κανενας δεν θα βοηθησει
δεν υπαρχει βοηθεια σε αυτο
Printable View
κανενας δεν θα βοηθησει
δεν υπαρχει βοηθεια σε αυτο
Όλα θα πάνε καλά, μου είπαν ότι είσαι σκύλος.
Hope for the best, prepare for the worst. Αν δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αν δεν έχεις πάρει διάγνωση, δεν έχει νόημα να τα βάφεις από τώρα μαύρα.
Καλή τύχη.
minmin...kali epitixia
Μικέ, ακόμη και αν στο επιβεβαιώσει ο ντόκτορας καλό θα ήταν να πάρεις μια ακόμη άποψη από κάποιον άλλον καθώς και να εξαντλήσεις όλες τις πιθανές εξετάσεις πριν σου χορηγηθεί οποιαδήποτε αγωγή.
Καλή δύναμη και καλή τύχη.
ρε φίλε μην είσαι τόσο απόλυτος και προπαντώς ΜΗ ΜΑΣΑΣ.
(πραγματικά όποιος μούτζωσε είναι καθυστερημένος πάντως)
minmin τα καλύτερα εύχομαι ρε φίλε, και να είναι όλα περαστικά. Πάντως πραγματικά ψάξ'την τη δουλειά. Δεν είναι καθόλου απίθανο να μην είναι ακριβής η πρώτη διάγνωση. Ψάξε γνώμες κι άλλων γιατρών
οτι ειπε ο απο πανως , εμενα πριν κανα τριμηνο κατι τζιμανια στο ασκληπιειο ειπα σε εναν φιλο μου οτι εχει καρκινο σιγουρα στον ενα πνευμονα , πηγε μετα σε εναν πιο σοβαρο γιατρο την ακτινογραφια και ο γιατρος γελαγε.
Ελα ρε μιν. δεν θελω ηττοπάθειες. Παοκ γερα, γαμα τα μουνια.
τι να μασησω...απο τα 19 μου μονο τετοια πραματα ακουω απο τους δοκτορες, χεσε μεσα
απλα εκατσε παλουκι στο παλουκι, ε, ανθρωπος ειμαι και γονατιζω
δυο μπουκαλια ουζο και τρια καρελια αγροτικα χτες και στανιαρεις...σημερα κατσιμο στον Darkthrone να φυγει το κακο, φτυσιμο ραδιενεργης χλεπας στον νιφτηρα και διαβασμα των αθλητικων site
η ζωη κυλαει οπως πριν...βαρετη και χωρις πρωταθλημα
δε βαρεις...
μωρε κι ομφσυοκαμψια να σε παισει δεν μασας! τι να πω γερος ρε συ μινμιναρε!
δυναμη ρε μαν...δεν την ξερω την περιπτωση και τι παιζει κλπ αλλα αμα χρειαστεις κατι και μποραμε δηλαδης σφυρα..
all the best minmin. keep strong and rock out qwith your cock out
Αρχικά πρέπει να πας και σε άλλους γιατρούς και να έχεις τη καλύτερη δυνατή εικόνα.
Στη συνέχεια πρέπει να το ΠΑΛΕΨΕΙΣ! Το ξέρω πως έξω από τον χορό πολλά τραγούδια κτλ κτλ κτλ, αλλά τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να βγάλεις από μέσα σου ΌΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.
Φιλε 00i00 δεν σε ξερω -δεν με ξερεις αλλα ευχομαι πραγματικα ολα να πανε καλα. Καλη δυναμη , καλο κουραγιο!
εχει δυνατη πνευμονολογικη ομαδα το Παπανικολαου, ξερουν μπαλα τα παιδια
και γενικα εχουν τον φακελο μου απο παλια
το θετικο στην ολη φαση ειναι οτι ο δοκτορας στα σερρας με εκλεισε ραντεβου για την δευτερα (με συμπαθησε ειπε, αχ τι καλα), και να μην κανω καμια μαλακια και το αφησω γιατι κανονικα περιμενεις κανα διμηνο κλπ
17 χρονια δυναμη βγαζω...εχω γινει ΚΟΝΑΝ ο παπαρας
σας ευχαριστω ολους ειστε ολοι μουναρες και πουτσαραδες κλπ κλπ
ας ποσταρει ομως τωρα καποιος αλλος καμια μαλακια που του τυχε γιατι βαρεθηκα
Με τυφλώνει ο ήλιος, αλλά βαριέμαι να σηκωθώ να κλείσω το πατζούρι. FML :(
αχ,το κακόμοιρο.
