2,5 μήνες διάβασμα για το τελευταίο μάθημα και παίρνεις τα ΒΑΣΙΛΙΚΑ αρχίδια του καθηγητή στο στόμα.
fml και καταθλιψη. :facepalm:
Printable View
2,5 μήνες διάβασμα για το τελευταίο μάθημα και παίρνεις τα ΒΑΣΙΛΙΚΑ αρχίδια του καθηγητή στο στόμα.
fml και καταθλιψη. :facepalm:
Φυσικο αθηνας ε?
κουραγια.
θα σου λεγα fuck our lives, αλλα ανελαβα τις ευθυνες μου και δεχτηκα με τον εαυτο μου οτι το παρατησαμε.
Nαι ,ναι. Στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Εκεί.
Τι μαθημα και γιατι τοσο χαλια? Με 2,5 μηνες και τελευταιο μαθημα ΟΤΙ μαλακια και να ειναι ενα 5αρι γμτ δε γινεται ??? :(:(:(
Να πας να του κλαφτεις να σε περασει
Kβάντο 2, σε επί πτυχίω εξέταση όπου ο συγκεκριμένος καθηγητής έχει κάνει τα εξής :
- έχει πει παλιότερα ότι δεν θα δώσει θέματα
- έχει προτείνει σε συνεδρίαση του τμήματος να καπούν οι επί πτυχίω εξετάσεις
- έχει πει στο αμφιθέατρο να μην κατέβουν σε επί πτυχίω εξέταση του μαθήματος.
Παραταύτα, μετά από 2,5 μήνες διαβάσματος, είδα τα θέματα (όπου σε αυτή την εξέταση είχαμε παρθενογέννηση) και ήμουν κάπως έτσι : :shock: ή έτσι :hippy:
εχω περασει Κβαντο 2.
:κοκκινισμα:
και φαντάσου να είχες μόνο 2 ευκαιρίες + 1 προφορικά κι αν δεν περάσεις, γεια σας, επιλέξτε άλλη σχολή η οποία να μην περιέχει το μάθημα
Θα φανταζόμουν επίσης ότι θα υπήρχαν οι προυποθέσεις για αυτό το πράμα ;)
τι προυποθέσεις εννοείς;
Εννοεί ότι αλλιώς διδάσκονται τα μαθήματα στη Γερμανία, με άλλες υποδομές, άλλη φιλοσοφία, άλλες βάσεις και με άλλο σύστημα το οποίο σε υποκινεί να ξέρεις τι πρέπει να διαβάσεις, τι είναι χρήσιμο, τι όχι, με αποτέλεσμα αν κοπείς 3 φορές στο ίδιο μάθημα να είσαι και αντικειμενικά ΒΛΑΚΑΣ, και σταμάτα να κρίνεις το τι γίνεται στην γαμημένη Ελλάδα με όρους γαμημένης Γερμανίας.
Ε όχι και να κλαιγόμαστε στον κάθε καραγκιόζη για να μας περάσει, ντροπή.
on topic, εκτός ότι πριν κάτι μήνες είχα κλείσει ταξίδι αύριο πρωί, δεν πετάω και να-δουμε ...σπίτι βρήκα κλήση από την τροχαία πειραιά απο το 2003 που ήρθε ως δια μαγείας (την πλήρωσα).
Μια χαρά.
H. είσαι όντως χαζός;
το 2+1 συζητιόταν και για Ελλάδα ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ και αν δε γινόντουσαν καταλήψεις και πορείες, θα το είχαν περάσει και αυτό, γι'αυτό και το σχόλιο προς ανιμαε. ένας μαλάκας καθηγητής στον οποίο κόβεται αρκετά συχνά το 90% δεν προυποθέτει καμιά υποδομή, καμιά φιλοσοφία, καμιά δομή, απλά ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ που ζει στον κόσμο του. συμβαίνει και στα καλύτερα πανεπιστήμια, εκτός από αυτά που πληρώνεις δίδακτρα ίσως.
σκασε λοιπον επιτελους πριν προσπαθήσεις να την πεις στον άλλο
Αυτό εννοούσα με τον όρο υποδομές, ίσως λανθασμένα βέβαια. Βέβαια πέρα από τους κομπλεξικούς(που κάπως μέσα από την ίδια την σχολή θα έπρεπε να ελέγχονται), είναι και φιλοσοφία, είναι το πόσο ποιοτικό μάθημα κάνεις σε συνδιασμό με την εξέταση, είναι και το πόσο οι ίδιες οι υποδομές σε αφήνουν να κάνεις σωστά την δουλειά σου(μπορώ να σου βρω άπειρα προβλήματα στην σχολή μου και για να σου πω 1-2: εργαστήρια πάνω σε μαθήματα. Που όσο και να προσπαθήσεις δεν μπορείς να παρακολουθήσεις, ώρες μαθημάτων, εισακτέοι σε μια σχολή σε σχέση με πόσους μπορεί να αντέξει-με 200 άτομα δεν μπορείς να κάνεις μάθημα-υπαρκτό γεγονός και πάρα πολλά άλλα).
Αν λοιπόν γινόταν το 2+1 και εδώ χωρίς να έχεις εξασφαλίσει κάποια στοιχειώδη, ε θα ήταν καταστροφή. Για αυτό λοιπόν δεν το έχω καν σαν ενδεχόμενο στο μυαλό μου.
βρε παιδι μου, αυτο εννοουσα κι εγω και επειδη ακούω ό,τι ακούω, ειδικά για το φυσικό αθήνας, δεν είχα πρόθεση να κάνω σύγκριση με παν. εξωτερικού ή σχολιασμό σε φάση "εσείς καλά είσαστε, μην γκρινιαζετε, τουλάχιστον δεν έχετε το 2+1". το σκεπτικό ήταν "φαντάσου σε όλη αυτή τη μπουρδελοκατάσταση να υπήρχε και το 2+1", ό,τι είπες εσύ, γιατί δε θα μπορούσε να ισχύει αυτός ο περιορισμός στην ελλάδα.
από την άλλη και τέλειες να είναι οι υποδομές, ο καθηγητής άμα είναι μαλάκας και δεν έχει επαφή με τον κόσμο, μπορεί να βάλει τέτοια θέματα που να κοπούν όλοι. μερικά μαθήματα δίνουν αυτή τη δυνατότητα ακόμα κι αν έχει διδαχτεί καλά η ύλη.