόνοιες ότι δεν ήταν αλφάλφα τα παιδιά.
αρχίδια εχθροί του κινήματος, τους βλέπεις σε πορείες εκατομμύρια χρόνια τώρα να κάνουν ότι προβοκάτσια τους καυλώσει και να μην τους κουνιέται κανείς. όλοι έχουν το μερίδιο της ευθύνης τους όλοι τους ανεχόμαστε όταν το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα σπάσουν και θα ρημάξουν, γιατί βέβαια, αυτοί είναι πάντα πιο θυμωμένοι από σένα.
προβοκάτσια και μαλακίες, οι άνθρωποι (όχι μόνο οι αναρχικοί sorry) μπορούν να γίνουν όσο ηλίθιοι απαιτούν οι περιστάσεις (και το αντίθετο ίσως).
Ναι, γιατί έχω πρεμούρα εγώ να μην αμαυρωθεί η εικόνα του αναρχικού χώρου.
http://www.antiracismfascism.org/ind...nts&Itemid=150
o σάββας πούμπουρας
http://www.youtube.com/watch?v=ymCgV6ke798
Εξαιρετική εποχή.
πω. :|