εγω πιστευω οτι θα δουμε καλα πραγματα. Το εκπληκτικο σερι που λες δεν συνοδευτηκε ομως απο μπαλα , και ο γαυρος με τον κετσπαγια ειναι φοβερο σερι... και χωρις προπονητη και παιχτες μας κερδισε ανετα. στο καλο λεμεεεε..
Printable View
εγω πιστευω οτι θα δουμε καλα πραγματα. Το εκπληκτικο σερι που λες δεν συνοδευτηκε ομως απο μπαλα , και ο γαυρος με τον κετσπαγια ειναι φοβερο σερι... και χωρις προπονητη και παιχτες μας κερδισε ανετα. στο καλο λεμεεεε..
Φανταστείτε να αποκλειστούμε και μεις αύριο και να κλαψουρίζουμε εδώ μέσα και οι 3.
το θεμα ειναι αν μεινει πισω στη βαθμολογια τωρα την πουτσισε δεν θα αντεξει ο κοσμος και θα γινει μπουρδελο η κατασταση
ενω κρατωντας τεν κατε και πισω ναμενε ειχε ενα τελευταιο χαρτι να παιξει για να το γυρισει σε ψυχολογια με βαζεχα και συσπειρωση και εχουμε το ματς β γυρο με γαυρο οακα και τετοια
τωρα ας προσευχεται μην κατσει καμια ηττα απτη γρια
τιμης ενεκεν στον βοηθο που μας χαρισε τοσο γελιο με τον θιασο του ολοι αποψε στο γηπεδο με μαυρα περιβραχιονια...χενκ δεν θα σε ξεχασουμε ποτε
ααχχαχαχαχαχα, όχι ρε, δε γίνονται αυτά...
Χαχαχαχα μαλάκες δεν παίζει, είναι όλα τα λεφτά.. Αν και ψιλοfake μου κάνει αλλά έχει γέλιο τρελό! Ψάχτε το profil της..
λολ τωρα θα φυγει και ο χερσι απο την αεκ
ο χερσι κανονικα πρεπει να σπασει στο ξυλο κορη και πατερα.
"σε τι ομαδα μου πατε να ερθω μωρη σαρδαναπαλη"
Τυχερέ Hersi....