!!!δισκάρα κ ταινιάρα ε...
φουλ αλητάμπουρες,γαμούν απίστευτα οι τύποι με την baseball αμφίεση
Printable View
!!!δισκάρα κ ταινιάρα ε...
φουλ αλητάμπουρες,γαμούν απίστευτα οι τύποι με την baseball αμφίεση
:!:
links.
πλακα κανεις.... και τι φυλακίζουν εκει? καλαναθρεμένους ελβετούς φοροφυγαδες?
αύξηση της εγκληματικότητας κατά 70% και τέτοια.
http://deputy-dog.com/2007/06/24/prison ... e-world-2/Quote:
Originally Posted by ikonoklast
ε φανταζομαι οτι θα ειναι για οικονομικα εγκληματα κιετσι.
Prison sponsored by IKEA.. :P
...Quote:
to be fair, it’s what a prison should be: harsh.
...η αλλιως "πως να βγαλετε κ αλλα λεφτα απο εναν νεκρο θρυλο"!..
ε,ρε παιδί μου εμένα του απλού επισκέπτα-τουρίστα όμως,θα μου γουστάριζε να το επισκεφτώ,κάτι θα μου έδινε..καλά κάνουν και γίνονται αρκεί να μην είναι αρπαχτές.μάνιακς μάνιακς
οκ,ισως να ημουν απολυτος,απλα εχω αμφιβολιες πολλες φορες για την προθεση τετοιων εγχειρηματων.το θεμα ειναι ποιος διαχειριζεται ενα τετοιο μουσειο κ φυσικα για τι περιβαλλον μιλαμε κ τι εκθεματα περιλαμβανει.
για το συγκεκριμενο τωρα,τα κριτηρια ειναι σαφως υποκειμενικα αλλα στα ματια του υποψιασμενου fan μια σειρα απο χαζοφωτογραφιες ενος χαμογελαστου bob που διακηρυσσει την αγαπη κ την ειρηνη διπλα σε μαγαζακια που πουλανε t-shirts,posters,cd,βοτανα,πιπες,bong κ οτιδηποτε θα μπορουσες να βρεις κ με μια βολτα στο μοναστηρακι (γιατι κατι τετοιο ειναι το μουσειο απ'οτι εχω καταλαβει) μπορει κ να ειναι ελαφρως ευτελιστικο φαινομενο.
ενταξει,εδω μιλαμε για ενα κτιριο που ειναι ζωντανο απο μονο του,καθως προκειται για την τελευταια του κατοικια (πριν απο την "τελευταια του κατοικια"!),εχει κομματια απο τη ζωη του οπως ακριβως τα αφησε κλπ.ισως ομως γι'αυτο θα περιμενα κατι φτιαγμενο με περισσοτερο σεβασμο,κατι που να αποδεικνυε σε οποιονδηποτε θελησει να το επισκεφτει την αξια αυτου του ανθρωπου,οχι μονο μουσικα (αυτο αλλωστε ειναι κ θεμα γουστου,αν κ γενικα ειναι αποδεκτος φανταζομαι), αλλα κυριως κοινωνικα.
τι ουσιαστικα αποτελεσε ως συμβολο για την κοινωνια της τζαμαικα,των μαυρων κ γενικα των καταπιεσμενων αυτος ο μπομπ βρε παιδακι μου.κ κυριως γιατι..
για σταθείτε ρε! γιατί να υπάρχει σπίτι του Καζαντζάκη, του παπαδιαμάντη, του τάδε και του τάδε που μας τα πλασάρουν ως must για επίσκεψη ως τουρίστες και όχι για έναν πολύ δημοφιλή τραγουδιστή;
μα δεν ειπε κανεις να μην υπαρχει.να φτιαχτει με λιγο σεβασμο προς το προσωπο του ειπαμε κ οχι σαν τουριστικο παζαρι..
ε καλα τώρα... εδω οι εκκλησίες που υποτίθεται είναι σοβαρές :rofl: έχουν γίνει παζάρια. Τα κομποσκοίνια που πουλάνε σε κανα μοναστήρι, με ανατρεπόμενο σκανε και ανεβαίνει ο παπάς στην καρότσα και κάνει μια "όνι όνι του παπά το παντελόνι" και μετα στα πουλάνε 5 ευρώ το ένα.