Εποικοδομητική συζήτηση από Μπλίτζερ που δε θυμάται τι έγραφε το άρθρο (ότι τον χτύπησε στα παΐδια, ας πούμε) κι από Ταρίφα που δεν το διάβασε καν, αλλά επειδή ο Danzig "μπορεί να μην είναι παναγία, αλλά δεν έχει δείρει ποτέ οπαδό" αποκλείει το ενδεχόμενο να συνέβη. :touched:
20-10-2015, 17:00
BLiTzER
Α ναι, έλεγε κι αυτό. Το θέμα ήταν τόσο ενδιαφέρον και διψούσε για κάτι πιο εποικοδομητικό, που, όπως είπα, βαρέθηκα να το ξαναδιαβάσω. Παρ'όλα αυτά το μόνο που μου διέφυγε ήταν η κλωτσιά στα παΐδια. Μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις ότι και καλά υπάρχει και κάτι άλλο!!11
Τι άλλα;
20-10-2015, 18:01
Taksitzhs
Δε μπορω να πολυκαταλαβω τι ακριβως σας φαινεται περιεργο, αλλα οκ. Καθισα και το διαβασα και πιστευω πως αν υπηρχε οντως αυτοπτης μαρτυρας, το ζητημα θα ειχε παρει τη νομικη οδο. Δε νομιζω οτι καποιος θελει να μεινει ανωνυμος μηπως τυχον καθεται και τον ψαχνει ο Danzig, ας ειμαστε λιγο σοβαροι....
20-10-2015, 22:34
FIXXXER
Emena to mono pou mou fainetai periergo einai na uparxei anthropos pou exei patisei ta 30 kai yperaspizetai epi 2 selides ton KARIOLOPOUSTA ton Danzig poy kseroume oti einai mounopano, epeidi ksero go einai fanboy kai goystarei ti mousiki tou kai epeidi "oxi re malakes apokleietai na to ekane auto o Danzig, einai nai men malakakos, alla oxi terma arxidi"
21-10-2015, 01:23
Taksitzhs
Δεν ειναι θεμα φανμποησμου, για αλλα θεματα δεν τον εχω υπερασπιστει. Απλα μου φαινεται απιστευτο να το εκανε. Αν υπηρχαν αυτοπτεις μαρτυρες το μονο βεβαιο οτι απο ενα τετοιο σκηνικο θα υπηρχε και βιντεο, πιστευεις εσυ οτι θα βλεπαν τον Danzig να σαπιζει κοσμο στο ξυλο και δε θα τραβουσε κανεις; ή οτι απο τη στιγμη που υπαρχουν μαρτυρες ο τυπος δεν θα εκανε μηνυση; Με ποια λογικη;
1ο single από καινούργιο Witchcraft και ακούγεται όμορφο.
25-11-2015, 15:55
Ra Pariah
Τρανό δίσκο βγάλαν οι Valkyrie νωρίτερα μες στη χρονιά. Με περισσή άνεση χτυπάει θέση στην top-something φετινή λίστα. Αλλά ξέχασα, βγήκε και το Ghost!
LOLOLOLOLOLOOOOOLLL
08-12-2015, 13:35
The Good Son
Για όσους ενδιαφέρονται, έχουν κυκλοφορήσει 3 νέα κομμάτια των Watchtower που υποτίθεται θα είναι στο επερχόμενο Mathematics. Κλασσικό watchtower ύφος, στο πιο γυαλισμένο. Μάλιστα ακούγονται κάποια από τα ριφφ των βίντεο που είχαν κυκλοφορήσει κάπου στο 2005. Τέλος, χάλια εξώφυλλο όπως και στο size of matter: