βασικά, σε δουλειά να βρισκόμαστεQuote:
Originally Posted by Tribe
Printable View
βασικά, σε δουλειά να βρισκόμαστεQuote:
Originally Posted by Tribe
ayto akrivws :DQuote:
Originally Posted by Candiru
Ακολουθεί διαφημιστικό σποτακι:
Quote:
Κυνηγος κυνηγάει σε δάσος με την νέα σούπερ επαναληπτική καραμπίνα Benelli.
Κάτι κινείται σε ένα θάμνο και βαράει χωρίς δεύτερη σκέψη. Μόνο που ήταν η γυναίκα του που έκανε την ανάγκη της.
Τρέχει ανήσυχος και την παίρνει στα χέρια του κλαίγοντας. Τότε αυτή του λέει με ένα ηδυπαθές ύφος ξεψυχώντας:
-Μην κλαις αγάπη μου με την καραμπίνα benelli ο θάνατος είναι ευτυχία
ban
Το διάβασα επειδή το έκανες quote και χαίρομαι που επιτέλους το παραδέχθηκε.Quote:
Originally Posted by Boom!
Ανέκδοτα έτσι κι έτσι.
αυτό είναι από κωμική ταινία με τον Πιέρ Ρισάρ πριν 15 και βάλε χρόνια. Οταν το έπαιξε, όλος ο σινεμάς σείστηκε στα γέλια. Μπορώ λοιπόν με βεβαιότητα να διαπιστώσω ότι το ER πάσχει από έλλειψη χιούμορ γενικώςQuote:
Originally Posted by pixies451
Στον τελικό του Μουντιάλ είναι ένας τύπος που ψάχνει θέση για να κάτσει. Βλέπει ένα που δίπλα του υπάρχει κενό κάθισμα, τον ρωτάει αν κάθεται κανείς και αυτός του λέει "όχι, εγώ την έχω αγοράσει τη θέση, αν θες κάτσε".
Κάθεται λοιπόν ο τύπος, αλλά δεν αντέχει και ρωτάει τον δεύτερο τύπο γιατί αγορασε 2θέσεις. Του λέει λοιπόν ο δεύτερος τύπος ότι η θέση ήταν της γυναίκας του, αλλά πέθανε. Δαγκώνει τα χείλη ο πρώτος τύπος, σφίγγει το χέρι του δεύτερου τύπου, κλασικές μαλακίες "η ζωή συνεχίζεται" μπλαμπλαμπλα.
Σε μια φάση τον ρωτάει "και να σου πω, δεν ειχες κανέναν άλλο φίλου σου, συγγενή ξέρω γω για ναρθει μαζί σου στο ματς?".
"Όχι, πήγαν όλοι στην κηδεία."
mpravo,to entopises to provlimaQuote:
Originally Posted by Candiru
:DQuote:
Originally Posted by Fandango
Ήταν εποχή κυνηγιού ελεφάντων και κάμποσοι ελέφαντες έτρεχαν με όλη τους τη δύναμη να ξεφύγουν από τους κυνηγούς. Ξαφνικά συνειδητοποιούν ότι δίπλα τους τρέχει και ένας λαγός, οπότε απορημένοι τον ρωτάνε:
- Καλά ρε, εσύ τι τρέχεις;
- Αν σε πιάσουν, άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!"
:rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by Parasight
Γαμησε...
:!:
AHEHAHE nice1.Quote:
Originally Posted by Fandango
Mitsos lived above his restaurant with only his beloved pet dog for company.
One day the dog died and Mitsos went to the parish priest and asked,
"Father, my dog died. Could you do a Trisagion for the poor animal? He was like a son to me."
Father Nikos shook his head, "I'm afraid not; we cannot have services for an animal in the church. But, there's a Unitarian church on the next block, and God knows what they believe. Maybe they'll do something for your dog."
Mitsos said, "I'll go right away Father. Do you think $5,000 is enough to donate to them for the service?"
Father Niko exclaimed, "Kyrie Eleison! Vre Mitso, why didn't you tell me the dog was Greek Orthodox?"