Εύχομαι να μην επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για κάτι τέτοιο και, ακόμη κι αν γίνει κάτι τέτοιο, να είναι περαστικό και αναστρέψιμο. Δεν ξέρω τι λένε σε τέτοιες περιπτώσεις, μάλλον δεν έχει και σημασία τελικά, αλλά πραγματικά μακάρι να μην είναι τίποτα τίποτα τίποτα.
έφαγα πίτα με σουβλάκι (ξέρετε για ποιους το έγραψα έτσι) και μπόλικο κρεμμύδι πριν λίγο ...
Ο κώλος μου θα γίνει φλογοβόλο , κανονικά θα το έγραφε το ποστ η μαντάμ, αλλά πήρα πρωτοβουλία :)
εσυ εισαι μεγαλο αρχιδι :pink:
την απυθμενη αγαπη μου στην κυρα δωσε
Μάλιστα.
Θέλω να βρω ένα fml, αλλά δεν βρίσκω. mlr? ή fuck our lives;
φιξξξερς εισαι ωραιος ΜΟΝΟ οταν γραφεις για πραματα εκτος μουσικης...το βιντεο που ποσταρες ειναι ακυρο
εντελως φιλικα και σε γλυφω τον λοβο
μαλλον καλυτερο απο το αρχικο!
λολ
To πετάς κάτω, ανοίγει σε 2-3 κομμάτια και απολαμβάνεις. Αυτά για το καρπούζι πάντα. Έτσι κάνουμε στην Κρήτη.
Για το πεπόνι δοκίμασε αυτό το σουγιαδάκι που κάθε νυχοκόπτης του supermarket διαθέτει.
εδώ στην Τούμπα πάντως το πετάμε απ'το μπαλκόνι και πάμε μετά και γλείφουμε το πεζοδρόμιο, κερνάμε και την γειτονιά, λέμε και κανα σύνθημα του ΠΑΟΚ, το γουστάρουμε το καρπούζι, το ζούμε
ΠΑΟΚτσηδικια ακραιφνια...ετσι
τα μαχαιρια τα κραταμε για τους κιτρινοι
+
minmin σου στειλα (κα8υστερημένα) ενα πμ για το πνευμονολογικο του παπανικολαου
καλή δύναμη γενικως
η φαση με πηγε MLS/MLR/MLS/MLR
καταρχας πηρα (κλασικα) λαθος νευριαστικο και με πηγε μεσω Πανοραματος, δε λεω ωραιο πραμα το βουνο και ο καθαρος αερας αλλα αναγκαστικα να αλλαξω νευριαστικο στο τερμα, αποτελεσμα να ψιλοαργησω
τεσπα στην Μοναδα Αναπνευστικης Ανεπαρκειας με περιμενε μια νεαρα και προσχαρη γιατρεσσα, καλο αυτο για την ψυχολογια, τις αλλες φορες ειχα να κανω με κατι μουστακαληδες που σε ριχναν στα ταρταρα
με γδυνει λοιπον με ξαπλωνει και αρχιναει να με πασαλειβει με κατι σαν μαρμελαδα αχλαδι ξερω γω, πριν αρχισω να σκεφτομαι Brazzers καταστασεις το υπερηχογραφημα αρχισε να βγαζει κατι ηχους σαν μπουρμπουληθρες απο τα βαθη της αβυσσου
τελικα δεν βρηκε πνευμονικη υπερταση, πηγε τα scans και σε εναν γκουρου κι αυτος το ιδιο ειπε
μετα ηθελε να κανουμε εργομετρικα αλλα δεν εκατσε για την ιδια μερα και με εκλεισε ραντεβου για την επομενη δευτερα (ενταξει, θα πεσει γελιο τοτε...)
πριν φυγω περναω απο κατι γραφεια να κανω μια αιτηση για αντιγραφα φακελων νοσηλειας σε πνευμονολογικη και ορθοπεδικη και με λεν θα τα στειλουν σε 15/20 μερες...ψιλοπουτσα αυτο γιατι τα ηθελα γληγοροτερα αλλα δε βαρεις, αφου γλυτωσαμε το παλουκι ολα καλα
ε μετα ειχε σε ολη την διαδρομη μεχρι το κεντρο ελεσντι κατασταση με πρεζακια στο αστικο...αλλα αυτην η ιστορια ειναι για το The...
Shadowking ευχαριστω νεε μου για το πμ...προς το παρων δε θα χρειαστουν τα μαχαιρια