γελαω με κατι χαρακτηρισμους του στυλ φυτα. συπερ επιχειρημα.
Printable View
γελαω με κατι χαρακτηρισμους του στυλ φυτα. συπερ επιχειρημα.
εμενα απλα μου φαινεται γελοιο να ασκει κριτικη στα τεκτενομενα σαν καυλωμενο νεοκοπο εαακιτικο πρωτοετο ενας 25χρονος. και θελω να σκοτωσω τον μανδραβελη.
Ποιός είναι ο αυτός εικοσπεντάχρονος;
βλεπεις πολλους σ'αυτο το θρεντ να ειναι σε φαση "ΠΩ, ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΙΣΙΑΡΑ ΕΑΑΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ";
Τι λε ρε γελοίε αυτό κατάλαβες?? Προσεξε, μικρός εκανα ΠΟΛΛΕΣ μαλακιες για τις οποίες θα μπορούσα να πω το παραπάνω "ημουνα μικρός και έκανα μαλακιες", το κλείσιμο των σχολών δεν είναι ψηλά στη λίστα. Το Ποιντ μου είναι οτι τι σχολή δεν την πληρώνεις εσύ, την πληρώνει κόσμος η πλειοψηφία του οποίου δεν πηγε σε καμία και που λογικά δεν γουστάρει να πληρώνει για να αράζεις εσύ/εγώ στην κατάληψη (btw δεν ειμαι γενικώς κατά των καταλήψεων, απλως εσύ δεν μπήκες στον κοπο να διαβάσεις το ποστ μου σαν ανθρωπος). Το πρόβλημα μου δεν είναι το αν θα κάνεις κατάληψη η αν θα καταλαβεις την ΕΡΤ, το πρόβλημα μου είναι οτι οταν κανεις κατι απο τα παραπάνω πρεπει να μπορείς να δικαιολογήσεις γιατι το κάνεις, στον κόσμο που πληρώνει τη σχολή σου (και την ΕΡΤ). Οταν κανεις δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει το τι ακριβώς παίζει στα πανεπιστήμια και με ποιές διαδρομες του χρήματος πλουτίζουν διάφοροι και γενικώς να δώσει μια εικόνα του τι γινεται στις σχολες πέρα απο τα προφανή, ε σορρυ αλλα δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις.
πληρώνουμε τα πανεπιστήμια για να τα τρώνε κάποιοι, κι επειδή δεν κάνουμε τον κόπο να το εξηγήσουμε στον κόσμο ποιοι τα τρώνε, απαγορεύεται να εκφραζόμαστε και πρέπει να βλέπουμε στα ΜΜΕ μόνο αυτούς που τα τρώνε.
κράζει το φοιτητικό κίνημα επειδή ο πάγκαλος είναι μαλάκας, όσα reboot κι αν γίνουν δεν μπορεί να βγει απάντηση.
ο μεσος φορολογούμενος πληρώνει πολύ λιγότερα για τα πανεπιστήμια μέσω του φορολογικού συστήματος (σχεδόν τπτ), αποτι θα πληρώσει ο φοιτητής (ή η οικογένεια του) με άμεσες διαδικασίες για χ χρόνια σπουδών. επαρχιακές πόλεις θα λιμοκτονούσαν δίχως πανεπιστήμια. το επιχείρημα περί ενημέρωσης της κοινής γνώμης χάνει στο ''ο κόσμος που τις πληρώνει'' ειδικά δε όταν βλέπεις αρμόδιους (συγκεκριμένα ο προεδρος του τει σερρών) να κάνει μια εξαίρετη δήλωση που τιμά την πανεπιστημιακή κοινότητα όπως η παρακάτω :
για την ιστορία, αλλαξε το προγραμμα σπουδών μας (οι αλλαγές επηρέασαν παλιους/νεους), ανοιξαν νέα τμήματα, τα δικαιώματα των στεφ επί πανάρετου απορίφθηκαν απτο συμβούλιο επικρατείας, εχουμε καθηγητή που για διπλωματικές σε βάζει να βγάζεις φωτογραφίες τις σέρρες και να του πηγαίνεις τα ψώνια, μη καταρτισμένους καθηγητές σε εργαστηριακά μαθήματα, μέχρι να βγει η πατέντα με το ευδοξος παίρναμε δεν παιρναμε βιβλία, τα λεωφορεία στις σέρρες είναι 80 λεπτά το φοιτητικό και επειδή είναι ιδιωτικά πλερώνουν και οι φαντάροι, τον πρόεδρο του τει μας τον είδατε, στην παρουσίαση της διπλωματικής μου έφυγε ο ενας απτους τρεις της εξεταστικής επιτροπής επειδή είχε δουλίτσα στο σπίτι και μετά μου λέτε να καθόμαστε να εξηγούμε
Σε άλλα νέα, χθες, μαζικότερη συνέλευση στη σχολή μου (δασολογία απθ), με κνίτες 6ο- 7ο έτος να σκάνε και να ψηφίζουν κατάληψη και μετά στο συντονιστικό συμμετείχαν αρκετά άτομα. 115 κοινό πλαίσιο- 81 δαπίτες. Έσκασε και ο "ανεξάρτητος βλάκας" να μιλήσει για ανοιχτές σχολές με αποκορύφωμα πως "..αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να διαβάσουμε και αργότερα θα απορροφηθούμε από το σύστημα".. εν τέλει ψήφισε δαπ ενώ παρόμοιο τυπάκι προχθές στους γεωπόνους δήλωσε "φέησμπουκ" όταν ρωτήθηκε "τίνος είσαι συ".
Γενικότερα μεγάλες στιγμές, με τη δαπ να αυτοξευτιλίζεται μιλώντας για συμμετοχή σε πορείες κτλ.
Και ναι, παει κ το δικο μας καστρο, ανοιξαμε για 17 ψηφους, σε ενα ψηφισμα ΝΑΙ - ΟΧΙ που οι κνιτες εβαλαν κ τριτη επιλογη ( ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ) για να μην ξευτιλιστουν ψηφιζοντας ΟΧΙ μαζι με τη ΔΑΠ. Στιγμες αφθονου γελιου. Και απο αυριο εξεταστικη , 2 εβδομαδες, για ενα προγραμμα που κανονικα διαρκει 5 εβδομαδες. Περαστικα μας.
Μια χαρα θα γοσυταρα να δινα τώρα εξεταστική. κ ας ήταν 3 βδομάδες. τοοσ θα ταν αν εχθές ανοίγαμε βάσει ανακοίνωσης σχολης. αλλα θελαν ν κλείσει. αγωνίζονται για τα πιστεύω? ας μην υπήρχε διάταξη για ενιαίο ψηφοδέλτιο κ κατάργηση παρατάξεων και θα σ λεγα που θα ταν όλος ο παλμός.