kala esy de symmeteixes sto orgio pou ginotan spiti sou?? tsk tsk tsk :P
Printable View
kala esy de symmeteixes sto orgio pou ginotan spiti sou?? tsk tsk tsk :P
πριν λιγες μερες.. μπαινω σε σπιτι, που εχει τοιχωματα σπηλιας οπου ειναι μαζεμενος κοσμος στη φαση παρτυ, οπου ολοι εχουν κεφαλια γλαρων και κρατανε ποτηρια με κοκκινα ποτα, συμπεραινω οτι θα πινουν campari και παω να βαλω και γω οπου εχει μονο campari, λεω ενα για μενα με ενα παγο κι ο γλαρος μπαρμαν μου κανει νοημα να δω το στηθος μου οπου νοιωθω εκεινη τη στιγμη εναν απιθανο πονο και βλεπω να εχω μια τρυπα απο σφαιρα και να μην μπορω να αναπνευσω γιατι εχει πολλα πουπουλα στον αερα..
αν ξυπνησα λεει?? κακακια
...thn X na me xwnei me strapon kai na me sfaliarizei th gkwlara.
katakokkinh me thn eixe kanei!!! :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:
:fear:
δε θυμάμαι ακριβώς, κάτι με συναυλία AC/DC έπαιζε
prin kati meres eida ston upno mou oti me ponouse to aristero auti mou kai mou legane oi filoi mou oti einai γκρί kai psilosapio.
etrexa panikovlitos me to xeri sto auti min mou pesei.
e meta pou ksipnisa imoun skata,alla to auti mou itan ok :grin:
κλασικα οτι εκανα σεξ
οτι βλεπω καθε μερα δηλαδης
εφιαλτης για την πιπιτσα στο ονειρο
παμε δουλεια τωρα...βουρ στα σιδερα
μου κόψανε το χέρι λέει, δεν θυμάμαι άλλα, πολύ σπάνια θυμάμαι όνειρα, ως ποτέ
ξυπνάω έντρομος, βλέπω το χέρι στη θέση του αλλά δεν μπορούσα να το κουνήσω
φρίκη για μερικά δεύτερα μέχρι να καταλάβω ότι το είχα πλακώσει στον ύπνο κ είχε μουδιάσει, αλλά πολύ μούδιασμα λέμε
εγω ειδα ενα πολυ περιεργο προχτες, οτι ημουν μαζι με γυφτοπανκη και ριχναμε αρβυλιες σε λοκι και καρχαρτ που ειχαν ανεβει θεσσαλονικη για μια συναυλια ΕΝΑΛΑΞ.σε μια φαση ο πανκης πηγε να βγαλει μαχαιρι αλλα τον κρατησα και την γλυτωσαν με κατι ψιλοραματα και μελανιες :(
γιατι κατα βαθος ειμαι ΚΑΛΟ παιδι
loipon...
ime8a sto spiti sto markopoulo to opoio einai to dekaplasio se ektasi apo o,ti einai kanonika k menoume ekei kamia 30aria nomateoi diaforoi gnostoi/agnostoi/filoi/siggeneis.
ekei iparxei k o erotas tis zois mou -etsi elege dlds- o opoios itan kati san pnefma k prospa8ouse na me pisei na perasw mia nixta mazi tou pou 8a itan i kaliteri tis zois mou alla 8a tin 3exnaga meta, giati opos ipame autos itan pneuma.
tespa, telika me epise -oxi pos diskoleftike k poli- k ka8os pigename sta notioanatolika tou spitiou pou itan to domatio/spitaki mou fevgei k emfanizete meta apo ligo me mia gasmask rosikis proeleusis.
eginan kati psila k fevgoume na pame giati eixe kerdisei o giorgakis tis ekloges k etimazotan ena trelo pesimo ekei pou ixan mazeftei oi dioaforoi pasokoi k giortazan.
pirame ena ta3i na pame to opoio itan katsaridaki k stin diadromi gia to kentro tis a8inas trakarame 5 fores k patisame k 10-12 grioules pou vriskontousan mes sti mesi tis atikkis odou, pernontas -fisika- pontous gia ka8e mia.
ftasame k se ena desevo eixan valei kati filoi mia vomva megalis isxios alla itan mesa k pinane mpafous.
egw apo tin alli pou exw latreia sta desevo prospa8w na tous pisw na min xrisimopoiisoun tin vomva giati itan to monadiko pou eixe apomeinei k i8ela na to vapsw se ena leopard xromataki.
autoi omws sinexizan na pinoun mpafous k me ixan psilograpsei sta arxidia tous.
itan k o erotas -pou ipame- prospa8ouse na me voi8isei alla eixa arxisei na ton 3exnaw k ekeini tin ora mas tin pesane oi mpatsoi.
egine ena trelo skiniko -kala perasame- k 3afnika ma8enw pws i vomva den itan pragmatiki alla pos itan ta mi metrimena psifodeltia tis neas dimokratias.
k vgenei ekeini tin ora o giorgakis k leei pws oi ekloges den isxioun giati ipir3e doliof8ora. :rsad:
^
Έπικ!:rofl: εκεί με τις γριούλες.
Μεταξύ άλλων, είδα την ταμαγκόθι να εκμεταλεύεται τη μέθη μου σε κάποιο μουσικό φεστιβάλ και να με φασώνει απροκάλυπτα.
Γούσταρα ομολογώ.. :oops:
παντρευόταν η αδελφή μου λοιπόν και έσκασα στο γάμο με κουστουμάκι φίνο, ξυρισμένος στα μάγουλα και αξύριστος στο λαιμό, ένα φαντασμαγορικό θέαμα για όλη την οικογένεια, αγκαζέ με την κοπέλα που αγαπούσα και με αγαπούσε στο λύκειο και έχω να δω από το λύκειο, και ήταν και ο παππάς στεναχωρημένος, όχι γιατί παντρευόταν η αδελφή μου, δλδ ελπίζω όχι γιατί παντρευόταν η αδελφή μου. και τρώγαμε και πίναμε και χορεύανε και ο γαμπρός ήταν γιαπωνεζοπερίεργος, με τα ματάκια του και ό,τι άλλο χαρακτηριστικό φέρουν αυτοί, κομπλέ, και είχαν ένα έθιμο λέει όπου όλοι οι άντρες θα πρέπει να σηκωθούν να χορέψουν και καπάκι να πιουν ένα περίεργο μιξ κοκταίηλ με σάκε και τζινς και αυγά και διάφορα άλλα κόλπα, εγώ με τα αυγά δεν τα πάω καλά, χόρεψα, έτρεξα μετά προς το ποτήρι μου, ήπια και ξύπνησα έντρομος με μια απαίσια γεύση στο στόμα μου.
δεν ξαναμένω νηστικός βράδυ.