Ερικ Καστελ...
Και παιζει καπου να το χω αυτο το τευχος..Τι μου θυμισες...:pink:
Printable View
ti sto kerato simainei to nick sou?
εγω ελπιζω σε τελικο μπαρτσα λυων...τις αλλες 2 ουτε να τις βλεπω..
ποσο χαιρομαι που δεν περασε καμμια αγγλικη!! Λυον Μπαρτσα τελικος και το οβερ στο 1.05
Η Μπάγερν μια χαρά έπαιξε σήμερα.
Συγχαρητηρια στη Μαντσεστερ, το να κερδιζει κανεις 3-0 και να αποκλειεται στο τελος ειναι κατορθωμα για το οποιο δεν την ειχα ικανη.
Τα γκολ της Μαντεστερ ολα γκολαρες με αποκορυφωμα το ντελπιερικο τακουνακι του Αρτιστ φορμερλι νοουν εζ Πρινς.
Της Μπαγερν το γκολ του Ρομπεν ηταν γκολ της αγωνιστικης αν συμψηφιστει η σημασια του, ενω του Ολιτς ηταν απλα για γελια και ο τερμας και ο αμυντικος.
Κριμα απο τη μια, απο την αλλη καλυτερα γιατι δε θα δουμε τον περσινο τελικο. Παντως Μαντσεστερ χωρις Ρουνει καμια σχεση ε.
Η Λυον μπορει να την περασει τη Μπαγερν παντως. Η Ιντερ θα δειξει, θα εχει ενδιαφερον ο ημιτελικος.
http://www.deadlybirds.com.br/deadly...-5t-wiking.jpg
δεν είμαι "φίλος" ούτε της Μαν Γιου , ούτε της Βαγερν. Δεν είμαι "φίλος" ούτε της Άρσεναλ ούτε τις Μπάρτσα ...
2 μερούλες μου πέταξαν τα μάτια έξω ... ευχαριστήθηκα μπαλίτσα.
Από τους 4 που έχουν περάσει τώρα ΑΝΤΙ-ΙΤΑΛΙΑ είμαστε λέμε, αντί-μουρίνιο , και λοιπά.
Και εγώ θέλω τελικό Μπάρτσα - Λυών και όπως είπε ο φρικ , το όβερ φραγμένο :)
Ωραία γκολ της Μαν, δε λέω, το 2ο ειδικά πολύ, κ το 3ο κλασικό γκολ Μαν νομίζω, σεμινάριο αντεπίθεσης κλπ, αλλά στα 2 πρώτα, για να λέμε κ του στραβού το δίκιο, έχουν γίνει κ τραγικά λάθη στην άμυνα των Γερμανών (κ στο πρώτο του Butt). Ευτυχώς μπήκε το πρώτο γκολ πριν το ημίχρονο, πιστεύω βοήθησε ψυχολογικά αρκετά. Όπως επίσης κ η (χαζή) αποβολή, ιδίως στο σημείο που περιμένεις να αρχίσει ο αντίπαλος να πιέζει πολύ. Βέβαια τεράστιας σημασίας κ εκτέλεσης το γκολ του Ολλανδού. Κ τέλος, προφανώς κ χάρηκα που προκρίθηκε η ομάδα χεχε.
Στο άλλο πολύ ξύλο όμως ε από άποψη Λυών, χαλαρά έπρεπε να αποβληθεί ο Σισόκο.
βασικα οποιος και να περασει στον τελικο με την μπαρτσα το οβερ πρεπει να ειναι φραγμενο: ειδικα σε ματς μπαρτσελονα-μπαγερν
δηλαδη με την αμυνα που εχουμε τους αστειους β.μπουιτεν,ντεμιχελις και τον μπαντσουμερ που το παιδακι δεν ειναι αριστερο μπακ ουτε αμυντικα ουτε επιθετικα και με ανυπαρκτη καλυψη απο τα χαφ ,η μπαρτσελονα βλεπω να μας πεταει 4 στο νερο. ε και μεις επειδη καλη επιθεση εχουμε και πολυ τσαμπουκα και μας παει κιολας φετο μπορει να πεταξουμε 2-3 και να γινει τζερτζελο, αλλα εδω δεν ξερω αν θα περασουμε τη λυον, ουτε θεμα για τα υπολοιπα.
ξεπετσιασαμε αυτους τουλαχιστον και αυτο μου κανει.
στο πρώτο έδωσε ασσίστ ε, τι μαλακίες.