πηγα και αγορασα σημερα την ασκητικη του καζαντζακη...να δουμε...ειναι καλυτερο απο τελευταιο πειρασμο ή ζορμπα?
Printable View
πηγα και αγορασα σημερα την ασκητικη του καζαντζακη...να δουμε...ειναι καλυτερο απο τελευταιο πειρασμο ή ζορμπα?
Το Lexus και η ελιά.
καλό είναι αυτό. να διαβάσεις και τα άλλα του Φρηντμαν, ειδικά το From Beirut to Jerusalem.
εγώ διαβάζω το Resurrection Men του Rankin που είναι πολύ ωραίο τυπάκι και το συγκεκριμένο το βάζω με τα έως τώρα δεδομένα στα καλύτερα της σειράς του Rebus. όχι ότι έχω διαβάσει και τίποτε από τα μη Rebus του Rankin, απλά θέλω να το παίξω ψαγμένος.
Θα τα κοιτάξω μετά απ' αυτό που διαβάζω τώρα και τα του Fukuyama, thanks ;).
Κωμικοτραγική ιστορία του Νέου Ελληνικού Κράτους (Βασιλης Ραφαηλίδης)
μόλις έφτασε το δέμα από τον φίλο στας Σέρρας με το Wasp Factory του Iain Banks.
μουαχαχα. :) :D :P :)
Έπιασα επιτέλους βιβλίο του Σαραμάγκου στα χέρια μου! Αγόρασα και διαβάζω το "Όλα τα ονόματα".
Ο οδηγός λεωφορείου που ήθελε να γίνει Θεός (Έτγκαρ Κέρετ - ΚΙΕΓΑΜΩ), Λόστρε (Χρηστίδης - πολύ καλό).
Ο κόμης του Μοντεκρίστο.
Ενδιαφέρον είναι απλα είναι παλιομοδίτικο και όσον αφορά την πλοκή αλλα και όσον αφορά το λόγο.
Ρε μαλάκα τι λες, είναι το Mission Impossible της εποχής του. Με τον Τομ Κρουζ. Και όχι το πρώτο.
Αυτό γενικά ισχύει και για άλλα "κλασικά". Ο Δράκουλας πχ είναι εν μέρει το Scream της εποχής του.
Εγώ διαβάζω Ουράνιες Βοσκές του Στάινμπεκ, μπαη δε γουέη. Και Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες.
ε ακριβώς αυτό. "της εποχής του".
Αυτό δεν τους προσφέρει αξία, μόνο γραφικότητα και ίσως τη χάρη της εποχής.
α.τώρα κατάλαβα τι λες.
για μυθιστόρημα μια χαρά είναι, ενδιαφέρον όσο μπορεί να είναι ένα τέτοιο βιβλίο, δεν περίμενα ούτως ή άλλως να διαβάσω κάτι βαθύ μεσούσης εξεταστικής.
Μόλις τελείωσα το "ΙΚΕΑ 2009" και θα ξεκινήσω το "SATO εκπτώσεις έως 60%".
Μετά από αρκετό καιρό που είχα να διαβάσω κάτι, ξεκίνησα το Dead Zone του King.