πω πω πρέπει να πάρω φορητό γαμώτο.κάθομαι κάπως πλάγια στην καρέκλα και όταν σηκώνομαι έχω σημάδια στα πλευρά μου.Μαλακία και πονάει κιόλας.
Printable View
πω πω πρέπει να πάρω φορητό γαμώτο.κάθομαι κάπως πλάγια στην καρέκλα και όταν σηκώνομαι έχω σημάδια στα πλευρά μου.Μαλακία και πονάει κιόλας.
ή απλά να μάθεις να κάθεσαι :D
στην κανονική θέση καθισιού (sic) πιάνομαι μετά από λίγα δευτερόλεπτα.
κι εγώ, γι'αυτό τώρα ξαπλώνω στο κρεβάτι μου 8)
αν αυτό σημαίνει ότι έχεις φορητό σάλτα και γαμήσου ε . :)
αν απλά σημαίνει ότι πας για ύπνο, ε πάω κ εγώ.Με γάμησε κανονικά η καρέκλα όμως.
Αν και συνήθως κάθομαι γκομενίστικα (Nerd, γαμήσου γι'αυτό που σκέφτεσαι τώρα) με τα πόδια σταυρωτά πάνω στην καρέκλα, έχω και σκαμπό κάτω απ'την οθόνη για να απλώνω τα πόδια μου.
Ti skeftomai?!?!??!?!?!
Ela re Deggial, oloi mia parea eimaste (apla toixo toixo)
Εμένα το pc είναι δίπλα στο κρεβάτι κι έτσι σχεδόν πάντα είμαι ξαπλωμένος. Απ΄τη μια είναι βολικό αλλά και μαλακία ταυτόχρονα
:rofl:Quote:
Ela re Deggial, oloi mia parea eimaste (apla toixo toixo)
[quote=Twisted_Bassist]Oikonomikwn episthmwn thessalonikhs (A.P.TH.)[/quote:1ri9b5aj]Quote:
Originally Posted by "Phantom Duck":1ri9b5aj
:rofl:
Pigaine na deis ti glyka.
Congrats btw.
ναααααααι http://www.rawknroll.net/stoner/html...cons/yahoo.gifQuote:
Originally Posted by enitharmon
ώρα για ποζεριά, δε μπορω ναντισταθώ. ακόμα το setάρω =)Quote:
Originally Posted by Antrikos
http://www.goographix.com/temp/hp-mpeimpi+mpifteki.jpg
ΚΑΡΓΙΟΛΗ.
Πάντως στο κανονικό χάζευες ποστ μου με τον deggie από κάτω. :)
εντιτ : Καλορίζικο! :D
[quote=Twisted_Bassist]Oikonomikwn episthmwn thessalonikhs (A.P.TH.)[/quote:3nazyikb]Quote:
Originally Posted by "Phantom Duck":3nazyikb
Ω μλκ, Οικονομικά στο Α.Π.Θ.
Μιλάμε για απεριόριστο ξύσιμο. Ίσως το τμήμα με το περισσότερο ξύσιμο σε όλο το Α.Π.Θ. και ΠΑΜΑΚ.
@Αntrikos: σύντομα και στο άλλο =) Thanx!
Το Atomfilms Hi-Def γαμάει. 3 short films τη βδομάδα και μερικά (White Bits, In God We Trust) είναι θεϊκά.
EDIT: Για τους Star Wars fans, πηγαίντε www.atomfilms.com και δείτε τα Pink Five, Pink Five Strikes Back και Darth Vader Psychic Hotline.