Κι εγώ νομιζω πως μπορείς να το αναβάλλεις για 1 ΕΣΣΟ ή 6 μήνες. Πάρε στο στρατολογικό σου γραφείο και ρώτα, 5 λεπτά υπόθεση.
Printable View
Κι εγώ νομιζω πως μπορείς να το αναβάλλεις για 1 ΕΣΣΟ ή 6 μήνες. Πάρε στο στρατολογικό σου γραφείο και ρώτα, 5 λεπτά υπόθεση.
Η Τήλος είναι ένα από τα Δωδεκάνησα, το έβδομο σε φθίνουσα κατάταξη έκτασης. Βρίσκεται 22 μίλια ΒΔ. της Ρόδου και 222 μίλια από τον Πειραιά. Έχει σχήμα ακανόνιστο και η έκτασή της είναι 62,825 τ.χλμ. ενώ ο πληθυσμός της, κατά την τελευταία απογραφή (2001), ανήρχετο σε 533 κατοίκους. Γενικά το έδαφός της είναι ορεινό και βραχώδες με μία μικρή πεδιάδα στο κέντρο της που καταλήγει στη παραλία του Ερίστου. Υψηλότερη κορυφή είναι του Προφήτη Ηλία με υψόμετρο 650 περίπου μέτρα. Το συνολικό ανάπτυγμα των ακτών της νήσου φθάνει τα 63 χλμ. Στο νησί υπάρχουν τρεις οικισμοί: το Μεγάλο Χωριό με 233 κατοίκους, τα Λιβάδια με 278 και ο Άγιος Αντώνιος με 22.
Η Τήλος διαθέτει δε πολλά αρχαιολογικά μνημεία. Έγινε γνωστή όταν το 1970 ο καθηγητής παλαιοντολογίας Νικόλαος Συμεωνίδης ανακάλυψε στο σπήλαιο Χαρκαδιό, στην περιοχή της Μυσσαριάς, νεκροταφείο ελεφάντων νάνων οι οποίοι βρέθηκαν απομονωμένοι στο νησί μετά την καταβύθιση της Αιγηϊδος, της οποίας οι κορυφές συνθέτουν το σημερινό αρχιπέλαγο του Αιγαίου. Στη νήσο εδρεύει μικρό παλαιοντολογικό μουσείο όπου εκτίθενται κάποια από αυτά τα ευρήματα.
μυριζομαι φυλακειο οποτε λογικα ζωαρα.
καλη φαση then...ελπιζω!
στην Μυτιληνη παντως που ξερω απο τον αδερφο μου πεφτει γαμησι , μακρια!
Στη Μυτιλίνη έχει 250 στρατόπεδα, μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο αυτό!
Kώστα καλή θητεία και μη μασάς, θα περάσει γρήγορα
:pink: :pink: :pink:
2 μερες λεμε \μ/
ΡΕ ΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΡΕ! (σοβαρά, άμα μαθευτεί "με τρόπο" η μαγική σου βιβλιογραφία σε βλέπω να παίζεις πολύ καλή μπαλίτσα από επιλοχάδικο σε 1-4ο γραφείο...)
Κωστα ολη μερα αυριο θα ειμαι εξω, οποτε αν δε σε πετυχω διαδικτυακως, μη μασας, γαμα τα ολα.
Σταρχιδια σου ολα γενικως και μονο αν σε πανε Μυτιληνη Μανταμαδων να μασησεις, εχω ακουσει οτι ειναι σκατα. :P
Κατα τα αλλα, σε αναμενουμε για χαξμπολ και διαφορα αλλα, ποκερ κτλ κτλ.
