θα πάει κανας άλλος κάγκουρας από δω hundredth την παρασκευή ή μόνο για defeater μου είστε;
Printable View
θα πάει κανας άλλος κάγκουρας από δω hundredth την παρασκευή ή μόνο για defeater μου είστε;
Νέος δίσκος τον Ιούλιο
Νέος δίσκος των αγαπημένων Planet of Zeus που θα τους γουσταρε ακομα και ο Ρα Παριαh \m/
https://www.youtube.com/watch?v=nDoMLQ8TtGo
Να πω ότι ο δίσκος μου άρεσε περισσότερο απ όσο υπολόγιζα, κάνοντας στροφή και σε λίγο διαφορετικό ήχο σε κάποια κομμάτια που τουλάχιστον έδειξαν ενδιαφέρον σε σχέση με το αναμενόμενο
Για μένα τραγούδι έτοιμο για διεθνή καριέρα είναι αυτό
https://www.youtube.com/watch?v=u1qWl0Rkm-U
Έχουμε λινκάκι;
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net...74&oe=57A543BF
Αν η ζωντάνια του λαιβ εξαρτάται από την αφίσα, δέσαμε αχαχαχαχ
Μπορεί οι friends να είναι πιο χαρωποί, λωλ!
Υπόγα Κ94 @ FBQuote:
"KATI ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ...."
Σαν ΥπόγαΚ94 θέλουμε να πιστεύουμε πως ειδικά τα άτομα τα οποία παίρνουν μέρος είτε ενεργά, είτε με τον δικό τους τρόπο,σε διάφορα εγχειρήματα στην Αθήνα η σε άλλα μέρη της ελλάδας, μπορούν και αντιλαμβάνονται οτι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να μπορείς να φτάσεις σε ένα σημείο να λες οτι "κάνω κάτι για να βοηθήσω αυτόν τον σάπιο κόσμο που ζούμε και ίσως να τον κάνω καλύτερο".....Το γεγονός λοιπόν οτι κάποια ηλίθια ατομάκια έρχονται σε τέτοιους χώρους και προσπαθούν, πλασάροντας πλαστά φράγκα, να καλύψουν τα δικά τους "θέλω" εις βάρος ομάδων και προσπαθειών που γίνονται για το κοινό καλό, εμάς μας εξοργίζει....Αλήθεια ρε μάγκες??Εκεί που σας παίρνει ε???Για πηγαίνετε σε κανένα μαγαζάκι να το κάνετε αυτό να δούμε τι θα γίνει...Ποιος από τους 10 μπράβους που έχει το μαγαζί θα σας πετάξει πρώτος έξω...? Κανένας αυτοδιαχειριζόμενος χώρος δεν έχει σκοπό το κέρδος....και όμως, κάποιοι εκμεταλεύονται την ελευθερία που τους δίνεται και δεν σκέφτονται καν την προσπάθεια που γίνεται για να μαζευτούν ας πούμε κάποια λεφτά τα οποία θα πάνε σε πολιτικούς κρατούμενους η ιατρικά έξοδα, έξοδα του χώρου η ότι άλλο.....
Σε αυτούς λοιπόν τους μάγκες, εμείς στεκόμαστε απέναντι και τους βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι με όλα αυτά που μισούμε στην σάπια αυτή κοινωνία...Γιατί μας ενδιαφέρει να συναναστρεφόμαστε με άτομα τα οποία αφουγκράζονται τις αξίες και τα ιδανικά της Υπόγας, το σκεπτικό με το οποίο παρέχει γνώση με ελεύθερη συνεισφορά και live χωρίς είσοδο και όχι με άτομα που σκάνε μύτη γιατί θεωρούν ότι οι μαλάκες του αυτοδιαχειριζόμενου χώρου, δεν πρόκειται ποτέ να μπουν στην διαδικασία να κοιτάξουν το πλαστό, γιατί πιστεύουν στην αλληλεγγύη και οτι τέτοια πράγματα σε αυτοδιαχειριζόμενους χώρους δεν γίνονται.......Αυτοί είστε....
Ο σεβασμός προς την ελευθερία που μας δίνεται, μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα φασισταριά και από κάτι τέτοιους βλάκες που την εκμεταλεύονται....
Καλούμε όλους τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους που ξέρουμε οτι μοχθούν για να μπορέσουν να στηρίξουν άτομα και καταστάσεις, να έχουν γενικά το νου τους και να προσέχουν πολύ παραπάνω απ'ότι τώρα....
OMAΔΑ ΠΕΙΡΑΜΑ
ΥΠΟΓΑ Κ94
16-5-2016
Υ.Γ. Διαμοιράστε αυτήν μας την ανάρτηση όπου μπορείτε.
καλά, για να έχει πάρε δώσε με πλαστά ο άλλος δε νομίζω ότι τον νοιάζει το πολιτικό κράξιμο :P
απλά είναι μην τους πετύχουν
σιχαμένη φάση.
πέρα από το ξεφτιλίκι του "πλαστού" φαντάσου και σε τι μπλέξιμο θα βρεθούν τα παιδιά αν πέσουν σε κάποιον μαλάκα πηγαίνοντας να το χαλάσουν και δεν έχουν πάρει πρέφα ....