"ντέν-βερ! δε λαααστ ντααααααααινοσορ!!!!"
και τάκος!! :touched:
Printable View
"ντέν-βερ! δε λαααστ ντααααααααινοσορ!!!!"
και τάκος!! :touched:
μετά τον Ψωμάνθρωπο
και ο Κάπτεν Φάλαινας !!! :touched:
http://i238.photobucket.com/albums/f...g?t=1240342071
η φάλαινα που φυσούσε και έδιωχνε το νέφος ! :touched:
http://letsanime.blogspot.com/2009/0...stic-trip.html
όχι ρε μαλάκα :touched:
παιδια δν εχετε βαρεθει κοντα 100 σελιδες τωρα, να γραφετε ακριβως τα ιδια πραματα καθε 10-15 σελιδες?
Σας έχω δύσκολο τώρα (παίζει να το χα ρωτήσει και πιο παλιά και να μην είχε απαντηθεί). Λοιπόν σειρά που προβαλλόταν στο junior γύρω στο '94-95, ίσως και παλαιότερα απλά τότε την έβλεπα εγώ. Είχε να κάνει με ένα ρομπότ που νομίζω ότι σχηματιζόταν από άλλα. Ο κακός στην αρχή κάθε επ (ένα μακρυμάλλης με σούπερ κουλ πρόσωπο αν θυμάμαι καλά) έστελνε κι από ένα τέρας για να διαλύσει την βάση του ρομπότ, η οποία είχε γύρω της ένα πεδίο , που φαινόταν, μαγνητικό θα ταν λογικά (!),που την έκανε άτρωτη. Όποιος το θυμηθεί έχει την αμέριστη ευγνομωσύνη μου.
Νομίζω λές ένα από τα
G-Force: Guardians of Space
Grendizer
Chōdenji Machine Voltes V
Robotech.
Ψάξου.
Loipon, request filou giati egw de th 8ymamai ka8olou auth th seira. Ka8olou omws.
Sto juniors kata 99% (gi auto de th 8ymamai), htan leei se psilomellontikh fash enas typos pou forage ena ganti me mia megalh dagkana panw apo to ena tou xeri kai auto to bidwne, to eftiaxne me montifes panw kai ederne tous kakoi.
epishs paizane kati katakthseis, kati ekrhkseis skotwnoume ekatomyria kai tetoia. otinanai.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΗΛΕΓΧΕ ΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ ΜΕΣΩ VR ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΕΚΑ ΑΝΙΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΚΚΑΜΑΝ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ.
Ταινία Anime? Έπαιζε ένα όπου ήταν όλοι κομμάτι της αντίστασης και χρησιμοποιούσαν κάτι τέτοιες δαγκάνες (κανονικά ήταν για χτίσιμο αποικιών ορ σαμθινγκ). Νομίζω πως το είχαμε βρει εδώ ή στο θρεντ με το "ψάχνω ένα καρτούν"
Τέρας; Δώσε κανένα άλλο ινφο. Μήπως ο καλός πίσω στη βάση ήταν ένας καραφλός και είχε και ένα παιδάκι ενώ στη "μεταμόρφωση" του ρομπότ είχε διάφορα περίεργα εφέ;
Και τι διάολο είναι το junior ; :razz:
junior tv, κανάλι που έπαιζε παιδικά στη δεκαετία του '90.μ 100% θυμάμαι μόνο για τη βάση, ότι ο κακός ήταν με μακριά μαλλιά και σούπερκουλ, το ρομπότ τέλειωνε τις μάχες με μια κίνηση (σπαθί?) και ότι τα τέρατα έρχονταν από αλλο πλανήτη στον οποίο ήταν η βάση του κακού.