give more info pls και για μας τους καικαλαχελθφρικς.
Printable View
μλκ είσαι πράγματι φρικ. αλλά μπορώ να σου κάνω μια μίνι ψυχοθεραπεία για να δούμε από που πηγάζει το πρόβλημα.
τεσπά.
επειδή αν στο έλεγα με δικά μου λόγια δεν θα έπιανες κ πολλά γιατί δεν έχω κάνει βιολογία -όπως αναφέρθηκε σε άλλο θεματάκι- τσίμπα εδώ:
Quote:
Πώς μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι πάσχει από χρόνια ηπατοπάθεια;
Από την αυξημένη τιμή των τρανσαμινασών στο αίμα. Οι τρανσαμινάσες είναι ηπατικά ένζυμα, τα οποία απελευθερώνονται στο αίμα όταν καταστρέφονται, όταν νεκρώνονται τα ηπατοκύτταρα. Υπάρχουν, βέβαια, και κάποιες άλλες περιπτώσεις, σπάνιες, που οι τρανσαμινάσες απελευθερώνονται και έχουμε υψηλές τιμές, όπως, π.χ., όταν πάθει κάποιος έμφραγμα, όπου καταστρέφεται ο καρδιακός μυς. Αλλά κυρίως η βασική αιτία αυξημένων τρανσαμινασών στο αίμα είναι η χρόνια ηπατοπάθεια. Αυτό μας δείχνει, δηλαδή, ότι έχουμε χρόνια ηπατίτιδα. Από την άλλη, δε σημαίνει ότι κάποιος που έχει χρόνια ηπατίτιδα θα έχει τις τρανσαμινάσες παθολογικές. Συναντάμε ασθενείς με χρόνια ηπατίτιδα Β και C που σε κάποιες χρονικές στιγμές μπορεί να έχουν φυσιολογικές τιμές τρανσαμινασών, όπως και το αντίθετο. Και επίσης κάποιος που έχει ανεβασμένες τρανσαμινάσες δε σημαίνει ότι θα πάθει και κίρρωση..
α ενταξει, ακραιο φαινεται.
και οχι δεν ειμαι φρικ. :D
τι?
θες κ εσύ;
φρθλιτε φραοθλα.
kai gw viasa ena tetoio tis proalles,8elei ligo zestama gia na anadix8ei. LIDL.
Αυτή την Παρασκευή φρόντισε να μην δουλεύεις.
I don't ;)
καλα ρε μαλακες ολοι, ποσο λεφταδες ειστε και κατεβαζετε στον χαβαλε 18αρια ουισκια;
ναι ρε πιείτε κανα Τσώνη να γουστάρετε.
τι τσωνη μικρε μου κοπανε; τι απογιναν το γιεημσον, το χαγη, το γραντζ (που σκοτωσε το μεταλ), το ταλλαμορ διου και το γιακ δανιελς;
teleftaia mou fainetai oti to jameson kai to jack daniels ksexwrizoun me ton idio tropo apo ta ipoloipa whiskey. afinoun idia epigefsh. ki opoios malakas ampeloxorafos-orestis-makris-wannabe paei na moutzwsei na panagami8ei giati apla emena oi gefstikoi mou kalikes afto mou deixnoun