Φανταστείτε δηλαδή να έδινε πέτσινο πέναλτυ στην Τσεχία.
Printable View
Φανταστείτε δηλαδή να έδινε πέτσινο πέναλτυ στην Τσεχία.
Φαντάζομαι τον Τσέχο κόουτς στην συνέντευξη τύπου να λέει "καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να σας μιλήσω για τα του ματς, είναι προκλητικό τέτοια ώρα". Μετά τους Τσέχους να κατεβαίνουν με μαύρο περιβραχιόνιο στον τελικό και να τηρούν ενός λεπτού σιγή, σε σεβασμό στις υπόλοιπες ομάδες.
Εσύ;
Τσίμπησες :P
μακαρι να ειχε παρει πετσινο η τσεχια στο euro
τοσα λεφτα χασαμε γαμω την βαζελλαδα σας
Τι τράβηξες επί παράγκας κι εσύ. :razz: :razz: :razz:
(έλα καλό ήταν)
Παύλε σε τι διαφωνούμε; Όταν ευνοείται ο ΠΑΟ το γράφω έτσι και όχι "αδικήθηκε ο τάδε μικρός" γιατί είμαι οπαδός του. Νομίζω είναι αρκετό.
Edit: Παύλε κάτι ακόμα. Στο παιχνίδι του γαυρου, όλοι (?!) λένε ότι έγινε ένα πέναλτυ στον τοροσιδη. Στο δικό μας είχαμε κάμποσα οφ σάηντ που μας έδωσαν άδικα και τουλάχιστον 2 κόκκινες κάρτες που έπρεπε να πάρει ο πανιωνιος. Να δεχτούμε ότι είναι αδικημένοι οι μικροί επειδή έγιναν οι κομβικές φάσεις που έχουμε συζητήσει, αλλά μήπως πέφτεις κι εσύ στην ίδια παγίδα στην οποία υποτίθεται πέφτουμε εμείς και μεροληπτείς υπέρ του μικρού πάντα; Τα ματς πχ τα είδες ή απλά τις επίμαχες φάσεις;
et3 εκπομπη τραπεζανιδη ειχε τον διαιτητη ποντικη :touched:
είδα τα στιγμιότυπα των αγώνων, έπιασα το σφυγμό όλου του μη-οπαδικού τύπου κλπ
νέο φρούτο αυτό, να πρέπει να έχω δει όλο τον αγώνα για να σχολιάσω?
πέναλτυ στον τοροσίδη γελάει ο κόσμος
κόκκινες εννοείς του κάγκουρα για τον πανηγυρισμό
και του Κουμορτζί για 2η κιτρινη (με 1η αυτη στο πεναλτυ?)
εντάξει λοιπόν Οντονιαν, δεν αδικηθηκαν Αστερας και Πανιωνιος προχτες, my bad
το ποσοστο σχολίων μου περι αδικιας των μικρων,
προς τις αδικιες των μικρων πρεπει να τεινει καπου στο 0
παρολαυτα μεροληπτω υπερ του μικρου παντα
το διαβασαμε κι αυτο
λοιπον να κανω μια τελικη γενικευση και να κλεισω με αυτο
οι απαντησεις γαυροβαζελων, μονο σε μενα θυμιζουν βουλευτες ΠΑΣΟΚ/ΝΔ?
που τους λες πχ για την λαιλαπα του δικομματισμου και σου απαντουν οτι ο λαος παλι 70-80% μας εδωσε κλπ?
ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ
Μετά από τη ξενέρα με τα πέναλτυ κλπ, ψάχνω να βρω συμπαθητική μικρή ομάδα να υποστηρίξω για το υπόλοιπο της σουπερλίγδας και δυσκολεύομαι:
Πανιώνιος (πέρα του ότι διαχρονικά τον αντιπαθώ - Καλλιθεάτης - με Μήτρογλου και Λεμονή διαγράφεται αυτομάτως)
Ξάνθη σιχαμένη παντού και πάντα
Πανσερραϊκός βλέπε Πανιώνιος
Κέρκυρα = Πανιώνιος + Πανσερραϊκός μαζί
Άρης - ΠΑΟΚ - Ηρακλής δεν είναι μικρές ομάδες
Εργοτέλη δεν συμπαθώ
Αστέρα Τρίπολης χέσε μέσα
ΛΑΡΙΣΑ με μνια!
Στήριξε ΟΦΗ για άνοδο ;)
Βλάκι, τον ΟΦΗ θέλω να τον δω στα τοπικα Ηρακλείου.
βρείτε νέα παραρτήματα λέω, ο οφης πολύ δύσκολα και για φέτο να συρθεί προς τα πάνω
Τα έχουμε ξαναπεί, φόλα σιχαμένη ομάδα, ειδικά τα τελευταία χρόνια, γλώσσα μεγαλύτερη απ' το μποι τους, "εμείς σπάμε το κατεστημένο" και γενικά "πιάσαμε τον παπά απ' τα αρχίδια" συμπεριφορά. Πραγματικό κατόρθωμα μέσα σε τόσο λίγα χρόνια αυτή η ομάδα να χάσει κάθε ίχνος συμπάθειας από όλους την βλέπαμε με καλό μάτι έστω, με την λογική οτι είναι κάτι απ' τον τόπο μας, έστω κι αν ποτέ δεν γίναμε ΑΗΛΑΡΑ όπως πρόσταζε η μόδα από την άνοδο και μετά. Καλά στερνά στην Β
επισημη η δικη μου ταϋλερ
εργοτελαρα λεμε!