Πηξε ρε νεο ;) :pink:
τι να σας ξεχασω ρε! στην εξοδο θα ερθω να κανω ΖΕΣΤΑΜΑ στο χαξμπολ, να κανω ενα ποστ στο σεξιον (ειπα δε σας ξεχναω σαμπατακ :pink:) και φιξερ παμε να κερδισουμε πουστικα οπως μονο εμεις ξερουμε κανεναν στο ποκερ :P
πινκς σε ολους και ευχαριστω :pink:
μονο εμεις και ολοι οι αλλοι θες να πεις
:P :P
πήγαινε πρώτη μέρα στο διοικητήριο και προετοίμασέ τους από τώρα για την άδειά σου αν τυχόν έρθουν οι Psychotic Waltz το καλοκαίρι
"ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΔΩ ΣΑΙΚΟΤΙΚ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ"
νετ καφε στις Σάπες Κομοτηνης... εγινα και μελος να χω προσφορες.. ετσι οπως ειναι εδω μονο εδω την βγαζεις στην εξοδο.. το χωριο ειναι για Κοστουριτσα μονο, ισχυρο πομακοχωρι που λετε
βυσμα γκουχ γκουχχ..οργανικος κιετσι , αρχων. πας να υποδεχτεις τα νεα.
Σουολεν αν είσαι κλιμάκιο ΕΛΔΥΚ έκανες απλά την επιλογή ΚΑΡΙΕΡΑΣ. Τέλος. Ήμουν εκεί περίπου 20 μέρες, οι οργανικοί ερχόντουσαν περίπου 1 φορά το μήνα να πάρουν την ανανέωση της άγραφης άδειας τους. Απλά πράγματα. \m/
βεβαια οργανικος νεος , πρωτη φορα ακουω :P εμεις ειχαμε 3 σειρες διαφορα απο τους παλαιους και επεφτε και το αναλογο χωσε.
τώρα ίσα που προλαβαίνεις να ζήσεις 3 σειρές..
νο βύσμα. τρελλή κωλοφαρδία. τρελλή όμως. με χώσανε στη διοικήσεως κ ως μέγας οδηγός μπήκα στο κλιμάκιο
το ότι γλύτωσα σκινάκια ήταν ευλογία. το να είναι τα πράματα έτσι όπως μου τα περιγράφουν κ να μείνουν ως έχουν, θα είναι απόλυτη μαγεία
Τι νο βύσμα ρε, ούτε καιρός για μεταθέσεις της 313 είναι, ούτε η παραμεθόριος τεθωρακισμένων έχει περρίσευμα έμψυχου δυναμικού, ούτε σου κάθονται βυσματομεταθέσεις έτσι τυχαία. Ψάξου :p
1 και βράδιασε όμως.
Άσε μας ρε σύ cloud. Δεν νομίζω να του το κρατάνε κρυφό, ούτε να ντρέπεται το παιδί να μας πει αν είναι βύσμα ή όχι. Εγώ πιστεύω πως όντως μπορεί κανείς να παίρνει βυσματομεταθέσεις στην τύχη! :-)
όλες οι μεταθέσεις φύγανε τώρα. αρχίσανε απ'την προηγ. βδομάδα μέχρι κ αυτή την παρασκευή νομίζω.
ως οκταμηνήτικο ήρθα εδώ
χαχ, απο το '71 επιτρεπονται λεει τα μακρια μαλλια στο γερμανικο στρατο, νομιζα ηταν πολυ πιο μετα. German Hair Force
Ε ψιτ παιδια!!! Επεστρεψα!!!
Ανετη ζωη στη λαμια, υπεργαματη ανθυπολοχαγος ηλιαδη..Λιγο καλυτερους καφεδες να ειχαν τα μηχανηματα να μην παιρναμε συνεχεια απεξω και θα ταν κομπλε :P :P
ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ
HAXBALL ΤΩΡΑ
Τζακ όλοι χαιρόμαστε που περνάς καλά, αλλά τέλειωνε ρε μαλάκα και κάνε ένα σοβαρό room :pink:
:pink: :pink:
τωρα ρε μαλακες περιμενετε λιγο :P
σειρούλα με το BOSS έμαθα... κουφάλες!
ναι ρε..πανω κατω κρεβατι :P απειρους καφεδες καταναλωσαμε :p
εχεις και αγωνα αυριο
το ξερω και ειμαι μεσα :D
yeap! poios eisai re? :P
συνεχιστε να πιστευετε την βλακεια οτι δεν μπορειτε να αποφυγετε τον στρατο κ προσοχη.